Zaten bütçem olsa 10 gram değil 7 gram falan takarım.İnsanlar tak bileziğini ver diyor.Ben şubatta çalıştığım okuldan işten çıktım.O ara pc almıştık.Ve kaynimin verdiği akılla eşim taksit yaptırmadı.Kartin limiti yüksek olduğu için aylık maaş kadar ödeme çıktı.Bu sefer nakit avans kullandık.Ve nakit avans borçları halaa duruyor.Benim aylardır iş aradığımı hepsi biliyor.3 4 ay önce de ev sahibimiz evi satacagini söyledi.Şuan 7bin kira veriyoruz.Ancak ev satılırsa en az 15bine kiraya çıkacağiz.Depozito,emlakci parası derken 50 bin tl kenarda olması gerek.İşe bu ay başladım.İnanin yazın biryere bile gitmedik.Dershanede işe başladım.3 güne asgari alacağım.Ama henüz ssk bile başlatmadı.Maaş ödemesi falan henüz almadim.Eger ssk maaş problemi olursa eşim işi bırak diyor.Yani şuan biz sıkışık durumdayız.Eşim normalde 19 alıyor.Ama kesinti ile elimize geçen 17bin.7bin tl kira.Bu ay kedim idrar yolu enfeksiyonu oldu.Veterinere göturmesek ölürdü.Wc yapamıyordu.Onu götürünce kredi kartlarımız iyice patladı.Kenarda zaten çok bileziğim yok.5 tane takıldı.Ve ikisini satmak zorunda kaldım.
Kaynimda uyanıklık yapıp eşiminde ortak olduğu araca temelli konmanin yollarını aradığı için içimden takmak gelmiyor.