yani menopoz olabilir diyosun. Ne bileyim 21 günde bir oldum. hiç 22 olmadı. hiç şaşmadı... O kadar düzenliydi yani.. Ve bu ay olmadım hala da olamıyorum ama olduğu zamanki sancılar mevcut. Çok erken tabi üzücü bi durum ama daha kötü sebeplerdense buna razıyım elbetteBicak gibi kesilmemis ki oncesinde iki adet arasindaki sure uzayabilir.
Olabilir tabi. Ama menopozdur da diyemeyiz. Kac gun gecikti ki gebelige bakti mi doktor?yani menopoz olabilir diyosun. Ne bileyim 21 günde bir oldum. hiç 22 olmadı. hiç şaşmadı... O kadar düzenliydi yani.. Ve bu ay olmadım hala da olamıyorum ama olduğu zamanki sancılar mevcut. Çok erken tabi üzücü bi durum ama daha kötü sebeplerdense buna razıyım elbette
pazartesi ben yaptım test gebelik yok. Normal şartlarda 1 ay gecikmiş oluyorum aslındaOlabilir tabi. Ama menopozdur da diyemeyiz. Kac gun gecikti ki gebelige bakti mi doktor?
Yok iste son adetimde hiç böyle tuhaflıklar yaşamadım. Her zamanki gibiydi.. öyle Uzama falan olmadı. Her zamankinden tek farklı durum geçen ay ella kullandım. Ve akabinde regl oldum. Sonra bitti... evet çok stresli bi dönem geçiriyorum annemden ötürü. Bir damarıni aciyo lar tam Ohh dicem başka damar tikaniyor. Git geller çok yiprattı beni. Ama ben hemen hemen 3 yıla yakındır yaşıyorum bunları etkilenmedim hiç. . Offf bilemiyorum inşallah basit bişey dir dediğin gibiMenopoz genelde adetin uzamasi ile geliyor hatta 1 ay adet goruyor bazisi ,belki troid hormonu vs oynamistir ,kansizliktir ,
Strestir
İnşallah bu kadar basittir benimki de canım. Kötü kötü şeyler geliyor aklıma elimde degilYa sikma canini belkide hicbirseyin yoktur. Benimde adetlerim duzenliydi bir ay geciktim yani. Olabiliyor. Doktorum söktürücü verdi ve bir hafta içinde regl oldum yine düzene girdi.
Aklıma direk hormon, menopoz gibi şeyler gelince endokrine gittim. Benim Annem de çok erken menopoza girmiş ama tedavi görmek istememis ve durumu kabullenmiş. Sanırım bunlardan dolayi kadın doğuma gitmedim direkNeden kadın doğuma gitmediniz? Bana daha çok stres'den dolayi böyle oldu diye geliyor.
Bende de öyle olmuştu. Bir ara olecekmiyim acaba diye bile düşündümİnşallah bu kadar basittir benimki de canım. Kötü kötü şeyler geliyor aklıma elimde degil
Yok iste son adetimde hiç böyle tuhaflıklar yaşamadım. Her zamanki gibiydi.. öyle Uzama falan olmadı. Her zamankinden tek farklı durum geçen ay ella kullandım. Ve akabinde regl oldum. Sonra bitti... evet çok stresli bi dönem geçiriyorum annemden ötürü. Bir damarıni aciyo lar tam Ohh dicem başka damar tikaniyor. Git geller çok yiprattı beni. Ama ben hemen hemen 3 yıla yakındır yaşıyorum bunları etkilenmedim hiç. . Offf bilemiyorum inşallah basit bişey dir dediğin gibi
Bende de öyle olmuştu. Bir ara olecekmiyim acaba diye bile düşündümdr sorun yok diyo ben iyi bakin vardır birşey diye ısrar ediyordum ama birseyim yoktu çok şükür. Strestenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?