Anket Ne sıklıkla belgesel seyredersiniz?

Ne sıklıkla belgesel seyredersiniz?

• Ankete Katılan
    48
açıkçası tv ile pek aram yok ancak belgesel seviyorum sualtı ve gezi tarzında çekilmiş olanları izliyorum

rastladıkça izliyorum bende belgesel izlemek beni acayip dinlendiriyo

kk ya takilmadan önce hergün izlerdim, en sevdigim programlar arasindadir belgeseller.
simdi rastladikca izliyorum gene.

gerizekalı kadın programları olacagına keske yerel kanallarda da belgesel olsa.ama ne yazık ki türkiye de ki programlar daha cok insanları mal yapmaya yönelik.koyun gibi güdüyorlar insanları salak sacma diziler olsun programlar olsun.belgesel izleyin kızlar!en güzeli

valla ben sıkça izlerim belgeselleri tvde belgesel bulamazsam hemen dışarı çıkarım yola çıktığım an zaten kızlara öküz gibi bakan adamları yola tüküren lamaları ,laf atan ayılar........ı,böyle uzarrrrrrrr gider ben hayvanlarla ilgili belgesel izlemeye bayılırım

hayvanlar alemi ve şu ülkeleri tanıtan belgeselleri seyrederim..tabii denk geldikçe....

eskiden cok sıklıkla izlerdim özellikle hayvanlar alemini seyri seferleri ama neden se gerçekten artık iş ğüç mü diyelim kendime o kadar bile zaman ayıramıyorum ay üzüldüm bir an kendim için

fırsat buldukca yanı tv de denk geldıkce ızlerım hayvan belgesellrnı cok sevrım bıde su altı belgesellrı cok guzel

Sevmem pek ama ara sıra denk gelirse mecbur kalırsam bakarım. Bir birini yeme sahnelerini hiç sevmem.Aslan zavallı ceylanı yerken sinir oluom kötükedihüso

Kanallarda bişey yoksa ve begesel yayını varsa açar bakarız. En çoksa su altı begeselini ilgi ile izlerim...

Nerdeyse Hiç Tv İzlemem..
Ne Belgeseli Olduğu da Hiç Önemli Değil..
Denk Geldikçe İzliyorum İşte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…