• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne sıklıkla belgesel seyredersiniz?

Ne sıklıkla belgesel seyredersiniz?

• Ankete Katılan
    48

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
116
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ne sıklıkla belgesel seyredersiniz?Hangi tür belgeseller daha çok hoşunuza gider?

Televizyonla pek aram yoktur ama rastladıkça izliyorum.Su altı belgesellerini severim :)

rastlardıkça seyrederim, mümkün olsa 24 saat izlerimsırnaşık şey hayvanlarla ilgili belgeselleri severim

genellikle hafta sonları sabahtan akşama kadar sırnaşık şey
hafta içide baktım tvde bişi yok doğru nationala ne varsa onu seyrederim
yeterki belgesel olsun :icecream:

icerigini begendigim belgesellerin dvdsni aliyorum veya internetten indiriyorum

ama acikcasi bunun icin vaktim varsa belgesel yerine film seyretmeyi tercih ediyorum

Özellikle Mısır ile ilgili olanları kaçırmamaya çalışıyorum ama onun dışında Animal Planet hoşuma gidiyor geçen hafta anakondaların çiftleşmesi vardı şooook oldum:1shok::1shok::1shok:

Özellikle Mısır ile ilgili olanları kaçırmamaya çalışıyorum ama onun dışında Animal Planet hoşuma gidiyor geçen hafta anakondaların çiftleşmesi vardı şooook oldum:1shok::1shok::1shok:

insan bi haber eder neferkafa :mymeka:
ilgi alanım benim çiftleşme belgeselleri :icecream:

insan bi haber eder neferkafa :mymeka:
ilgi alanım benim çiftleşme belgeselleri :icecream:

Terbiyesiz kadın:mymeka: Bunlarda çok pozisyon yoktu ama tekdüze bir cinsel hayatları vardı haberin olsun seni açmaz belkim:roflol::roflol::roflol:

ilginç bulduğumuz,biyografi tarzında olan belgeselleri indirip izliyoruz eşimle..

televizyona pek fazla bakmiyorum
belgesel severim aslinda ama seyrek izlerim.....

Legedama adlı leoparın hayatını konu alan bir belgesel seyretmiştim ,hala da rastladığım zaman seyrederim tekrar:))Leopar bir babunu avlıyor ağaca çıkardığında, babunun tüyleri arasında yavru bir babun olduğunu farkediyor ,hiç zarar vermiyor hatta birlikte uyuyorlar ama sonunda yavru babun ölüyor.
Yani bazı sahneleri çok üzücü oluyor ama, yine de doğa kanunu işte.Hele de insanların bir hiç için bir birlerini öldürdükleri bu dünya da sadece yiyecek için avlandıklarını düşününce saygı duyuyorum hayvanlara.Bazen ağlıyorum ama, yine de seyrediyorum işte:)

valla benim kanalım zaten discovery channel , national geographic ve iz....
daha çok kriminal suçların işlendiği belgeseller (adli tıp üzerine)
yada gezi belgeselleri (hani şu ülke ülke gezilen belgeseller)
bilimsel belgeseller ve özellikle biyografiler...

Fırsat bulursam izlerim. Genelde ilginç yapılarla ilgili belgeseller olyuor digitürkte onlara bakarım. Hayvanlarla ilgili olanları pek sevmiyorum Vahşi doğa bazen kötü görünüyor biri diğerini avlıyor daha o ölmeden başlıyor parçalayıp yemeye işte bunu içim almıyor. Ama diğer türlü olursa hayvanlarla ilgili belgeselde izlerim.

tarihi ve sualtı belgeselleri hariç her türlü belgeseli sıkılmadan ve iğrenmeden izlerim... :smiley-cool:

oo belgesel cok sewerım.super bıde ulkelerı tanıolar ya onların hayranıyım.
sureklı ızlerım.belgesel hem ınsanı gelıstırır...

mümkün oldukça seyrederim ama bazen hayvanlarla alakalı olanları korka korka seyrediyorum birbirlerine bişey yapacaklar diye yada tehlikeli sahneleri anlayıp hemen zap yapıyorum ama moralimde bozulmuş senağlamaoluyor daha çok gezegen keşif su altı polisiyeler ilgimi çekiyorCADIARZU

her gece yatağa girince naitonal açarım hayvanlar alemi dışında ne varsa izleyerek uyurum

Back