- Konu Sahibi pembe tokam
-
cok yuz vermissiniz oda kendini birsey sanmis..havalara girmis....kızlar yorumlarımı okuyan varsa her zaman benim ne kadar olumlu olmaya çalıştığımı anlarsınız.genelde insanlarla iyi geçinirim,fedakarım, hep iyi niyetliyimdir.ama nedense bir eşime görünmüyor bu özelliklerim galiba.şu an kalbim o kadar kırık o kadar üzgün ki...bütün o tartışmalar bende sevgi bırakmadı artık.bana değer vermeyen beni hep cadı gibi gören biriyle birlikteyim ne yazıkki.onun hep arkadaşları oldu, okulu oldu, işleri oldu,ailesi oldu senelerdir bana sıra gelmedi.aynı okula gittik zaten.4 yıl boyunca onun hep canını sıkacak kafasını oyalayacak şeyler olurdu.bu bir arkadaş olabilir bir sınav olabilir.gözünde çok büyütür herşeyi.ben hep onun yanında oldum.hep cesaretlendirdim yüreklendirdim.çocuk gibi ilgilenilmesini sever.giderim nazlarım arada.çünkü o öyle mutlu olur.espriler gülüşmeler havada uçuşur.iyi olduğumuz zamanlar çoğunlukta.bu hakaretlerin dışında çok iyidir.ama kızdığı zaman kimseyi tanımıyor.ağzına geleni söylüyor.haklı yada haksız önemli değil.sonradan özür diliyor ama hakaret ediyopr.kırıyor döküyor kalbimi.bütün apartmanda bizi dinledi heralde.iyice rezil olduk artık
geçen gün eltime gittik.eltimi çok da severim.ama kaç defadır oluyor.kapıyı açıp araya terlik sıkıştırıp içeri gidiyorlar.ne kadar samimiyet olursa olsun bu doğru mu bilemiyorum.sonuçta merasim beklemiyorum.bir "hoşgeldin" denir.yada kapıda yoksan içeri gelir dersin.ama eltim gayet rahat 20 dakika sonra geldi maşallah.hadi bir olur iki olur acele işi vardır.tamam.geçen gün kapı suratıma kapandı ben çıkana kadar.ayıp!!! ben evime gelince terliklerine kadar veriyorum, güler yüzle hoşgeldiniz diyorum.o da onlara yaranmak için değil.ben öyle gördüm ailemden.neyse dünde buna benzer bir şey olunca canım sıkıldı.suratım asıldı ister istemez.eltim de taaa 20 dakika sonra içeri geldi.eşimin haddini bilmez şakaları, saçmalıkları canımı iyice sıktı zaten.dönerken suratımın asık olduğunu buna kızdığını söyledi beyefendi.ben de dedim."ben onlara gelince böyle mi yapıyorum böyle mi değer veriyorum?" efendim içeri gelince hoşgeldin demiş de ben o ara konuşuyormuşum da ben ona hoşbulduk dememişim.asıl buna sinirlenmiş eşim.duymadım bile oysa.demekki ne kadar yarımağaz dediyse...bıktım artık!!beni değilde yengesini abisini savunmasından bıktım artık.bir kere yemeğe geldiklerinde yemeğin yağı yanmasın diye ben mutfaktaydım kendi kapıda.bana bir çemkiriyor."abimlar geldi gelsene " diye.işte onların yaptığını görmez ben istemeyerek bile yapsam suçlu olurum.eminim yengesi benim yerimde olsa onu haklı bulurdu.sorun sadece bu değil.bu sadece bir örnek.benim yaptıklarımı görmemesi, bu şekilde hep başkalarını savunması kendimi bana çok değersiz hissettiriyor.sevdiğim adamın beni koruyup kollamasını isterim ama yok.hakaretler, küfürler.artık tüketti beni, sevgimi, saygımı.kavga ediyoruz sonra özür diliyor.sonra gene aynı.kendisi için büyük fedakarlıklar yaptığım ,zamanında ailemi karşıma aldığım adamın değer bilmeyen biri olması, hakaretler etmesi çok kahredici.uzun zamandır boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi.iyi zamanlarımızda bile içimden boşanırsam şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye düşünüyorum.onu o kadar çok severken beni bu hale getirdiği, soğuttuğu, sevgimi tükettiği için ondan bir kez daha nefret ediyorum.
uzun oldu biliyorum ama sadece içimi dökmek istedim.çünkü taştım artık.hiç bir tavsiye bir yorum yapmak zorunda da değilsiniz.bugüne kadar olanların patlamasıydı sadece.zaten kimseciklere anlatamıyorum.paylaşmak istedim işte
bir kaç kez öyle şakaya vurdum ama eşim "ailemi bana kötülüyo musun ne?" falann gibi şeyler söyleyince iyice vazgeçtim.zaten bana yapılan şeyler görülmeyince eşim tarafından sinir oluyorum işte.yapılan çok büyük birşey değil evet ama surat asmakta haklıydım ve bu yüzden eşim beni suçlu gördü."hı sen o yüzden suratsızdın,boşver takma" demesini beklerdim.ama yok.duymadığım halde asıl karşılık vermeyen ben olmuşum, çok ayıp etmişim.ne olurmuş herkesin işi varmış benle mi ilgilenecekmiş falan.o zaman çağırmayacaksın.yada çağırdıysan araya terlik sıkıştırıp içeri gitmeyeceksin diyorum ama onu görmüyor "ben surat asmışım!" onu görüyor.surat asmam da ne biliyor musun?zaten hep neşeli konuşurum espriler yaparım.gene öyle konuştum ama bıcır bıcır değildim.genelde televizyona baktım.eşimle konuştum falan.güldüm ettim.öyle neşeli değildim sadece o.hayır eltimde bazen geldiğinde surat asar sessiz durur.eşim hiç demez ama bize geldi surat astı diye.diyorum ya bir benim yaptıklarım batar işte.karşı taraf yapınca başkası yapınca görmez.eltimin suratını da ben üstüme alınmam zaten.çünkü suratını astıracak bir şey yapmadığımdan o kadar eminim.zaten öyle olsa eşim çıtlatırdı bana.eşiyle kavgalıdır der geçerim.benim o anlayışıma eşimin bu saygısızlığı kırıyor işte beni.sürekli kendimi anlatmaya çalışmaktan yoruldum.kibarlığımı saygımı görmüyor!bunu da anlatarak gösteremem ki işte!!
Ah ah canım aynı biz
Tam diyorum ki artık herşey çok güzel olacak,eşim bana değer veriyor
Sonra pfff herşey yine aynı
Çıkarken arkadaşları yüzünden tartışırdık,yanlarında her hareketime bi kulp bulurdu
Vay ona şöyle söyleme ,vay buna böyle söyleme
Evlendik dışarı çıkıyoruz şuna dikkat et buna dikkat et
Hele evliliğimizin ilk yıllarında ağzıma gözüme sıralardı küfürlerini
Ailesi,arkadaşları,komşular herkes benden daha önemli
Bazen de olur sanki ben göklerdeyim
Gel görki hakaret kavga ettiğimiz günler daha fazla
O kadar sıkıldımki eşim işe gitse diye bekliyorum
Madem eşin olarak seni savunmayacktı,biz olmayı beceremeyeckti neden evlendi dimi
Tam burda millete yorumlar yazıyodum yeni evlenenlere biz de yaşadık o tarz kavgalar tartışmalar diye
Ama bak geçmişte kalmamış yine başladık her sezon bi kavga dönemi
3 aydır bebek doğdu doğalı yediğim ekmek burnumdan geliyor
Depresyona girmek üzereyim hep huzursuzum mutsuzum eşim evde olunca muhakkak tartışıyoruz
kızlar yaptığınız yorumlar için teşekkürler.eşimle barıştık tabiki.özürler falan.veeeeee burada ablalarımın verdiği tavsiyelerle tatlı tatlı konuştum.barışınca arada bir (konusu açılınca falan) böyle kırıldığım darıldığım şeyleri açıklıyorum.sakin sakin.aşkım cicim diye diye azıcık da işve cilve katıyorum..veeee eşim bugün " bazı konularda gerçekten haklıymışsın, artık bende daha çok dikkat ediyorum ve anlatmaya çalıştığın bazı şeyleri görebiliyorum.ama bana hep böyle tatlı tatlı söyle o zaman sinirlenmiyoruz işte bak." dedi.hatta maşallah kaç gündür evlendiğimizden beri hiiiiç olmadığımız kadar iyiyiz.adam bana yeniden aşık oldu sanki.nişanlılık zamanlarımıza döndük. bu kadarını beklemezdim açıkcası.ben bile rüyada gibiyim.böylelikle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözünü uygulamalı olarak görmüş olduk.yorumlarınıza ve tavsiyelerinize çooook teşekkür ederim.darısı da bizim gibi birbirini seven ama aynı zamnda birbirini yiyenlerin başına diyelim.tabiki kavgamız olacak ama formülü buldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?