Ne sevgi kaldı ne sıcaklık

Ah ah canım aynı biz
Tam diyorum ki artık herşey çok güzel olacak,eşim bana değer veriyor
Sonra pfff herşey yine aynı
Çıkarken arkadaşları yüzünden tartışırdık,yanlarında her hareketime bi kulp bulurdu
Vay ona şöyle söyleme ,vay buna böyle söyleme
Evlendik dışarı çıkıyoruz şuna dikkat et buna dikkat et
Hele evliliğimizin ilk yıllarında ağzıma gözüme sıralardı küfürlerini
Ailesi,arkadaşları,komşular herkes benden daha önemli
Bazen de olur sanki ben göklerdeyim
Gel görki hakaret kavga ettiğimiz günler daha fazla
O kadar sıkıldımki eşim işe gitse diye bekliyorum
Madem eşin olarak seni savunmayacktı,biz olmayı beceremeyeckti neden evlendi dimi
Tam burda millete yorumlar yazıyodum yeni evlenenlere biz de yaşadık o tarz kavgalar tartışmalar diye
Ama bak geçmişte kalmamış yine başladık her sezon bi kavga dönemi
3 aydır bebek doğdu doğalı yediğim ekmek burnumdan geliyor
Depresyona girmek üzereyim hep huzursuzum mutsuzum eşim evde olunca muhakkak tartışıyoruz

canım ben 9 yıllık evliyim eşimin gözünde yinede kardeşleri akrabaları bir başka değerlidir.hatta düne kadar benden bile daha değerliydiler eminim daha yeni yeni kıymetimi bilmeye başladı ama yinede özellikle kardeşine toz kondurmaz:97:bunu kendisine söylediğimde de çok kızar nasıl böyle düşünüyorsun diye
kimi erkeklerde bu var maalesef eşlerinin değerini hatta evlendiklerini yıllar sonra anlıyorlar.seninki de bu gruptanmış
sabrın varsa düzelmesini bekleyebilirsin ama herşey daha kötüde olabilir tabii şansına artık
sen kafanda bitirmişsin gibi geldi bana
hakkında hayırlısı olsun canım

cok yuz vermissiniz oda kendini birsey sanmis..havalara girmis....

Bazı insanların hata yapmaya hakkı yoktur, asaleti karşı taraftan beklemiyor kimse demek ki sadece sen asil davranabilecek konumdasın, o yüzden senin azcık surat asman vs olmaması gereken davranış oluyor.

seni biliyorum tatlım.çoğu konunu okudum.hatta okurken bende aynı biz diye düşündüm.hatta hamile kalırsam bebeğim olursa aynı oluruz diye düşündüm hep.doğru söyledin.biz biz olamıyoruz işte.ben de bir ara depresyonun eşiğinden döndüm.kendi kendime telkinler verdim hep.kendimi çok değersiz, kıymetsiz hissettim.sonra nişanlıyken sevgiliyken çıkan kavgalar aklıma geldi.hep bu nedenle, başkalarını benden daha çok önemsediği için kavga etmişiz aslında.nasıl göremedim o zaman diye ne kadar üzüldüm.sonra korktum .Allah korusun ama Allah ölümle başka birşeyle sevgimi sınar diye aklıma getirdim.burada neler okuyoruz.azıcık ses etmeyim.canım cicim deyip huyuna gideyim dedim.şükrettim.tek sorun bu olsun dedim kendime.gerçekten de tek sorun bu.ne ailesi ne başka bir şey.işte büyük kavgalara sebep olunca insanı bezdiriyor artık.sonra çok iyi olduk zaten.ohoooo havalarda uçtum mutluluktan.ama kavgalar dönüyor dolaşıyor hep aynı yerde başlıyor.gösterilen özverilerin kıymeti bilinmeyince insanın sigortası atıveriyor işte.yıllardır böyle.dur demezsem daha da yıllarca gidecek senin hikayendeki gibi.biz de birbirimizi yeriz heralde

kızlar yaptığınız yorumlar için teşekkürler.eşimle barıştık tabiki.özürler falan.veeeeee burada ablalarımın verdiği tavsiyelerle tatlı tatlı konuştum.barışınca arada bir (konusu açılınca falan) böyle kırıldığım darıldığım şeyleri açıklıyorum.sakin sakin.aşkım cicim diye diye azıcık da işve cilve katıyorum..veeee eşim bugün " bazı konularda gerçekten haklıymışsın, artık bende daha çok dikkat ediyorum ve anlatmaya çalıştığın bazı şeyleri görebiliyorum.ama bana hep böyle tatlı tatlı söyle o zaman sinirlenmiyoruz işte bak." dedi. hatta maşallah kaç gündür evlendiğimizden beri hiiiiç olmadığımız kadar iyiyiz.adam bana yeniden aşık oldu sanki.nişanlılık zamanlarımıza döndük.bu kadarını beklemezdim açıkcası.ben bile rüyada gibiyim.böylelikle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözünü uygulamalı olarak görmüş olduk.yorumlarınıza ve tavsiyelerinize çooook teşekkür ederim.darısı da bizim gibi birbirini seven ama aynı zamnda birbirini yiyenlerin başına diyelim.tabiki kavgamız olacak ama formülü buldum artık

seni çok iyi anlıyorum..şuan nişanlıyım ve benzer şeyleri bende yaşadm...bi baktıkki oratda ne saygı kalmmış ne tahammül..sonra toparladık (inş kalıcıdır )konuşarak çözmeye çalşıorum ..kırmadan anlatmaya çalışmak önemli ben seni çok sewıorum ama şu davranışların benıçok kırıor ............. gibi..boşanma sözü etmeden önce konuşun.bi sure bekleyın belki hatasını anlar..ama yine hakaretler ,siz dışındakı herkesi haklı görmeler dewam edıosa yapck bişey yok..yada oldugu gibi kabullnceksnz (ki zaten bütün sıcaklığı bitirmiş)...

biz onlara hiç onların bize davrandıgı gibi davranmadgmız için ne kadar kırıldıgımızı,üzüldüğümüzü anlayamazlar..aslında eşiniz eltinizin yaptıkları için "ewet farkındaym ayıp edıor keşke yapmasa sen takma kafana aşkm.." dese hiçbir problem kalmıcak farkında deil...

Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…