Ne sevgi kaldı ne sıcaklık

ben de kullanamam.alavere dalavere hiç yapamam. öyle yapanlara da hep özendim zaten.benim kartlarım hep açıktır.alındığım kırıldığım şeyleri söylerim yada belli ederim.yengesine o kadar hayranki!mesela benden kek istedi.gerçekten kekim kabarır taşar tadı da muhteşem olur.onu beğenmedi.iki gün sonra fırında 10 dakika durmuş kekei dilim dilim ayıla bayıla yedi yani.gel de kırılma

okuyorum sanki bütün erkekler böyle neden erkekler konuşmayı sevmiyor bende konuşarak cözüm ararım ama beminkide aşagı yukarı aynı

Evliliğiniz daha çok yeni, taşlar yerine oturmuş. Ve burada yazılanlardan sen de fark etmişsinidr ki en büyük sorunumuz iletişimsizlik.
Boşanma lafını dile getirmek ilişkiyi ciddi anlamda sarsabilir, ciddiye alınmaz bence. Konuşma tarzını değiştirmeye çalışmayı denesen bir. Ben seni çok seviyorum, seninle tartışmak, sorunlar yaşamak beni çok rahatsız ediyor, mutsuz oluyorum, seninle mutlu olmak istiyorum, elbette hayat kimse için güllük gülistanlık değil ama nerde hata yapıyorum bana yardımcı olur musun diye yaklaşsan. Kimse suçlama ile başlayan bir konuşmaya cevap vermez. Biz bayanlar bu durumlarda elimizde olmadan duygusal tepkiler veriyoruz, genelde en son söyleyeceğimiz sözü en başta söylüyoruz, o zaman da konuşma başlayamıyor tartışma başlıyor. Yani sen bana şunları şunları yaptın demek yerine ben sana bişey mi yaptım demek daha etkili bir yol. Tabi bu konuşmayı yapacağın zaman ve ortamda çok önemli.

öyle ama yapıcak başka bişeyy yokk.biraz kadınlar fedakar yuva kurtarıcı rolunde..benim kartlarımda açıktı herşey ortadaydı ama konuşup dillendirdikçe ben suçlu oldum.alavere falan degilde kız kardeşim çok yapar duymamazlıktan gelip şakasına vvurur falan ama bakıyorum zamanla eşi kendi görüyor...

bir keresinde eltim bize geldiginde 'toplasan iki kere geldi zatn' parmagımı rondoya kaptırmıştım.eltim hiç oralı olmadı geçmiş olsun falanda demedi.agzmı açmadım sonra annesine derken duydum karıma bir geçmiş olsun diyip yardım etmedi dedi. belkide benim yanımda hiç demiyordu ama insan deger verildigini duymak istiyor...
,yinede sakin olup dillendirme neticede sonradan geldigin için kıskandı çekemedi falan bisürü haksız yere ithamda bulunurlar şaşar kalırsın inanki

maddi değil.yani beni dinlemesini, anlamasını, her kadının duygusal anlamda istediği şeyler işte...

tahmin ettim canım emin olmak için sordum, bunlar hakedilmesi gereken şeylermi, bunlar zaten ikili ilişkilerde olması gereken şeyler, bu anlayışta biriyle iletişim kurmak çok zor, allah kolaylık versin

offfff kadın olmak eş olmak çok zor yani.

birde tersini denesen
eskisi kadar ozen gostermeyip suskun kalsan
o bagirdikca kizdikca hakaret ettikce
sussan inadina
hatta olaki hakaret vari konusacagi zaman
gozumden dusuyorsun sadece yaziklar olsun diyorum
beni rahatsiz etme deyip baska odaya gecsen
onemsemedigini gostersen aslinda onemsemedigini degilde
kirildiginin bir gostergesi oldugunu anlar
eski orkidenin kiymetini bilmedigini ve seni bu duruma getirdigini
anlarda degisir belki...

yada kendimce ikinci bir alternatif
restini cekip konusmamak zaten ailene gideceksin
sonucta seninde gosterdigin saygi ve inceligi karsi
tarafta gostermeli

ama bir de eşim benim haklı olduğum konularda başkalarını savununca o savunduğu insanlardan çok sevsem de soğumaya başlıyorum farkında değil.

bu kocalar ne böyle allah aşkına karılarını degilde hep başkalarını savunuyolar sanki sözleşmişler ben anlamadımki bunların ekmegini suyunu başkalarımı veriyor benim tek bildigim bişey var ister karı olsun ister koca yanlışta olsa dogruda olsa birbirlerini tutucaklar arkadaş iki iki dört

onu da yaptım tatlım.anlamayana davul zurna az! yoruldum artık.bu dediklerini yaptığımda da gene ben bir şey yapmış olacağım o değil.kılımı kıpırdatmak istemiyorum onun için.böyle düşününce o kadar içim yanıyor ki...böyle düşünmezdim asla.ama sayesinde ruh falan kalmadı bende

bana göre bu bir değer verdiğini gösterme yöntemidir.çünkü eşinden daha yakın kim varki insana.

Aynı inan canım tamamen aynı şeyleri hissediyoruz.kesinlikle yalnız değilsin.Ben 12 yıllık evliyim.artık yoruldum ve ümidimi kestim.Biliyorumki hiç bir zaman benim yanımda olmayacak.o yüzden kendi kendimle mutlu olmaya çalışıyorum.

anlıyorum seni.insanın kendi kendine mutlu olmaya çalışması çok acı bir şey.sen hem eşine mutluluk vereceksin hem kendine.çok zor!!!

Espriyle karışık her sorunu anında muhatabınıza deseniz, eşiniz de bu tavrınızdan memnun kalmaz mı? Somurtup kızmak çözümlemiyor belli ki?

"Bizi yine terlik karşıladı." filan gibi mesela.

Son düzenleme:
nekadar konuşsak bi yere varamayız biz kadınlar nekadar alttan alsak onlar hep üste cıkarlar ben dünyadan şunu anladım kadınların kıymeti sadece sevgiliyken oluyor bazen o bile olmuyor sende şunu dene deli deliyi görünce sopasını saklarmış delir gitsin sendeeeeeeeee

canım senin konunu okurken kendi kendime herhalde 10 15 senellik evliler dedim 1 buçuk yılı görünce şok oldum hiç kimse sana değersiz olduğunu hissetiremez ALLAH seni insan olrak yaratmışsa dünyanın en üstün varlığısın ben senin yerinde olsam biraz uzak dururdum kendisinden mesafe koy inan kendine çeki düzen vericektir neler hissetiğinide anlat eşek değilya anlar bak hala yapıyorsa biraz ayrı kalın bakalım ne olucak hemen ayrılmayıda düşünme en son söylenecek lafı en başta söyleme inşallah aklı başına gelir ya

sağol canım. konuşmuyoruz zaten.demin balkonları yıkıyordum geldi aldı elimden "ben yaparım, sen çekil" dedi.mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz.ama o şimdi kendince zeytin dalı uzattı.ama o dalı kırıp atacağım ben.öyle balkon yıkamayla barışılmaz.çok kırdı kalbimi çok.bir daha beni ezip geçmemeye benim haklı olduğum yönleri görmeyi de kabul etsin bi bakarım.ama var ya uğraşacak halim bile yok aslında.yoruldum diyorum ya hep...

Suçlanmaktan korkma bence, suçlanacak bir şey yok onlar suçluyorlarsa kendi dar görüşlülükleri olur, boşver eğlenmene bak.

bir kaç kez öyle şakaya vurdum ama eşim "ailemi bana kötülüyo musun ne?" falann gibi şeyler söyleyince iyice vazgeçtim.zaten bana yapılan şeyler görülmeyince eşim tarafından sinir oluyorum işte.yapılan çok büyük birşey değil evet ama surat asmakta haklıydım ve bu yüzden eşim beni suçlu gördü."hı sen o yüzden suratsızdın,boşver takma" demesini beklerdim.ama yok.duymadığım halde asıl karşılık vermeyen ben olmuşum, çok ayıp etmişim.ne olurmuş herkesin işi varmış benle mi ilgilenecekmiş falan.o zaman çağırmayacaksın.yada çağırdıysan araya terlik sıkıştırıp içeri gitmeyeceksin diyorum ama onu görmüyor "ben surat asmışım!" onu görüyor.surat asmam da ne biliyor musun?zaten hep neşeli konuşurum espriler yaparım.gene öyle konuştum ama bıcır bıcır değildim.genelde televizyona baktım.eşimle konuştum falan.güldüm ettim.öyle neşeli değildim sadece o.hayır eltimde bazen geldiğinde surat asar sessiz durur.eşim hiç demez ama bize geldi surat astı diye.diyorum ya bir benim yaptıklarım batar işte.karşı taraf yapınca başkası yapınca görmez.eltimin suratını da ben üstüme alınmam zaten.çünkü suratını astıracak bir şey yapmadığımdan o kadar eminim.zaten öyle olsa eşim çıtlatırdı bana.eşiyle kavgalıdır der geçerim.benim o anlayışıma eşimin bu saygısızlığı kırıyor işte beni.sürekli kendimi anlatmaya çalışmaktan yoruldum.kibarlığımı saygımı görmüyor!bunu da anlatarak gösteremem ki işte!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…