- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
daha çok yeni ewlisiniz hemen boşanma lafını agzınıza alıp çok dillendirmeyin derim ben.bende eşimi yola getirmek için söyledigimde barışmak için ugraştı ama düzelmedi...sonramı 9 sene aynı senin anlattıgın gibi bir eşiim vvardı önce aile arkadaş kuzen falan falan en son bendim.komşu için bile benle kavga edip beni suçlar başkalarını pofpoflardı...hiç degişmedi daha beter oldu salak küfürü bile aramızda ettigimiz en basit küfür kaldı ki isimlerimizi söylemez sıfatlarla seslennirdik.neyse daha beter olduk ve bitti.tavvsiyem naçizane
hatalarını siz söyleyerek gösteremiyorsunuz malesef zamana bırakıp ailesi için laf söylemeyin bırakın yengesi daha beterini yaptıgında kendisi görsün...yada siz de eşinize çaktırmadan yengenizin yaptıgına benzer tavırları ona yapın ama çaktırmayınnn.tatlı dilinizi kullanıp sessiz kalırsanız siz kazanırsınız ben söyleyip dillendirdim durum ortada erkekler çok saf oluyorlar kullanabilene akıllı bayanlara benim tarzım degildi kimseyi kullanmak ama erkekler öyle düşünmüyor
maddi değil.yani beni dinlemesini, anlamasını, her kadının duygusal anlamda istediği şeyler işte...
öyle ama yapıcak başka bişeyy yokk.biraz kadınlar fedakar yuva kurtarıcı rolunde..benim kartlarımda açıktı herşey ortadaydı ama konuşup dillendirdikçe ben suçlu oldum.alavere falan degilde kız kardeşim çok yapar duymamazlıktan gelip şakasına vvurur falan ama bakıyorum zamanla eşi kendi görüyor...
bir keresinde eltim bize geldiginde 'toplasan iki kere geldi zatn' parmagımı rondoya kaptırmıştım.eltim hiç oralı olmadı geçmiş olsun falanda demedi.agzmı açmadım sonra annesine derken duydum karıma bir geçmiş olsun diyip yardım etmedi dedi. belkide benim yanımda hiç demiyordu ama insan deger verildigini duymak istiyor...
,yinede sakin olup dillendirme neticede sonradan geldigin için kıskandı çekemedi falan bisürü haksız yere ithamda bulunurlar şaşar kalırsın inanki
birde tersini denesen
eskisi kadar ozen gostermeyip suskun kalsan
o bagirdikca kizdikca hakaret ettikce
sussan inadina
hatta olaki hakaret vari konusacagi zaman
gozumden dusuyorsun sadece yaziklar olsun diyorum
beni rahatsiz etme deyip baska odaya gecsen
onemsemedigini gostersen aslinda onemsemedigini degilde
kirildiginin bir gostergesi oldugunu anlar
eski orkidenin kiymetini bilmedigini ve seni bu duruma getirdigini
anlarda degisir belki...
yada kendimce ikinci bir alternatif
restini cekip konusmamak zaten ailene gideceksin
sonucta seninde gosterdigin saygi ve inceligi karsi
tarafta gostermeli
bu kocalar ne böyle allah aşkına karılarını degilde hep başkalarını savunuyolar sanki sözleşmişler ben anlamadımki bunların ekmegini suyunu başkalarımı veriyor benim tek bildigim bişey var ister karı olsun ister koca yanlışta olsa dogruda olsa birbirlerini tutucaklar arkadaş iki iki dört
ne kadar güzel anlamışsın beni.hatta eşime bile söyledim ben hep veriyorum bu ilişkide diye.ama suçlu ben oldum.iyi olduğumuzda çok söyledim isteklerimi duygularımı ama ben tadımızı kaçırmış oldum.kavga anında da sohbet gibi söyledikleriim yüzüme vuruldu.o istediklerimi hak etmiyormuşum falan gibi şeyler işte.zaten yıpratan beni anlamamsı oldu.kafasında öyle bir ben varım ki her söylediğim suç gibi batıyor ona fesatmışım gibi geliyorum ona.daha da kırıyor işte bunlar beni!!!
Aynı inan canım tamamen aynı şeyleri hissediyoruz.kesinlikle yalnız değilsin.Ben 12 yıllık evliyim.artık yoruldum ve ümidimi kestim.Biliyorumki hiç bir zaman benim yanımda olmayacak.o yüzden kendi kendimle mutlu olmaya çalışıyorum.
Espriyle karışık her sorunu anında muhatabınıza deseniz, eşiniz de bu tavrınızdan memnun kalmaz mı? Somurtup kızmak çözümlemiyor belli ki?
"Bizi yine terlik karşıladı." filan gibi mesela.
bak bu taktik güzelmiş.eğlenceli de...ama gene suçlu ben olursam direkt seni hedef gösteririm
canım senin konunu okurken kendi kendime herhalde 10 15 senellik evliler dedim 1 buçuk yılı görünce şok oldum hiç kimse sana değersiz olduğunu hissetiremez ALLAH seni insan olrak yaratmışsa dünyanın en üstün varlığısın ben senin yerinde olsam biraz uzak dururdum kendisinden mesafe koy inan kendine çeki düzen vericektir neler hissetiğinide anlat eşek değilya anlar bak hala yapıyorsa biraz ayrı kalın bakalım ne olucak hemen ayrılmayıda düşünme en son söylenecek lafı en başta söyleme inşallah aklı başına gelir ya
Suçlanmaktan korkma bence, suçlanacak bir şey yok onlar suçluyorlarsa kendi dar görüşlülükleri olur, boşver eğlenmene bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?