• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne satılabilir?nereden alınır?

YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
8
0
1
39
Herkese merhabalar,
Eşim iflas etti. doğru düzgün hiç bir işte tutunamıyor. İnternette birşeyler satayım dedim ev ekonomisine katkıda bulunmak için. Ama yeni başlayan biri olarak ne satmak doğru olur? neyi nerden alıp satabilirim bilemiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bizim bir tanıdık bayan, bankada çalışırken işinden ayrıldı. Kendisine çeyiz ürünlerinin satıldığı bir site kurdu. Sanırım bir toptancıyla anlaşmış, malları ondan alıyormuş. Çok güzel para kazanıyormuş, bankada aldığının 3-4 katı sanırım. Hatta eşi mühendis olmasına rağmen, eşi bile işten çıkıp, evde eşiyle o işi yapmak istiyormuş. Kendileri istanbulda yaşıyor.

Mesleğiniz var mı? Alanınızda bir yerde çalışmanız daha garanti bir durum olur. İnstagram üzerinden de satışlar yapabilirsiniz ancak bunun için sayfanızın popülerleşmesi lazım.(başkalarına yayılma adına)

Cok cesitli seyler satilabilir ama sayfaniz taninip takipciniz artana kadar epey bir sure gecer.

Dogrudan bir ise girin derim.
En azindan sigortaniz olur. Suan hastalansaniz bile sorun.

Kozmetik firmalarinin urunlerini satabilirsin
Gectigimiz gunlerde f.... den bir krem almak istedim fakat saticisini bulamadim
Kendi internet sitesinde 25 tl ve kargo ucretiyliydi
Bir alisveris sitesinde baktim ayni kremi bir temsilciden 2 tanesi 36 tl kargo ucretsiz aldim
Bu urunleri satis fiyatinin altina satarsan daha cok musterin olur

Herkese merhabalar,
Eşim iflas etti. doğru düzgün hiç bir işte tutunamıyor. İnternette birşeyler satayım dedim ev ekonomisine katkıda bulunmak için. Ama yeni başlayan biri olarak ne satmak doğru olur? neyi nerden alıp satabilirim bilemiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Letgo, sahibinden vb. sitelerde bi şeyler satabilirsiniz ama küçük ve geçici kazançlar olur.
Başlığı okuyunca şöyle bi şey geldi aklıma. Benim ilkokuldan arkadaşım lise bitince okumaya devam etmeyip evlendi. Daha sonra eşi işten çıkarılınca arkadaşım da çocuk oyun alanı olan bi cafede okuma ablalığı yapmaya başladı. Cafenin ilanını internetten bulmuş. Haftada 5 gün 6 saatliğine gidiyor asgari ücret alıyor. Yaptığı tek şey oyun alanındaki cocuklara masal okumak ve onlar oyun oynarken kavga etmelerini vs engellemek. Çocuk bakıcılığı gibi ama daha güzel bir iş bence. Çünkü orda bulunduğu süre zarfında tost yemesi, kahve içmesi vs serbest. Yani hem para kazanıyor hem karnı doyuyor. Böyle sizi zorlamayacak işler bulabilirsiniz kendinize.

Back