- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
geçen ay kadın doğum uzmanına göründüm öyle bir sıkıntı yoktu ama sancılarım artarsa iş güç dinlemeden gitcem doktora sağlık daha önemli sonuçta dimi?Pcos olabilir misiniz? Ben de ayda bir acillik olurum.
geçen ay kadın doğum uzmanına göründüm öyle bir sıkıntı yoktu ama sancılarım artarsa iş güç dinlemeden gitcem doktora sağlık daha önemli sonuçta dimi?
bu sabahta sancıyla uyandım üstüne üstlük bide yataktan yuvarlandım yere düştüm sancım haliyle daha da çok arttı olmazsa bu akşam hala devam ederse gitcem acile çok can sıkmaya başladı geçmiyor bir türlüKesinlikle... kadin dogum hastanelerinin acillerine giderseniz agri sikayetiyle normal kadim dogum doktoru gibi bakiyorlar...
bu sabahta sancıyla uyandım üstüne üstlük bide yataktan yuvarlandım yere düştüm sancım haliyle daha da çok arttı olmazsa bu akşam hala devam ederse gitcem acile çok can sıkmaya başladı geçmiyor bir türlü
öyle bir sıkıntım yok şu an ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi değil o genel bütün karnımda sancı yapar bu böyle özellikle sağ tarafta sanki içerden kaslarımı tel tel biri çekiyormuş gibi bir sancı =(Cok gecmis olsun. Gaz sancisi da olabilir mi acaba hani kabizlik falan sikayetiniz var mi ? Evet ihmal etmeyin ve acile gidin ama kadin ve dogum hastanelerinin acillerine gidin oyle siradan hastanelerin degil.
öyle bir sıkıntım yok şu an ama nasıl anlatsam adet sancısı gibi değil o genel bütün karnımda sancı yapar bu böyle özellikle sağ tarafta sanki içerden kaslarımı tel tel biri çekiyormuş gibi bir sancı =(
ilgin için teşekkür ederim bugün gideceğim.Bir an once bir kadin dogum hastanesinin aciline basvurun
ilgin için teşekkür ederim bugün gideceğim.