Saç Rengi ve Saç Boyama ne renk olmalı saçlarım..yardımmm

Beyhan__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
519
0
96
34
Ankara
Eki Görüntüle 8087

bu şimdiki rengim..
ben kızıl kırmızı pembemsi bi renk istiyorum..
ama sizce ne olmalı??
çok sıkıldım bu halimdenn

Eklentiler

• $Fotoğraf-0012A.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
ya ben aslında saç boyamaktan, renkten filan anlamam ama kızılımsı pembe yerine daha açık kahveler, ışıkta belli olan kızıllar varya onlar daha güzel olur diye düşündüm. hem kızıl kullanmak zor değil mi:uhm:

zor aslında..
ama artık değişmek istiyorum..
hep koyu renk kullandım ben
siyah kestane kahverengi falan..

beyhan cım saçların oldukca sağlıklı gözüküyor ben boya önermem ama sıkıldı isen modelde değişiklik olablir

saçlarım boyalı burada:1no2:
kısaltmak istemedigimden model değişikliği de istemiyprum..
kimse yorum yapmayacak mı..
çok saolun iki arkadaşm yorumlarınız için

saçlarım boyalı burada:1no2:
kısaltmak istemedigimden model değişikliği de istemiyprum..
kimse yorum yapmayacak mı..
çok saolun iki arkadaşm yorumlarınız için

canım bence bu saç rengi sana çok yakışmış ve çok doğal görünüyor
bu rengin adını öğrenebilirmiyim
ayrıca sana kızıl ve pembe tonları yakışır gibi geldi bana canım kaydirigubbakcemile5

burda koyu kestane kendim boyamıştım iki kutudan biraz fazla koyu sanırım siyah gibi duruyor
istedigim biraz daha renkli canlı görünmek..
gençken öyle renkler daha hoş olur bence
büyüyünce koyulaştırırım rengimi ama tam ton kararı veremedim..
bana yardım eder misiniz kii
tam ne yakışır

cnm bende sana katılıyorum gencken madem canlı senı cıvıl cıvıl dinamık göstercek bi renk olmalı radikal bir renk geçişimi düşünüyorsun yoksa tonlardamı oynama istiyorsun ona göre düşünelimmi ne dersin

bence açık karamel falan iyi gider sana

ama sarıya çok yakın olmasın. sarının sana yakışacağını düşünmüorm bence. ama kahve köpüğü karamel gibi renkler hoş olur

bence pembe sana yakışır yada pembeye çalan bi kırmızı var o da çok güzel bi renk istersen dene ama saçın çok koyu sanırım hemen tutmaz

evet seksi sinek tam böyle olsun istiyorum..
ama saç rengim koyu oldugundan korkuyorum nasıl tutacak bu renkCADIARZU
yardım edicek kimse yok muuu:1rolleyes:

bende bugün aşk alevi yani kızıl yaptım saçımı çok cırt kızıl değil ama hoş olduu,,tavsiye ederimm,,,

evet seksi sinek tam böyle olsun istiyorum..
ama saç rengim koyu oldugundan korkuyorum nasıl tutacak bu renkCADIARZU
yardım edicek kimse yok muuu:1rolleyes:

canım sacında boya varmı.? hani iice tanımla sacında ne var ne yok ona göre yardımcı olsunlar..:1hug:

yardımcı olmak isteyen arkadaslar sacım sarıyken 2 kez siyahla boyadım.. kısım kısım sacları alıp acsam acıcıyla bu renkle boyasam tutarmı?? bide bu rengin tam olarak adını bilen varmı?a.s.

koyu renk siyaha yakınn eğer bana soruyorsan canım,,kolestonun tüpte olan boyasıyla boyadımm adı aşk alevia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…