• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne renk karar veremiyorum.

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
12879.jpg

kızlar bu banyo ya ne renk banyo dolabı yaptırmalıyım sizce fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
burası duşun içi sanırım dolap olacak kıssmın resmi olsaydı yani banyonun geneli kahve mi kremmi bakar ona göre bi fikir verebilirdim ama eper kremse o duşun içindeki koyu kahveden yaptırabilirsin ya da beyaz da uyar ve daha kullanışlı olur ...

kahve yaptırırsan çok karanlık ve kasvetli olur gibime geliyo. fayanstaki kremden yaptırabilirsin

evet her yer aynı ve banyo çok çok ufak açık krem olabilir aslında banyom küçük olduğu için koyu olmaz değilmi

canım kahve krem eger kahve yaparsan san ki boğar gibime geldi acık krem ve beyaz biraz acar bence koyu renk yaptırma derim ki zaten koyu olmuş acık reng yap havası değişsin biraz. hem banyo karanlık durmaz ii olur tabe sen bilirsin .
kolay gelsin canım :79:

Son düzenleme:
ben mı yanlıs goruorum sankı kahve deılde sıyah gıbı geldı bana fayanslar sıyahmı kahve mı?????

Krem olmalı mis gibi olur kiri de götürür aydınlık olur kahve boğar karanlık olur ve banyoda küük daha küçük gösterir frah olması için krem derim.

beyazda güzel olur bence aydınlık olur siyah beyaz aksesuarlarda kullanırsan tamamlar gibi geliyo krem veya kahve yaptırma banyo küçük gibi iyice dar görünür:50:

kesınlıkle krem dusun canım.. bana sorarsan aklından baska alternatıf renk gecırme bıle

Back
X