• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk boyamam lazım?resimli

evet evet evet:52: yaptıralım ama kuafor kelımesını bıle unut canım ben inanılmaz paralar verdim istediğim rengin fotosuyla gittim yine yapamadılar
biz kendimiz yapoıcaz o rengiiii
hele bi sil sen şu koyuluğunu benımkı o kadar koyu değil boyayla ulaşabilirim die tahmın ediyorum:3:

bu rengede bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
$263460646921239580_vcOCV36Z_c.jpg

Napıyoruz şimdi kuzum ya :30:Ben millanın rengine hasta kaldım :5: çokkkkk melekssiiiiiiiiii renk .
Nasıl elde edeceğimizi birisi söylesin :(

Son düzenleme:
ya tatlım ben belki bugun akşam kuaföre gidip sorcam dicem direk açtırmadan boyasam kendim bu renge ulaşabilir miyim dicem..
bu rengi göstericem ve benimkini nerenk boya almam lazım die de sorcam marka ve numara söylerler gidersem sanada söylerim peki
şunu sorcam canım senın açıcın geldimi siparişini verdin mi:ssz::21:

ya tatlım ben belki bugun akşam kuaföre gidip sorcam dicem direk açtırmadan boyasam kendim bu renge ulaşabilir miyim dicem..
bu rengi göstericem ve benimkini nerenk boya almam lazım die de sorcam marka ve numara söylerler gidersem sanada söylerim peki
şunu sorcam canım senın açıcın geldimi siparişini verdin mi:ssz::21:

Hangi fot göstercen kuzum :) millanınkini gösterrrrrrrrr.
Üfff ben de Key Kuafor salonuna soracağım olup ,olmayacağını .Adamlara ggde uyeliğiniz varsa ,oradan satış açın dedim ,ses yok dünden beri .

Biz yapacaksak ,içine gri boya katmamız lazımış :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...renkli-boyalarla-turuncumsu-renklere-son.html

millanınkini göstercem canım başka topicte kızlarada sordum off inşallah yardımcı olan biri çıkar:31:
hemen yaptırmak istiyorum haftasonuna kadar yaa
canım alcağın sitede bisürü tekli satan satıcı var bence bi tanesine takılı kalma:23:
bi an önce yapalımmmmmmmmmmmmmmmmm
ya yalnız şu kristenın saç rengide accaip güzel yahuuuuuuuuuuuuu:44::40:

buarada canım o gönderdiğin link baya faydalı oldu bi boyamı küllü kumral tonu alıp diğerini gümüş alcam sanırım:32:

tatlım 30 a bitiririz bu işi kuaför en az 70 alır ki açtırma işin içine girerse 180 den aza cıkamayız:18:
Haklısın kuzum ya :)

Tatlım gri boyayı nevadan alalım .Asıl boyayı ise, düzgün bir markadan alırız.
Ben 8.1 ya da 7.1 almayı düşünmüyorum .
8.0 ya da 7.0 içine gri boyayı katacağım, yeşerme olmaması için.

Son düzenleme:
Tatlim ben kuaforle konustum :( kendin yapmasan,yakarsin saclarini dedi offf moralim cok bozuk.
Sen naptin ,ne dedi kuaforun :49:

canıkom ne dedi kuaförr ya:(
belkı para kazanmak için deöiştir yaaa:50:
ben gıttım kuaförüm kapanmıştı ben işten dönene kadar soramadım yani ne kullansam die sorcaktım offfffffffffff:50: gıcık oldum
ee kuzu napcan pekiiiiiiiiiii:23: kuaföremi yaptırcan yıne
aynı kuaFÖRE Mİ BİDE KIZIL YAPANA MIIIIIIIIIIIIII:53::50:

Yok tatlis kizil yaptirdigim yere sormadim.Zaten su an kiziltan eser yok :26: aktı gitti kısacık sürede .haram zikkim olsun verdiğim paralar.
Neyse gittiğim bu gittiğim kuaför,saçın cok yıpranmış yapma sakin,ben de dokunamam su an dedi.
Gitmisten kahkul kestirdim ama cok hoş oldu :6:

ozaman kaldııı mı bizim boya işi:14:
neyse ben yaptırcam gibi bebişş
offf senın saçın ne renkkı suan canım ya baya merak ediom:51:

ozaman kaldııı mı bizim boya işi:14:
neyse ben yaptırcam gibi bebişş
offf senın saçın ne renkkı suan canım ya baya merak ediom:51:

Biraz bakim yapip ,oyle yaptircam canim .
Sen yaptir ,senin tutar saclarin .Beni gordugunde en son saclarim ne renkti ki hatirlamiyorum.
Su an baya koyu ,bayaaaaaaaaaa.:5:

Back