• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk boyamam lazım?resimli

KaramelizE

ENKAZ MİMARI :/
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
665
0
316
İzmir
kızlar merhaba
benım saç rengim şuan altta eklediğim resimler gibi boyalı, olaylar şu şekilde gelişti:40::1:
saçlarım kahve idi kuaföre gidip orealle açtırıp koyu sarı yaptırdım.. bir ay sonra onun üzerinede canım kuaförüm(!) kafasına göre çikolata kahveye boyadı ...
neyse aktı çikolata rengi şuanda bu alttaki resimler gibi yaklaşık olarak:
$koyusaç.jpg $koyusaç2.jpg $koyusaç3.jpg

yalnız benım istediğim saç renkleri ise alttakiler gibi :

$melanie-laurent_96211.jpg $Abbey_Lee.jpg

boyayla üstüne ne renk boyasam :30: ??? bu renge ulaşabilirmiyim?
yani istediğim renk kumral gibi bişey.
napmam lazımmmm:26::18:
şimdiden teşekkürler:54:
ama bana oreal demeyin lütfen:5:
koyu kumrala bile yaklaşsam olur ama oreal olmasınnn:17:

Son düzenleme:
kendinin öyle küllü kumrala ulaşabileceğini sanmıyorum iyi kuaförler iyi tutturuyor kumralı:) yani sen yapabilir misin bilmiyorum bende kendim hiç boyamadğım için fikirde veremiyorum:)

yani oreal değmeden olur mu acaba sonucta kendi kuaförümde nerdeyse siyah gibi bi kahveye boyadı ama kahve aktı gitti sarı yansımalaı bi renk oldu
:44:
of bu renkleri çok beğendim amaa
küllü mü ki bunlar:40:

yani oreal değmeden olur mu acaba sonucta kendi kuaförümde nerdeyse siyah gibi bi kahveye boyadı ama kahve aktı gitti sarı yansımalaı bi renk oldu
:44:
of bu renkleri çok beğendim amaa
küllü mü ki bunlar:40:

Bence de küllü kumral eski saçına göre daha açık bu yuzden bence kolay elde edersin .

Canım tercihim koyu renkler olduğu için inan kod numara vs vermek isterdim ama fotolardaki kumralları ancak iyi bir kuaför tutturabilir gibime geliyor...

çok saol tatlım yardımın için:5:
ya bbenım derdim biritutar dese gitcem yapcam evde alcam boyayı ama ınan kuaföre gitmek istemıorum mafetti saçlarımı
ama bu renkten o renklere dönebilirmiyım kendı kendıme:44: hiç bilmiyorum

Boya boyi acmiyor tatlim :( ah keske tutsa :50: yanlis bir islem yaptirip ,benim gibi uzulmeni hic istemem.

Kuzum ya şu rengin güzelliğine bakar mısın :5:

Soldaki renk :) galiba senin istediğinde böyle birşey .

$090807_millajovovich_300.jpg

maritsaaaa evettt: )) evet canım işte yaa bu renkleri baya beeniyorum bi kez denicem yani kendimde merakediyorum cok
tatlım bak o boya silici yi uyguladıktan sonra heryer eşit dağılmıo biliosun demi aynı renk olmuo komple oyuzden saç boyasıda alcaksın ama ne renk yapsan tutar zaten siliciden sonra sarı yapsan bile tutar :1::23:
ne renk yapmayı düşünüosun bence o kadar açmışken bi aöçık tonda bişiler dene zaten koyuyu istediin zaman yaparsın
bence bu tonları deneyebilirsin kuşum sende:54:

Biz de bu renkler çok meleksi durur ,yaptıralım böyle :) :56:

Tatlışko boya silicisin içine ,susam yağı çart çurt bir sürü yağ koyacağım :) bolca bir karışım hazırlayıp ,şaçıma boca edeceğim .Öyle yarım saat fln beklemem ,10-15 dkka bekleticem .1-2 gün sonrada syoss kumrala boyarım diye düşündüm :)

Son düzenleme:
canım umarım 1 kap silici yeter sana bak bazı kızlar 3 tane falana kullanmış
haberin olsun
ya tatlım bnce sana baya yakışır ama sence bana yakışır mı bu ama doğru söyle bak:5: üzülmem boşuna saçıma zarar vermiim:15:

canım renk eklesen dediğin rengi merak ettimmmm:24::23:

Tatlış ben satan yere telf açıp,görüştüm 1 tane yeter dedi :56: senin saçına 2 tane gider bence.

Küllü yaptırma diyordum ama bu rengin tonu harika .Vallahi son eklediğim fotnun ,sana da yakışmama ihtimali sıfır. Galiba senin orjinal saç renginde böyle :56:

evet benım saç rengim ona cok yakın zaten kaşlarım gri gibidir benim:1:
aralarına acık sarı atarız sora dahada doğal durur güneşten açılmış gibi
canım resimdeki kim ya tanıyamadım o resmin daha büyük ve çeşitlerini görmek istiyorum ben:52:

Tatlim milla jojowich o :) resime tiklayinca biraz buyuyor.

Ya acaba kuafore mi yaptirsak :/ ben asik oldum bu renge. Yaptiralimmmmmmmmmm.

Back