Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeklik malzemeleri ozaman haftalik mi alıyorsunuzHaftalik yemek listesi kurtaricim. Bu aralar misafirim oldugu icin yapamiyorum ve coknzor oluyor. Tavsiye ederim
Evet, pazara cikmadan once liste yapip eksikleri belirliyorum. Ona göre alışveriş yapiyorumYemeklik malzemeleri ozaman haftalik mi alıyorsunuz
Benim orda resimli tariflerim var bir bakin istersenizBen nefis yemek tariflerinden ne pişirsen bölümünden buluyorum farklı farklı şeyler deniyorum güzel oluyo çeşit oluyo
Tabi bakarım adınızı yazarsanız, sizinkilerden de denerimBenim orda resimli tariflerim var bir bakin isterseniz
Tabi bakarım adınızı yazarsanız, sizinkilerden de denerim![]()
Takip ettim canım bi sürü şey yapmışsın canım çekti gece geceMehtap Eker Tarifleri (@mehtap-eker) - Nefis Yemek Tarifleri
573 takipçi, 345 tarif - Mehtap Eker Tarifleri (@mehtap-eker) - Nefis Yemek Tarifleriwww.nefisyemektarifleri.com
Sende varmi tarif bende takip edeyim :)Takip ettim canım bi sürü şey yapmışsın canım çekti gece gece![]()
Yok ben sadece bakıcıyım, anca bakıp yapıyorum tarif verecek kıvamda değilim henüzSende varmi tarif bende takip edeyim :)
Benimkilerinden deneyince haber ver :)Yok ben sadece bakıcıyım, anca bakıp yapıyorum tarif verecek kıvamda değilim henüz![]()
Tabisi, resim koyarım yapıp beybisiBenimkilerinden deneyince haber ver :)