Kına Gecesi Ne önerirsiniz bana arkadaşlar?

Bayanhanim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
13
-3
28
Arkadaslar kina organizasyonu ayarladim 1000 tl butce sizce uygun mu ama bundan önce şunu belirtmek isterim. Nisanlimla düğün kina hazırlıklarına basladik fakat 2 3 önceden bana resim at görüntülü ariyorum giyinirken ac gibi cumleler kurdu cok sasirdim bana kizmayin ama istediklerini yaptım.. suan beni gecistiriyor gibi her dedigimi yaptırıyorum gibi davraniyor kinamiz dugunumuz olacak yakinda ama kendimi eksik hissediyorum ona derdimi anlattim sacmalama askim kurma kafanda dedi nasil bir yol izlemeliyim?

Geçen gün yeni evliydiniz şimdi nişanlı mı oldunuz:bicak: ters işliyor sizde demekki bu işler:süslü:

Konuları açarken eski konularınıza bin göz gezdirin yahu.Hayır hiç değilse bir tutarı olsun yeni açtığınız konuların 😒

Geçen gün yeni evliydiniz şimdi nişanlı mı oldunuz:bicak: ters işliyor sizde demekki bu işler:süslü:
Nikahim var canım zaten ama nikah kina vs 30 kişlik gecmemesi gerekiyor evde organis
nikahim var canim zaten ama dugunu koronadan oturu ileri tarihe attik ama korananin da kalkacagi yok o yuzden karar verdik 30 kisilige bile razi olduk diyelim

Arkadaslar kina organizasyonu ayarladim 1000 tl butce sizce uygun mu ama bundan önce şunu belirtmek isterim. Nisanlimla düğün kina hazırlıklarına basladik fakat 2 3 önceden bana resim at görüntülü ariyorum giyinirken ac gibi cumleler kurdu cok sasirdim bana kizmayin ama istediklerini yaptım.. suan beni gecistiriyor gibi her dedigimi yaptırıyorum gibi davraniyor kinamiz dugunumuz olacak yakinda ama kendimi eksik hissediyorum ona derdimi anlattim sacmalama askim kurma kafanda dedi nasil bir yol izlemeliyim?
Konunun basi kavurga kavurur,ortasi harman savurur.Ne alaka "kina organizasyonu ama goruntu ac giyinirken dedi"
Merakli ergenler gibi bir konu,he cocuum tamam,git yat😒

X