arkadaşlar adetim gecikti ve bugün itibariyle tam olarak 3.günümm..normal hep 2-3 gün öne kayardıı fakat geç bile kaldıı..test almaktan korkuyorumm,daha doğğrusu yapmaktan korkuyorum..ama içim içimi yiyorr sizinde tahmin edeceğiniz gibiii:bbo:kafam karıştı..birde yetmiyormuş gibi ,rüyasında beniçocuklu görenler eşimde dahiil olmak üzere,,iyce karıştırdı kafamııı..ama inatla p.tesi gününü beklim diorummm sizce????
yoksa alıp yapsamda bu işkence bitse mi??? gün geçtikçe dah çok ümitlenirmiyim ??yada gerçekleri unutma Hülyaaa dermiyim kendimee??:1no2::1no2:
canım bak ben sana şöle söliyim.senin aynı durumunu bende yaşadım. hep hayal kırıklığına uğradım ve son olarak dedim ki bu sefer bakmıcam. sonra adet günümde olmadım. ertesi gün yani adetimin 2 günü 1-2 damla kan geldi. aha dedim adet oldum ama arkası gelmedi. ama yine de bakmıcam dedim . ama adet belirtilerim vardı. arkadaşlar tuttular kolumdan zorla beni eczaneye götürdüler test yaptım 2 çizgi çıktı 4 gün geçmişti. mide bulantım ve baş dönmem vardı. çok da erken uykum geliyodu. bi de idrarımın rengi çok koyuydu. yüzümdede adetten 1 hafta önce silvilcelenme oldu. bence sen bi test al bak. belki daha erken olduğu için hemen çıkmayabilir. bende çıktı ama bazılarında 10 gün sonra çıkıomuş. çıkmazsa kanda baktır ne kadar erken öğrenirsen o kadar daha erken doktora gitme şansın olur. inşallah hamilesindir canım. haber vermeyi unutma.
canım bak ben sana şöle söliyim.senin aynı durumunu bende yaşadım. hep hayal kırıklığına uğradım ve son olarak dedim ki bu sefer bakmıcam. sonra adet günümde olmadım. ertesi gün yani adetimin 2 günü 1-2 damla kan geldi. aha dedim adet oldum ama arkası gelmedi. ama yine de bakmıcam dedim . ama adet belirtilerim vardı. arkadaşlar tuttular kolumdan zorla beni eczaneye götürdüler test yaptım 2 çizgi çıktı 4 gün geçmişti. mide bulantım ve baş dönmem vardı. çok da erken uykum geliyodu. bi de idrarımın rengi çok koyuydu. yüzümdede adetten 1 hafta önce silvilcelenme oldu. bence sen bi test al bak. belki daha erken olduğu için hemen çıkmayabilir. bende çıktı ama bazılarında 10 gün sonra çıkıomuş. çıkmazsa kanda baktır ne kadar erken öğrenirsen o kadar daha erken doktora gitme şansın olur. inşallah hamilesindir canım. haber vermeyi unutma.
bende bı an cocuk ıstemıyorsun sandımm
hadı hayırlısı
canım benımde adetım gecıktı bugun 5.gunum bende dayanamadım dun kan testı yaptırdım ama negatıf cıktı benım adetlerım cok duzenıdır hıc bole olmazdı ama halen beklıyorum p tesı ye kadar yıne gelmezse dr a gıdecem,inş sen hamılesındır:Saruboceq:
bence hemen bi test yap. bizi de merakta bırakma. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
testte ne çıktı ya.