• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm!!

didemdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2007
104
1
96
İstanbul
Cinsel ilişki sırasında hep idrar yapma isteğim oluyor.İdrarımı yapmaya çalışıyorum ama hiç idrarım yok.Benim gibi olan birileri varmı.Lütfen yardımmmm

ya aynı sorun bende de var..hislerime tercüman oldun didem.. inşallah bilgi vericek birileri çıkar. ben vajinismus tum. ondan kaynaklandığını düşünüyom. kasıyorum galiba fark etmeden..
ama şunu da duydum canım idrar kesesine baskı yaptığı için olayı olabilir ...

bunun bir ismi vardı 4 yıl önce okumuştum bir yerde kızlar
hatırlayamıca durumun ismini ama şöyle açıklıyım aklımda kalanı kadar
Cinsellikte çeşitli orgazm olma yolları varmış bu durum sadece bir tanesi hatta 101 çeşitti galiba
Bu da onlardan birtanesi ama bir sorun ya da hastalık olduğunu düşünmüyorum
ınşallah açıklayabilmişimdirrr yaaaa aklımda kaldığı kadar

Aynı sorun bende de var kızlar...yani ben orgazmnla alakasını çözemedim zaten tuvalete gitmeye o kadar odaklanıyorum ki konsantrasyon kalmıyor

arkadaşlar ben şuanda vajinismus tedavisi görüyorum. parmak egzersizlerine geçtik. doktorum parmağını içeri soktuğunda aynı his oluyo. hatta tutamicam diye korkuyorum :) doktor buna normal dedi. hatta ben söylemeden kendisi söyledi böyle hissedebilirsin diye. ilişkiye girilince de aynısıdır diye düşünüyorum. buarada dua edin de şu illetten kurtuliim bi an önce az kaldı sanırım :):)

evet baskıdan olabilir ama sen yinede bir idrar tahlili ve idrar kültürü falan yaptır ne olur ne olmaz..herkeste idrara gitme hissi oluyor

arkadaşlar ben şuanda vajinismus tedavisi görüyorum. parmak egzersizlerine geçtik. doktorum parmağını içeri soktuğunda aynı his oluyo. hatta tutamicam diye korkuyorum :) doktor buna normal dedi. hatta ben söylemeden kendisi söyledi böyle hissedebilirsin diye. ilişkiye girilince de aynısıdır diye düşünüyorum. buarada dua edin de şu illetten kurtuliim bi an önce az kaldı sanırım :):)

canım benim inşallah en kısa zamanda kurtulursun ki kurtulma aşamasındasın.ben parmak egzersizlerini kendim ve eşimle yapmıştık.yani doktor yapmamıştı.sanırım özelde tedavi görüyorsun.ben bu illetten kurtulduysam sen de kurtulursun.biraz zaman ver kendine.

ilk ilişki başladığında bendede oluyor idrar geldiği hissi.bu nedenle ilişkiye başlamadan tuvalete gidiyorum.yine de o türden bi his oluyor ve kendimi sakinleştiriyorum.tuvaletimi yaptım sorun yok diye bi süre sonra rahatlıyorum ve normal şekilde ilişkiye devam ediyorum.vajinismus tedavisinde ilk parmak egzersizlerine başladığımda 10 dk evvel tuvalete gitmiş olmama rağmen egzersiz esnasında altıma yapmıştım.eşimde gülme krizine girmişti.sonra bir daha olmadı.dediğim gibi muhakkak tuvalete gidin ilişkiye başlamadan ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın bu daha çok kendinizi sıkmakla ilgili bir durum.

arkadaşlar bu durum ben ilk evlendigim zaman bendede oluyodu...normal oldugunu duydum üstünede düşmedim...2 3 ay sonra kendiliginden geçti....geçmiş olsun...

kızlar içinizi rahatlatın hemen ama bu bi sorun yada hastalık değil ilişki sırasında insanlar çeşitli şekillerde orgazm oluyor siznkide böle belli ediyor kendini sorun falan yok

canım ya inşallah en kısa zamanda geçer bu durum başıma gelmedi ama eminim zor bı durumdur benım ilişki bittikten bı sure sonra gelıyor ama tutamayacak kadar cok değil o an gıtmıyorum bazen de gıdıyorum ama senın duırumun daha farklı ilişkiden önce tuvaletını yap ve psşkolojik olarak kendını rahat bırak tuvaletı duşunmmemeye calış psikolojik bişey bence inşallah gecer canım

canım benim inşallah en kısa zamanda kurtulursun ki kurtulma aşamasındasın.ben parmak egzersizlerini kendim ve eşimle yapmıştık.yani doktor yapmamıştı.sanırım özelde tedavi görüyorsun.ben bu illetten kurtulduysam sen de kurtulursun.biraz zaman ver kendine.

ilk ilişki başladığında bendede oluyor idrar geldiği hissi.bu nedenle ilişkiye başlamadan tuvalete gidiyorum.yine de o türden bi his oluyor ve kendimi sakinleştiriyorum.tuvaletimi yaptım sorun yok diye bi süre sonra rahatlıyorum ve normal şekilde ilişkiye devam ediyorum.vajinismus tedavisinde ilk parmak egzersizlerine başladığımda 10 dk evvel tuvalete gitmiş olmama rağmen egzersiz esnasında altıma yapmıştım.eşimde gülme krizine girmişti.sonra bir daha olmadı.dediğim gibi muhakkak tuvalete gidin ilişkiye başlamadan ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın bu daha çok kendinizi sıkmakla ilgili bir durum.

amannn,çok kötü yaa.kurtulmanıza çok sevindim yeni duydum bu parmak egzersizi denen şeyi,yani daha eşinle beraber olamadan doktor mu parmaklarını sokuyor içeri!!!!Allah'ım sen koru:Saruboceq:

tuvalet hissi oluşması normal.. hemen tuvalete gidip gelip devam edersin, hastalık diildir bu..

amannn,çok kötü yaa.kurtulmanıza çok sevindim yeni duydum bu parmak egzersizi denen şeyi,yani daha eşinle beraber olamadan doktor mu parmaklarını sokuyor içeri!!!!Allah'ım sen koru:Saruboceq:

bence her düşündüğünüzü yazmasanız da olabilir arkadaşlar.o arkadaşlar için ne kadar güç bi durum bu..

2 kiz arkadasimda bana ayni seyi anlattilar ve doktorlar kendilere bu " G Noktasi stimulasyonudur" demis. Sanslisiniz, her kadinda böyle genc yasta ortaya cikmaz felan demis :).

O tuvalete gitme hisside idrardan ileri gelmiyormus canlarim, Erkekler gibi kadinlarda urethra agzindan bosalabiliyorlarmis. Ilk duyunca cok sacma geliyor Insana, ama böyle birsey gercekten varmis :).
Vikipedi'de ingilizce "Female Ejaculation" yazin, ve okuyun. Cok enteresan.
Female ejaculation - Wikipedia, the free encyclopedia

Akan sıvı kesinlikle idrar degildir. Arkadasimizin yazdigi gibi, tuvalet hissi varsa, ama birsey gelmiyorsa, bu G Noktasindan ileri gelmektedir. ABD ve Bati Avrupada kadinlar bu duyguyu yasayip G Noktasi orgazmina ulasmak icin G Noktalarina kücük bir ameliyatla "şişirttiriyorlar".
Evet G-Noktasi orgazmi sirasinda urethra agzindan baya bi sıvı gelebilir, ama bu kesinlikle idrar degildir.

Bu bence yatak odasinda erkeginizin size yasatabilecegi en güzel seydir :).
Bu konuyu onunla kesinlikle konusun. Idrar olmadigini ve aslinda bulunmasi zor bir bölge oldugunu söyleyin :)), kendinizi daha rahat his etme amaciyla.

Bu ne ya.. masallah gazeteci gibi yazmısım kaydirigubbakcemile3
:-P

Back
X