- Konu Sahibi didemdemir
Cinsel ilişki sırasında hep idrar yapma isteğim oluyor.İdrarımı yapmaya çalışıyorum ama hiç idrarım yok.Benim gibi olan birileri varmı.Lütfen yardımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben şuanda vajinismus tedavisi görüyorum. parmak egzersizlerine geçtik. doktorum parmağını içeri soktuğunda aynı his oluyo. hatta tutamicam diye korkuyorum :) doktor buna normal dedi. hatta ben söylemeden kendisi söyledi böyle hissedebilirsin diye. ilişkiye girilince de aynısıdır diye düşünüyorum. buarada dua edin de şu illetten kurtuliim bi an önce az kaldı sanırım :):)
öncesinde tuvaletimi yapmama rağmen çok varmış gibi geliyor.Gidiyorum tekrar tuvalete ama damla bile gelmiyor
canım benim inşallah en kısa zamanda kurtulursun ki kurtulma aşamasındasın.ben parmak egzersizlerini kendim ve eşimle yapmıştık.yani doktor yapmamıştı.sanırım özelde tedavi görüyorsun.ben bu illetten kurtulduysam sen de kurtulursun.biraz zaman ver kendine.
ilk ilişki başladığında bendede oluyor idrar geldiği hissi.bu nedenle ilişkiye başlamadan tuvalete gidiyorum.yine de o türden bi his oluyor ve kendimi sakinleştiriyorum.tuvaletimi yaptım sorun yok diye bi süre sonra rahatlıyorum ve normal şekilde ilişkiye devam ediyorum.vajinismus tedavisinde ilk parmak egzersizlerine başladığımda 10 dk evvel tuvalete gitmiş olmama rağmen egzersiz esnasında altıma yapmıştım.eşimde gülme krizine girmişti.sonra bir daha olmadı.dediğim gibi muhakkak tuvalete gidin ilişkiye başlamadan ve kendinizi rahat bırakmaya çalışın bu daha çok kendinizi sıkmakla ilgili bir durum.
amannn,çok kötü yaa.kurtulmanıza çok sevindim yeni duydum bu parmak egzersizi denen şeyi,yani daha eşinle beraber olamadan doktor mu parmaklarını sokuyor içeri!!!!Allah'ım sen koru:Saruboceq: