İnşallahh hamilesindirr çok sevinirim :teytey:bekarsın sanırım iyi bir ders olurkaydirigubbakcemile3
... ve yine bekar bir bayanin cinsel hayatini kinayan insanlarin yorumlari...
arkadaslar rica ediyorum bu tarz birseyi onaylamiyorsaniz bile kirici, yipratici yorumlar yazmayin (insallah hamilesindir, ders alirsin gibisinden)
insanlar istediklerini yasamakta ozgur buna siz kesinlikle mudahale edemezsiniz, kaldi ki bu durum, yarin bi gun sizin basiniza, kardesinizin, cocugunuzun basina da gelebilir. rica ediyorum kinamayin.lmaz:
tatlım inşallah değilsindir bundan sonra daha dikkatli ol ama... inşallah hamilesindir nasıl bir temenni anlamadım.. hamileyse nolcak çocuğunu aldırcak belki ailesi öğrenicek dışlanıcak itilicek sonra? al sana hayat dersi dimi... bu ülkede kızlar tecavüze uğradıkları için öldürülüyo, yada o hayvanla evlendiriliyo.. sevgilisi olduğu için babası anası danası tarafından öldüresiye dövülebiliyo... tv de izlediğin zaman için yanmıyo mu oh iyimi oldu diyosun sevgilisi varsa cezasını çeksinmi diyosun... yazık yaa valla yazıkk. bi kadın bi kadına nasıl bu kadar acımasızca bir temennide bulunabilir... tutucu biri olabilirsiniz birinin evlenmeden önce ilişkiye girmesine karşı olabilirsiniz amenna ona dicek tek lafım olamaz... ama sizinki başka bişey yaa... kötü ruhlu bi insansınız bence... Allah yardım etsin size...
İnşallahh hamilesindirr çok sevinirim :teytey:bekarsın sanırım iyi bir ders olurkaydirigubbakcemile3
ayrıca bunu yazan arkadaşın mesleği psikiyatrist,sen nasıl bir psikologsun yhaaa bu fikir ve düşüncelerle mi insanlara yardımcı oluyorsun sen karşına gelen bir hastaya bu şekildemi davranıyorsun inş hamilesindir ders olsun ne demek kimsenin kimseyi böyle incitmeye hakkı yok gerekten yazdığı meslek dalından şüpheliyimm.....
kaydirigubbakcemile3Benim psikolog olduğumu kim söyledii her profildee yazanı sen doğrumu sanıyorsunkaydirigubbakcemile3