Ne olur yardm edin ldrmak zereyim....

Çok anormal bi durum göremiyorum ben... Bebek bu bi tarafları pişikte olur pul pul soyulurda.. Ki bunlar sadece bebeklerdede olmaz çok nadir bendede pul pul dökülme olur ki bebeklerin derileri çok hassastır bana çok garip gelmedi bu olay... İnsanları suçlamayın hemen.. güvenmiyorsanızda kendiniz bakın bebeğinize...

benim buraya konu açmamın sebebide buydu zaten
doğrumu düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum bu ikilem arasında kalıp artık sıyırmak üzereydim
benim ilk çocuğum gelişimini bakımını herşeyi o büyüdükçe deneyim kazanarak öğreniyorum
güvenmiyorsanız demişsiniz gereksiz paranoyaklıkla herşey yolunda giderken ekonomik özgürlüğm elimde kızımın tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyorken herşeyi silmek istemiyorum haaa bu bahsettiğim konuda milyarda bir kanıtım olsa cahil korkak biri değilim dünyayı bebeğime zarar vereceklere dar edip aç kalıp yanında kalmayı da iyi bilirlim

Cnm bence ıÇını ferah tut
pek ıhtımal vermıyorum ben
sadece ıyı takıp et Şımdılık emı

eşim dedi akşam deki seni akşam eve bekliyo eşim bakalım panik yapacakmı kaçacakmı eve gelince halinden tavrından anlarız korkmuşmu panikmi yoksa öle bişi bi eşya çekmekte yardım falan isteriz

ya benmi anlayamadım acaba diye soruyorumbenneyaptımki
siz tatile gittiniz ve tatil dönüşü derisindeki döküntüleri gördün.kafamçokkarıştı
iyide bakıcının oğlu bişey yapmışsa bile kalıntıları tatil boyunca kalırmıbenneyaptımki

Cahil yada korkak bi insansınız demedim ....
Fakat şöyle bir şey var ki, tatile gidiyorsunuz...tatilden dönüyorsunuz ve döndüğünüzde yıkarken görüyorsunuz ki pulpul dökülmeler...
Bakıcınızın çocuğu birşey yapmış olsa pul pul dökülme mi olur yoksa darp izi yada morarma gibi bi durum mu olur... Mantıklı düşünün yani...
Güneşten etkilenmiş bebeğiniz belli... onu anlatmaya çalışıyoruz...
Aklınızda soru işaretleri varsa gidin o zaman doktora ne diyelim...

çok garip bişy ben hiç duymamıştım daha önce
tüm bebeklerde mi oluyo

evet butun bebeklerde oluyomus..ikinci cocugumunkini ben cikarmistim ayni bu sekilde. bebegimin sirtina avucumla su dokup hafifce ovaladim. ama her defasinda ayni islemi tekrarliyosun bir kac kez. bu arada anlattiklarim sadece sizin ilginizi cekmis... konu sahibi arkadas uzulmesin diye migrenim tutmus bir halde yazmistim oysaki...o kaile bile almamis..hemen hemen herkese tek tek cvp yazmis. ben haric..neyse cani sag olsun. yazsa nolur yazmasa nolur..dimi ama..

Çoğumuz yaşadık bu gel gitleri,
anne olmanın farklılığı sanırım,
normalde aşırı korumacı olmayın derim ama
daha çok küçük annesi,anormallik sizde değil bence,
çevremizde,tv lerde yaşananlar,
duyduklarımız anormal davranmamıza neden oluyor...
siz tedbirinizi alın, gerisini Allah'a bırakın...
Allah bütün yavrularımızı kötü insanlardan korusun...
sevgiler...

tatil dönüşü işe başladığım günün akşamındaki

ben cevabın için çokk teşekkürler senin yazdığına çok kafa yordum ben hatta çevremde bebeği olup bunu yaşayan varmı diye araştırdım sordum çevremde yoktu belki ama beni çok düşündürdü kaile almamak ne demek olurmu hiç öle bişi oysaki çok değerliydi bilmeni isterim

kaç gündür hala yorum yazılıyor
bakıcıya sorulmadı mı
hala doktıra gidilmedi mi
hala mı kafasında şüphe var konu sahibinin :uhm:

kaç gündür hala yorum yazılıyor
bakıcıya sorulmadı mı
hala doktıra gidilmedi mi
hala mı kafasında şüphe var konu sahibinin :uhm:

bakıcıya soramadım dr a gitsem nasıl anlaşılacakki kafamda şüphe kalmadı ama böle bişeyin olabilirliği içime acı olarak oturdu sanırım zor geçecek

kimseyi oyalamak istemiyorum burdaki bütün arkadaşlar çok yardımcı oldular değişik yönlerden baktım hep
konum kapanacak yakında
herkeze teşekkürler

Tabiki her ihtimal insanin aklina geliyor...neler duyuyoruz malesef...Allah korusun...:Saruboceq:

Ya acaba diyorum..kizin beline birseylerde dökülmüs olabilirmi...?
Belki sen fark etmeden ne bileyim böyle tatli donudurma gibi seylerde yapismis olabilir.

Aynen öyle killarin üzerinde yapisiyor cünkü....

Cnm bana bÖyle bır ıhtımal gelmıyor artık
ılk okuduĞumda ŞÜphelenmıŞtım ama sanmıyorum pek
bence dırek bÖyle bıŞey deme
sadece Çok sıkı takıp et
fazlada Üzme kendını

Arkadasim böyle bir süpheden sonra zaten bence sen kesinlikle artik gönül rahatligi ile o bakiciya yavrunu birakmazsin....sürekli icini kemiren birseyler olur...

Bence ne yap et...ya yeni bir bakici bul...yada imkanin varsa kendin bak bebisine....

sizin kızınızı nihayetinde yetiştiren bakıcınız ise ve siz bakıcınıza güveniyorsanız kendi oğluna
güvenmelisiniz sonuçta onuda yetiştiren yine sizin bakıcınız hem bence çok abartıyorsunuz şimdi bana
evli değilsin çoluk çocuk sahibi olamadan bilemezsin diyebilirsiniz ancak kendi annemden dolayı ana evlat ilişkisini biliyorum sizin ruh sağlığınız açısından hiçte iyi birşey yapmıyorsunuz böyle giderse paranoyak takıntılı bir anneye sahip olacak çocuğunuz tanıdığınız yaşlı bir amcaya bile güvenemiyorsanız şayet...

neden bakıcıya bıraktınız çocuğu .ya yanınızda götürseydiniz yada gitmeseydiniz.herneyse artık geçti..yapabileceğin en akıllıca şey bi doktora götürmek. öyle çocuğa bakayım korkuyomu panikmi yle olmaz..kafan rahat olsun bence endişelenecek pek bişey yok gibi geliyo.senağlama

cnm zaten bebeği de ttaile götürdüler okumadın tam sanırım
döndükten sonraki ilk iş günü olmuş
bizde tatil nedeniyle deri döküntüsüdür diye düşünüyoruz
doktora götürse ne olacak elinde somut delil yok ve şüpheli başka birşey yok ortada

evet canım kimseye güvenmiyorum ben
ama bunu insanlara belli edip kimseyi huzursuzda etmiyorum sizinle paylaşmak istedim içimdekini çevremle paylaşsam bi dangalak çıkacak olmadık yere çocuğun günahını alıp olay sarpa saracaktı belki
burda sakinleştim açıkçası

Gelde olma güzelim....malesef öyle seyler görüyor ve duyuyoruzki en ufacik birseyden bile nem kapabiliyor insan......Bence arkadas hicte abartmiyor...aksine evladinla cok ilgili alakali bir anne oldugunun göstergesidir bu...

Ben almanyada yasiyorum...daha dün tv de 8-11 yaslarindaki 5 kiza tecavüz eden ilk okul ögretmeninin haberlerini izledim....Bu adam ayni zamanda izcilik grubundada rehber ögretmenligi yapiyordu....Yaz tatilinde o grupla campa gitmisler....olan olmlus....agir cinsel istismar davasindan yargilanacak...

Bu adam aile babasi, evli, isinde gücünde, saygin bir mesleyi var...görünürde cok güvenilir örnek bir kisilik degilmi? Ama iste insanlarin icinde ne gibi ucurumlar var bilinmez güzelim...:1no2:

Tabikide belirli bir yastan sonra cocugu her saniye her dakika korumak mümkün degil ipleri gevsetmek gerek, cocugun özgüveni icin cok önemli....fakat her zaman bir gözün üstünde olacak....

Malesef ne cocuklar var...cinsel istirmara ugruyor ve ailelerinin haberi bile yok....:çok üzgünüm:

pardon yaa..herhangi bi şüpheyle götürmeyin doktora deri döküntüsü var diyin..yada açıkca aklınızdan geçen sizi rahatsız eden şeylerden bahsedin..şüphelerinizden kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…