Çok anormal bi durum göremiyorum ben... Bebek bu bi tarafları pişikte olur pul pul soyulurda.. Ki bunlar sadece bebeklerdede olmaz çok nadir bendede pul pul dökülme olur ki bebeklerin derileri çok hassastır bana çok garip gelmedi bu olay... İnsanları suçlamayın hemen.. güvenmiyorsanızda kendiniz bakın bebeğinize...
eşim dedi akşam deki seni akşam eve bekliyo eşim bakalım panik yapacakmı kaçacakmı eve gelince halinden tavrından anlarız korkmuşmu panikmi yoksa öle bişi bi eşya çekmekte yardım falan isteriz
çok garip bişy ben hiç duymamıştım daha önce
tüm bebeklerde mi oluyo
öyle garip bişeyki bu olmadığına gerçekten inanıyorum ama bu ihtimal kafamdan asla silinmiyor belkide bende var bi delilik bilmiyorum
mesela kızımla havuzdayız yaşlıca bi amca var aman ne tatllı cici bici falan dedi alayım az kucağıma dedim çıkıyoruz şimdi üşüyecek
aklıma o an kızımda kolluk vardı ama havuza düşüreceği kötü bişi olabileceği ve manyak bile olabileceği geçti
oysaki tanıdık
ne bilim işte karuma içgüdüsümü bu yaptıklarım hastalıkmı paranoyaklıkmı doğrumu bilmiyorum
ya benmi anlayamadım acaba diye soruyorumbenneyaptımki
siz tatile gittiniz ve tatil dönüşü derisindeki döküntüleri gördün.kafamçokkarıştı
iyide bakıcının oğlu bişey yapmışsa bile kalıntıları tatil boyunca kalırmıbenneyaptımki
evet butun bebeklerde oluyomus..ikinci cocugumunkini ben cikarmistim ayni bu sekilde. bebegimin sirtina avucumla su dokup hafifce ovaladim. ama her defasinda ayni islemi tekrarliyosun bir kac kez. bu arada anlattiklarim sadece sizin ilginizi cekmis... konu sahibi arkadas uzulmesin diye migrenim tutmus bir halde yazmistim oysaki...o kaile bile almamis..hemen hemen herkese tek tek cvp yazmis. ben haric..neyse cani sag olsun. yazsa nolur yazmasa nolur..dimi ama..
kaç gündür hala yorum yazılıyor
bakıcıya sorulmadı mı
hala doktıra gidilmedi mi
hala mı kafasında şüphe var konu sahibinin :uhm:
bakıcıya soramadım dr a gitsem nasıl anlaşılacakki kafamda şüphe kalmadı ama böle bişeyin olabilirliği içime acı olarak oturdu sanırım zor geçecekkimseyi oyalamak istemiyorum burdaki bütün arkadaşlar çok yardımcı oldular değişik yönlerden baktım hep
konum kapanacak yakında
herkeze teşekkürler
neden bakıcıya bıraktınız çocuğu .ya yanınızda götürseydiniz yada gitmeseydiniz.herneyse artık geçti..yapabileceğin en akıllıca şey bi doktora götürmek. öyle çocuğa bakayım korkuyomu panikmi yle olmaz..kafan rahat olsun bence endişelenecek pek bişey yok gibi geliyo.senağlama
sizin kızınızı nihayetinde yetiştiren bakıcınız ise ve siz bakıcınıza güveniyorsanız kendi oğluna
güvenmelisiniz sonuçta onuda yetiştiren yine sizin bakıcınız hem bence çok abartıyorsunuz şimdi bana
evli değilsin çoluk çocuk sahibi olamadan bilemezsin diyebilirsiniz ancak kendi annemden dolayı ana evlat ilişkisini biliyorum sizin ruh sağlığınız açısından hiçte iyi birşey yapmıyorsunuz böyle giderse paranoyak takıntılı bir anneye sahip olacak çocuğunuz tanıdığınız yaşlı bir amcaya bile güvenemiyorsanız şayet...
sizin kızınızı nihayetinde yetiştiren bakıcınız ise ve siz bakıcınıza güveniyorsanız kendi oğluna
güvenmelisiniz sonuçta onuda yetiştiren yine sizin bakıcınız hem bence çok abartıyorsunuz şimdi bana
evli değilsin çoluk çocuk sahibi olamadan bilemezsin diyebilirsiniz ancak kendi annemden dolayı ana evlat ilişkisini biliyorum sizin ruh sağlığınız açısından hiçte iyi birşey yapmıyorsunuz böyle giderse paranoyak takıntılı bir anneye sahip olacak çocuğunuz tanıdığınız yaşlı bir amcaya bile güvenemiyorsanız şayet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?