• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardm edin ldrmak zereyim....

Ya arkadaşlar iyi de öyle bir şey olsa banyoda temizlenir gider. Bu zımbırtı kalıntı yapan, yapışıp kalan bir şey değil ki, ıslak bir şeyle silsen bile çıkar. Arkadaşımız banyodan sonra fark ettim diyor, o kadar yıkamış, eliyle keselemiş çocuğu, bence mümkün değil böyle bir şey.

yıkarken elime kir gibi geldi kuruladıktan sonrada baktım ne bu pütür pütür elime geldi diye hani bit sirkesi olurya onun gibi tüyünün ucundaydı ve elimle çekince tüyüde geldi

ya canım iyi de senin şüphe ettiğin beyaz şey dediğin sperm değil mi ee spermi bi bezle silince bile çıkar kaldı ki yıkadıktan sonra bile çıkmıcak bişey değil ki bu sakız mı ki tüye yapışsında çekince tüye de koparsın
boşuna evham yapma

Ya arkadaşlar iyi de öyle bir şey olsa banyoda temizlenir gider. Bu zımbırtı kalıntı yapan, yapışıp kalan bir şey değil ki, ıslak bir şeyle silsen bile çıkar. Arkadaşımız banyodan sonra fark ettim diyor, o kadar yıkamış, eliyle keselemiş çocuğu, bence mümkün değil böyle bir şey.

aslında doğru söylüyosun heryerini güzelce sabunladım elimle köpürttüm duruladım sonra

Bir de bu çocuk böyle bir şeyi yapacak kadar sapıksa, iz bırakmayacak kadar da akıllı olmalı.
Hadi diyelim ki akılsız, ne bileyim yani kıyafetlerinde falan da bir şeylerin olması gerekmez miydi o zaman? Ay tööbe tööööbeee....

biz bunu hiç bi şekilde anlayamayız biliyorum:delphin:

canım buraya yazacağın kadar al çocuğu git doktora cidden sağlığında bişe var mı şüpheni söyle ve baktır diyelim ki bişe çıkmadı o zaman gözlem altında tut ve hergün kontrol et çocuğu ayrıca sor konuşuyodur sanırım x abiyle oyun oynuyomusun filan gibilerinden acaba çocuğa yaklaşıyor mu onu öğren sonra ne yapacağını düşünürsün

Bir de bu çocuk böyle bir şeyi yapacak kadar sapıksa, iz bırakmayacak kadar da akıllı olmalı.
Hadi diyelim ki akılsız, ne bileyim yani kıyafetlerinde falan da bir şeylerin olması gerekmez miydi o zaman? Ay tööbe tööööbeee....

kıyafetini kontrol ettim elimle canım yoktu bişi
belkide benim aklım fazla geliyo bilmiyorumki

canım evlisin ve hiç sperm görmedin mi allasen kıl tüy ucunda kalcak bişeymidir bu şey yapışkan mı ki yapışsın da çıkamasın rahat ol bişey yok derisi soyuluyor sadece o

kıl tüy ucunda kalırmı demişim deri tüy ucunda kalırmı demek istemiştim üflesen uçmazmı

Bu kadar yorumu yazını okuyunca
gerÇekten evham yapıyosun
yıkandıktan sonra kalırmı sperm hıÇ yaa
bence ÇocuĞu ÇaĞırıp konuŞmayın
hepten bÜyÜr olay
sonucu kÖtÜ olur
sen yakından ızle yeter cnm Şımdılık

canım buraya yazacağın kadar al çocuğu git doktora cidden sağlığında bişe var mı şüpheni söyle ve baktır diyelim ki bişe çıkmadı o zaman gözlem altında tut ve hergün kontrol et çocuğu ayrıca sor konuşuyodur sanırım x abiyle oyun oynuyomusun filan gibilerinden acaba çocuğa yaklaşıyor mu onu öğren sonra ne yapacağını düşünürsün

kızım 11 aylık daha konuşamıyor
zaten öbür türlü olsa belirtileri olur konuşturumda
ne bilim kafayımı yiyiyorm haklımıyım haksızmıyım onu bile çözemiyorum

kötü düşünceni göstermeden durumu açık açık anlatırsın nedir bu acaba diye bi sor bakalım aldığı cevaba göre davranırsın [/QUMeraba nasılsın uzun zamandan beri seni göremiyodum senin fikirlerin benim için çok öemli ben bebek bekliyorum biliyomusun lady34

kötü düşünceni göstermeden durumu açık açık anlatırsın nedir bu acaba diye bi sor bakalım aldığı cevaba göre davranırsın [/B

canım sen düşün bu açık açık sorulabilecek bişi değilki hangi anne çocuğuna böle bi lekeyi kondurur ben bakıcısına gösterdim gülerek ayy bronzlaşmışta bide deri atıyomuş dedi ama sirke gibi ne bileyim

amma oyaladım burdakileri belki bana gülüyo yada ne gereksiz büyütüyo gibi akıldan geçebilir ama her anne için bebeği canı benim sırf çalışmamın sebebi onun ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilmek tek maaşla hiç bişey yapamayız onu kollamak korumak bazen ellerim bağlı gibi hissediyorum
cahil insan çok
tek düşüncem bi tehlike varsa kzıımı uzaklaştırabilmek
ama gereksiz evhamla kendimi yiyiyo olabilirimde
çook zor

bencede gereksiz
bidaha böyle bişey olursa
git bi uzmanla görüş
ama şimdilik sus cnm

Yok Yok aklına öyle şeyler gelmesin öyle bir vicdansız olamaz çünkü insanlık dışı bir şey ama sen kızının bütün vücuduna bak yine de çocuğun da hal ve hareketlerini iyi izleyin.

bıkac gün bebegı her aksam kontrol et.bakalım tekrar olucakmı.
yada süphe uyandırıcak baska seyler..
dedıgın ıhtımal banada bıraz ımkansız gelıyo acıkcası.

Back