Kuşkulandığın konuyla durumun bir bağlantısı olacağını ben de sanmıyorum.
Çocuğun derisi hassas olduğundan ne kadar özen de göstersen güneşten etkilenir.
Deri soyuluyordur. Yine de bir doktoruna göstermekte fayda var.
merhaba
bebeğim 11 aylık (bunu nasıl soracağımı bilemiyorum ama inanın çok kötü durumdayım)
bebeğime bir akrabamız bakıyor 1 kızı var ilkokulagidiyor 1 oğluda lisede kızıma çok iyi bakıyor ve seviyorlar tatilden döndükten 1 gün sonra banyosunu yaptırıyorken sırtını elimle keseledim ve kir gibi bişeyler çıktı daha sonra kuruladıktan sonra sırt tüylerinin bazı yerlerinde tüylerinin uçlarında minik beyaz şeyler vardı elimle alayım dedim tüyüde koptu kıyafetleri olamaz pamuklu aklıma 2 şey geldi 1.si acaba güneşte yandıda derimi attı onlarda tüylerinde kalan kurumuş atmış minik deri parçaları 2.si asıl size sormak istediğim evin oğlu kızıma kötü bişeymi yaptı bu soru aklımı delip geçiyor işin psikolojik kısmı ben bunu yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirim çocuğa ne sormalıyım hali tavrı nasıl olur akşam eve çağırıcam eşim seni çağırıyor dicem bakalım panik yapacakmı diye düşünüyorum lütfen beni yönlendirin nasıl davranmalıyım nasıl anlayabilirim direk sormak mümkün değil
öyle iyi bi aileki bakıcı öyle güzel bakıyorki kızıma
cahillik ve vicdansızlık okadar çokki
belkide paranoyaklık yapıyorum bilmiyorum bi çare bulmam lazım
Bebeğini derhal bı doktora götür ve kontrol etttır lütfen.... Ben küçükken öyle bişey yaşadımkı neyse anlatmıcam. Kımseye ama kımseye güvenme. Kızınıda annen ve kayınvalıden harıc kımseye bırakma
canim konuyu yeni okudum. Bosuna supheleniyosun. Benim buyuk kizim bebekken esimin halasi bize ziyarete gelmisti. Biz tr de, hala ise almanyada yasiyordu. Yani almanyadan gelmisti. Bebegin sirtindaki dikeni cikardinizmi diye sordu bize. Bizde sasirdik tabi, ne dikeni dedik. Ben butun torunlarimin dikenlerini cikardim. Hatta bir tanesininkini bebek dr unun yaninda cikardim dr bile hayret etti dedi. Bebegi yikayalim dedi. Suyu avcunun ici ile bebege dokup hafif hafif ovdu bebegin sirtini. Ve sanki pamuk gibi uclari hafif top top tuy gibi bir sey cikti . Ertesi gun falan sanirim hafif koyulasir gibi oldu pamuga benzeyen seyler ve dokuldu gitti.. Bunu yapma sebebi ise esimin halasinin, sozde sirtmizda kolinc cikarya , cikammasi icin. Bebegin sirti agrimazmis hic guya...
Şuan bizler ne dersek diyelim,
bu düşünce sizin kafanızdan silinmeyecektir,
hep bir şüphe olacaktır siz de,
madem öyle bir ihtimal düşünüyorsunuz ki,
günümüzde olmayacak birşey değil,
bakıcı hanıma özellikle rica edin,kafanızdaki düşünceyi
sanki başkası yaşamış gibi farklı bir şekilde anlatın,
bu konuda çok dikkatli olmalarını rica edin bence...
onlar da daha dikkatli olurla diye düşünüyorum...
sevgiler...
Şuan bizler ne dersek diyelim,
bu düşünce sizin kafanızdan silinmeyecektir,
hep bir şüphe olacaktır siz de,
madem öyle bir ihtimal düşünüyorsunuz ki,
günümüzde olmayacak birşey değil,
bakıcı hanıma özellikle rica edin,kafanızdaki düşünceyi
sanki başkası yaşamış gibi farklı bir şekilde anlatın,
bu konuda çok dikkatli olmalarını rica edin bence...
onlar da daha dikkatli olurla diye düşünüyorum...
sevgiler...
bence bu işi iğce araştır derim dediğin şeyse aynen tarif ettiğin gibi tüylere yapışır ve zor çıkar deri parçası olsa her yerinde olur bence diğer yerlerindede olmuşmu bi bak kollarında filan soyulma varmı bide anlamdığım şey tatile giderken kızını o aileye bıraktın yoksa yanındamıydı
benimde 6 yaşında kızım var seni çok iyi anlıyorum canım ama inan karar veremiyorum kızının hareketlerini incele bi faklılık varmı eskisinden daha huysuzmu bide o çocuğun yanında nasıl davranıyo o eve gittiğinde al abisi bi ellerimi yıkıcam de kucağına ver hemen gidiyomu yoksa itiyomu bi bak allah evletlarımızı korusun aklıma başka bişiy gelmiyo umarım boşuna telaş yapıyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?