Ne olur yardm edin ldrmak zereyim....

canım döndüm pazartesi işe giderken bakıcıya bebeğimi bıraktım evinde bakıyor akşamda aldım evde yatmadan önce banyosunu yaptırdım ve sonrası başlıkta

canım elimle keseledim keseyle değil sırtını avcumun içiyle zaten keselerken kir gibi elime geldi belkide kir tabi

doktora götürebilirsiniz cildiyeye ne olduğunu açıklayabilir
biz burda ne kadar doğru cevap verebiliriz ki görmeden :sm_confused:

ben ihtimal vermiyorum
yoktur öyle bişey
hiçmi annesi görmiycek canım
ozaman güvenmediğin insanlara bırakma çocuğunu

offff bu şüphe insanı öldürür..ama abartıyor olma durumun çok yüksek.
o zaman bakıcınıza bunu söyleyeceksiniz.aklım kaldı diye..

ben ihtimal vermiyorum
yoktur öyle bişey
hiçmi annesi görmiycek canım
ozaman güvenmediğin insanlara bırakma çocuğunu

canım bakıcısına çok güveniyorum ama aklıma geldi işte ben sır bu bakıcı baksın diye semtimi değiştirdim evle işim 15 dk ydı şimdi 1,5 saat yol gidip geliyorum kızım bakıcısına benden çok sarılıp öpüyor benim derdim oğlu çok içine kapanık yırtık bişey olsa ne bileyim kız arkadaşları olsa gezse eğlense ama parttime iş bulmuş ona gidiyo geliyo evde kız gibi ev işi yapar annesine yardım eder ne dersen ne istersen koşturur
ya ben çok günah alıyorum
yada bilmiyorum
kafama takılan deri olsa uçmazmı neden zor çıktı o

akşam çağırıcam işte dicem eşim geldiğinde gel bakalımmnapıcak korkup heyecan yapacakmı sinir basıcakmı sorular soracakmı onu gözlemlemek istiyoruz sizce neye dikkat ederlim eve gelincede ne bilim koltuk çekmekte yardım falan isteriz

offff bu şüphe insanı öldürür..ama abartıyor olma durumun çok yüksek.
o zaman bakıcınıza bunu söyleyeceksiniz.aklım kaldı diye..

nasıl derim böyle bişeyi zaten böyle bişey olsa eşim o çocuğu dövmekten hastaneye gidecek hal bırakmaz sonrası mahkemelik zaten bakıcısıda kahrolur yoksa böle bişeyde bizim rezilliğimiz olur zaten

nerden aklına soktun ki sen bunu
benimde 10aylık bir kızım var
varsayalım aynı durum benim için söz konusu olsa
benim aklımın ucundan bile geçmezdi
evham yapma
heleki öyle olan bi çocuk yapmaz bence bunu

nerden aklına soktun ki sen bunu
benimde 10aylık bir kızım var
varsayalım aynı durum benim için söz konusu olsa
benim aklımın ucundan bile geçmezdi
evham yapma
heleki öyle olan bi çocuk yapmaz bence bunu

ne bilimm geldi işte onunda açıklamasını bilmiyorum arkadaşım bi anda geldi :mafoldumben:

bence bebişini kiridir o benım oglum küçük bebekkenn bizde çıkardı ama ben kir oldugundan emınım
çünkü belli aralıklar oluyor herzaman degıl

bence senınkıde oyledır inş.

ama sen yıkadıktan sonra farketmişsin ki bahsettiğin beyaz döküntüleri
yani şüphelendiğin şey olsa olamaz silince hemen çıkardı zaten ki bide sen yıkadın sonra farkettin oo eser bile kalmazdı
ben ihtimal vermedim şahsen güneştendir bence keseleyince deri kabarmıştır ee bebek derisi zaten ne kadar büyük insan derisi gibi soyulamaz ki minik minik soyulur

çağır sen bakalım
hemen taman diyecekmi
ozaman bebeğini doktara götüreceksin canım
bu şüpheyle yaşamaktansa
kimseye bişey demeden

çağır sen bakalım
hemen taman diyecekmi
ozaman bebeğini doktara götüreceksin canım
bu şüpheyle yaşamaktansa
kimseye bişey demeden

eşime gösterdim sırtını çok az bişi kalmıştı zaten kime söyleyebilirizki emin olsak farklı ama bizim paranoyaklığımızda olabilir ben bakıcvısıyla konuştuktan sonra böle bişi olmayacağı gözüyle bakıyordumki biraz önce msn den eşim çocuğu çağır deyinceye kadar hemen size yadım demek onun kafasında da tam netleşmemiş

yıkarken elime kir gibi geldi kuruladıktan sonrada baktım ne bu pütür pütür elime geldi diye hani bit sirkesi olurya onun gibi tüyünün ucundaydı ve elimle çekince tüyüde geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…