• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur yardımm yüzük büyütülebilir mi

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
gümüş alyans çok az büyütülebilir mi bi numara büyügü çok bol geldi küçük aldım o da akşama doğru parmağım şişince sıkıyo gibi sizce büyütme işlemi olur mu yüzüklerde.yaptıran var mı hiç:çok üzgünüm:

teşekkür ederim ya baya endişelenmiştim olmaz diye çok sevindim acaba yapılınca bi bozulma değişme oluyo mu?

Hayır canım bir bozulma olmuyor...

Ama alyansın taşlıysa büyütme işlemini fazla yapmıyorlar,taşları düşebiliyormuş çünkü

yok taşlı değil gümüş üzerinde nokta nokta işleme var uzaktan taş gibi parlıyo:)büyümez diye çok korktum sol elime oluyo ama sağı biraz sıkıyo inş. olur

Bende alyansimi gecen sene büyütmüstüm.Altin alyans.Kuyumcuna veriyorsun onlar yapiyorlar.Bir yipranma da olmuyor.

gümüş alyans çok az büyütülebilir mi bi numara büyügü çok bol geldi küçük aldım o da akşama doğru parmağım şişince sıkıyo gibi sizce büyütme işlemi olur mu yüzüklerde.yaptıran var mı hiç:çok üzgünüm:

ewet canım yüzüğün arka tarafından ezerek inceltiyorlar böylece genişliyormuş gecen bi gümüşcü böle tarif etmişti

benımde aynen yerın fabrıkasına goturdum 5 dk buyutular sorun olmadu kullanıyorum sımdı rahatlıkla

Back