Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gümüş alyans çok az büyütülebilir mi bi numara büyügü çok bol geldi küçük aldım o da akşama doğru parmağım şişince sıkıyo gibi sizce büyütme işlemi olur mu yüzüklerde.yaptıran var mı hiç:çok üzgünüm:
yok taşlı değil gümüş üzerinde nokta nokta işleme var uzaktan taş gibi parlıyo:)büyümez diye çok korktum sol elime oluyo ama sağı biraz sıkıyo inş. olur
gümüş alyans çok az büyütülebilir mi bi numara büyügü çok bol geldi küçük aldım o da akşama doğru parmağım şişince sıkıyo gibi sizce büyütme işlemi olur mu yüzüklerde.yaptıran var mı hiç:çok üzgünüm: