Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya ben ne yapacagımı şaşırdım pazartesi günü doktor rahimimden parça alıcak ama ne parçası bilmiyorum can yakarmı onuda bilmiyorum çıldırcam ya off.zor bişey degil diyo ama 1 gün hastahanede yatıcaksın dio.senağlama
ya ben ne yapacagımı şaşırdım pazartesi günü doktor rahimimden parça alıcak ama ne parçası bilmiyorum can yakarmı onuda bilmiyorum çıldırcam ya off.zor bişey degil diyo ama 1 gün hastahanede yatıcaksın dio.senağlama
Nasıl bilmiyorsunuz ne parçası olduğunu konuşmadınızmı?Bir sorun vardır ve doktorda onu çözmek için tahminim biyopsi yapacaktır.Herhangi bir kötü huylu kanser hücresi olup olmadığıyla ilgili.Çünkü banada yapılmıştı.Ağrı sızı yapmaz kısa süren bir anlık opersyon.Geçmiş olsun.
cevap verdiginiz için teşekkürler yumurtlama varmı yokmu die bakıcak galiba çünkü polikistik over var 5.3 cm lik adetimin 21. günü sizindemi böle olmuştu
cevap verdiginiz için teşekkürler yumurtlama varmı yokmu die bakıcak galiba çünkü polikistik over var 5.3 cm lik adetimin 21. günü sizindemi böle olmuştu
Hayır canım bende geçmeyen enfeksiyonlardan dolayı kesin tanı koymak maksadıyla yapmıştı doktorum.Çok şükür temiz çıktı.Sizin tedaviniz demek ki farklı.Fakat endişelenmeyin basit bir işlem.Size de tedavinizde tanı koymak maksadıyla yapılacaktır.a.s