Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar
bebeğim 9 aylık ve 7200 kilo.bu haftasonu inek sütü alerjisi teşhisi kondu.anne sütü yok.pregomin as aldık kesinlikle içmiyor zaten tadı çok iğrenç.
bu durumda olan anneler var mı.acil yardım bekliyorum.kzııma ne yedirmeliyim
mrblar...öncelikle geçmiş olsun zaten yaşını tamamlamaya az kalmış.Ama birşey sormak istiyorum:9 aylık oluncaya kadar ineksütü allerjisi olduğu niçin belirlenemedi? 9 ay boyunca anne sütü mü aldı dicem ama anne sütü yok demişsiniz.Soya özlü mamalar olduğunu biliyorum bu rahatsızlığı yaşayan bebekler için.ama şu gdo lanetinden sonra onu da vermek istermisiniz bilemem...
Ahh ahh neler çektirdiler bize anlatsam inanamazsınız.istanbulun göbeğinde madara olduk kaç özel hastaneye kaç dr a gittik.medipol academic hospital acıbadem daha kaç tane.
yok midesi tembel yok yapısı şöyle.çocuk doğdu doğalı yalvarıyorum bu bebek beni emmiyor diye. Meğer yavrum sindiremiyormuş.işte dokuz ay bizi böyle mahvettiler.Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.ışini iyi yapmayan bütün doktorlardan nefret ediyorum.allahtan bir arkadaşımın tavsiyesiile meltem pelit hanıma ulaştık problemi buldu.Çok iyi bir dr.kızımda sadece kabızlık la seyrettiği için başka belirti vermediği için bulamadılar.kızım kronik kabız dı 4. aydan beri ve inanırmısın öyle sütüm vardı ki emmedi emmeye emmeye bende bunaldım sağmadım artık kendimi ve kesildi.şimdi çok az damla damla.
benimle aynı problemi yaşayan anneler yok sanırım.
ya benımde oğlum kronık kabız.. ve inek sutunu çok sevıyor.. zatenyedıgı kahvaltıda pekmez. gun içindede süt.. oğlum bu arada 26 aylık oldu..2aylıktan berı aynı.. ne yapılması gerekırmış acaba..
dr n önerdi peki?
ben de çok üzülüyorum ama drlar fazlada bişey demıyorlar...
yumy adres verirsen sevinirim.şimdilik bütün sütler yasak ileride belki keçi sütü başlarız.çedene defnem de inek sütünü çokm seviyrodu.hatta kutu kutu pınar ilk a dım içiriyo rdu m.ama inanılmaz kabızlık yaptı ve anca fitille yaptırıyordum.birde o kadar içmesine rağmen kilo almıyordu.eğer böyle bir durumun varsa dr una danış ve sende test yaptır bence.bizdeki tek belirti gaz ve kabızlıktı.alerjilerde genelde ishal ve döküntü olur ama bizde öyle olmadı