önceki senelerde panik atak hastasıydım terapiyle üstesinden geldim 5 senedir hiç ugramıyor bana çok şükür.
ama şuan başımda öyle birşey var ki artık kendimi duvardan duvara vurmak geliyor içimden...
ramazan bayramından sonra başladı
kalbim normal atımındayken birden çok hızlı vuruyor sankı o an nabzım bile duruyor.
ama bir kere oluyor sonra normal atısına devam edıyor.
kendımı cok dinledim. mesela yürürken olmuyor, iş yaparken olmuyor ,aklıma gelmediğinde birşeylerle meşgulken olmuyor yada ne bileyim tv izlerken olmuyor nezaman aklıma getirsem oluyor
kendımı dinlediğim zamanlarda oluyor özellikle farkedıyorum nezaman yanlız kalsam delirmek üzereyim.
kalp hastalığımıdır yoksa pskolojikmi? doktora gidin demeyin doktor fobim var çok korkuyorum gidemıyorum.
ama bu ani atışlardan çok yoruldum.çarpıntı değil bu bir defa hızlı atıyor ama hissedıyorum midem rahatsız sürekli gaz problemım oluyor oda yapıyor olablır dıye dusunuyorum size sorum kalp pskolojik olarak bu şekilde atabılırmı yanı aslında normal atımında ama ben aşırı yogun duyuyor olabılırmıyım?benımle aynı durumu yaşayan varmı ne olur yardım edin bir fikir verin?