ne olur yardım edin :(

harleyquinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
44
14
1
37
önceki senelerde panik atak hastasıydım terapiyle üstesinden geldim 5 senedir hiç ugramıyor bana çok şükür.
ama şuan başımda öyle birşey var ki artık kendimi duvardan duvara vurmak geliyor içimden...
ramazan bayramından sonra başladı
kalbim normal atımındayken birden çok hızlı vuruyor sankı o an nabzım bile duruyor.
ama bir kere oluyor sonra normal atısına devam edıyor.
kendımı cok dinledim. mesela yürürken olmuyor, iş yaparken olmuyor ,aklıma gelmediğinde birşeylerle meşgulken olmuyor yada ne bileyim tv izlerken olmuyor nezaman aklıma getirsem oluyor
kendımı dinlediğim zamanlarda oluyor özellikle farkedıyorum nezaman yanlız kalsam delirmek üzereyim.
kalp hastalığımıdır yoksa pskolojikmi? doktora gidin demeyin doktor fobim var çok korkuyorum gidemıyorum.
ama bu ani atışlardan çok yoruldum.çarpıntı değil bu bir defa hızlı atıyor ama hissedıyorum midem rahatsız sürekli gaz problemım oluyor oda yapıyor olablır dıye dusunuyorum size sorum kalp pskolojik olarak bu şekilde atabılırmı yanı aslında normal atımında ama ben aşırı yogun duyuyor olabılırmıyım?benımle aynı durumu yaşayan varmı ne olur yardım edin bir fikir verin? :KK43:

Son düzenleme:
Bence psikolojik. Zaten panik atagin da varmış. Aslinda sen kendini çözmüssun. Kendini dinlersen öyle her seyi bulursun.
Bence acil bir doktora çık.
Doktordan korkma sonucta sadece konuşcak seninle açık kalp ameliyatı yapmicak. Piskolojini anlatirsin ilacını alirsin.

önceki senelerde panik atak hastasıydım terapiyle üstesinden geldim 5 senedir hiç ugramıyor bana çok şükür.
ama şuan başımda öyle birşey var ki artık kendimi duvardan duvara vurmak geliyor içimden...
ramazan bayramından sonra başladı
kalbim normal atımındayken birden çok hızlı vuruyor sankı o an nabzım bile duruyor.
ama bir kere oluyor sonra normal atısına devam edıyor.
kendımı cok dinledim. mesela yürürken olmuyor, iş yaparken olmuyor ,aklıma gelmediğinde birşeylerle meşgulken olmuyor yada ne bileyim tv izlerken olmuyor nezaman aklıma getirsem oluyor
kendımı dinlediğim zamanlarda oluyor özellikle farkedıyorum nezaman yanlız kalsam delirmek üzereyim.
kalp hastalığımıdır yoksa pskolojikmi? doktora gidin demeyin doktor fobim var çok korkuyorum gidemıyorum.
ama bu ani atışlardan çok yoruldum.çarpıntı değil bu bir defa hızlı atıyor ama hissedıyorum midem rahatsız sürekli gaz problemım oluyor oda yapıyor olablır dıye dusunuyorum size sorum kalp pskolojik olarak bu şekilde atabılırmı yanı aslında normal atımında ama ben aşırı yogun duyuyor olabılırmıyım?benımle aynı durumu yaşayan varmı ne olur yardım edin bir fikir verin? :KK43:
doktora gitmeden nasıl yardımcı olabiliriz sna

Bence psikolojik. Zaten panik atagin da varmış. Aslinda sen kendini çözmüssun. Kendini dinlersen öyle her seyi bulursun.
Bence acil bir doktora çık.
Doktordan korkma sonucta sadece konuşcak seninle açık kalp ameliyatı yapmicak. Piskolojini anlatirsin ilacını alirsin.
bende pskolojik oldugunu dusunuyorum rahatlıyorum hep kendımı oyalıyor mesgule dıyorum ama yalnız kalınca baslıyor yıne:(

önceki senelerde panik atak hastasıydım terapiyle üstesinden geldim 5 senedir hiç ugramıyor bana çok şükür. ama şuan başımda öyle birşey var ki artık kendimi duvardan duvara vurmak geliyor içimden...
ramazan bayramından sonra başladı kalbim normal atımındayken birden çok hızlı vuruyor sankı o an nabzım bile duruyor. ama bir kere oluyor sonra normal atısına devam edıyor. kendımı cok dinledim mesela yürürken olmuyor iş yaparken olmuyor aklıma gelmediğinde birşeylerle meşgulken olmuyor yada ne bileyim tv izlerken olmuyor nezaman aklıma getirsem oluyor kendımı dinlediğim zamanlarda oluyor özellikle farkedıyorum nezaman yanlız kalsam delirmek üzereyim. kalp hastalığımıdır yoksa pskolojikmi? doktora gidin demeyin doktor fobim var çok korkuyorum gidemıyorum.ama bu ani atışlardan çok yoruldum.çarpıntı değil bu bir defa hızlı atıyor ama hissedıyorum midem rahatsız sürekli gaz problemım oluyor oda yapıyor olablır dıye dusunuyorum benımle aynı durumu yaşayan varmı ne olur yardım edin bir fikir verin? :KK43:
aynını yaşıyorum hiçbir bulgum yok 10yııldır ama hep değil olursam yarım dideral alıyorum hemn geçio sanırım kendmi kontrol edebiliyorum artık hayatım probli ondan olmuş biraz dinlen yarımsaate geçio zaten birşey olmuck başka şeylerle oyalan beynini çarpıntı gelince başkaaşey söyle kalp durmuyor hızlı çarpınca ısınıyor soğumaya geçmek için tekliyyor ve düzelim atılımı yapıo :)))))) hergün içendde var bu hapı ilk zamanlar hep içtim şimdiidareediom direniyorum içmemeye doktora git belzoc yaada dideeral yazar esra eroldada varmış bu durum

aynını yaşıyorum hiçbir bulgum yok 10yııldır ama hep değil olursam yarım dideral alıyorum hemn geçio sanırım kendmi kontrol edebiliyorum artık hayatım probli ondan olmuş biraz dinlen yarımsaate geçio zaten birşey olmuck başka şeylerle oyalan beynini çarpıntı gelince başkaaşey söyle kalp durmuyor hızlı çarpınca ısınıyor soğumaya geçmek için tekliyyor ve düzelim atılımı yapıo :)))))) hergün içendde var bu hapı ilk zamanlar hep içtim şimdiidareediom direniyorum içmemeye doktora git belzoc yaada dideeral yazar esra eroldada varmış bu durum
sanırım sizde ekstrasistol var geneli zararsızmıış öyle birşey oldugunu bilsem bende rahatlayacagım.ama o ani vuruş oldugunda sanki tüm bedenım sarsılıyor... çok sinir bozucu çareside yok oyalanmaktan başka oyalanmakta biyere kadar dimi :( nabzım normal ama ilgnctır ki nabızda yukselme yok bazen nabız olcme aletinde o atım geldiğinde aletteki dit sesi oluyor ya o bile sanıyelik duruyor. aynımı acaba problemımız

Rahatsız olduğumuz da bile kendimizi hastalığa verdiğimiz de daha fazla şiddeti artıyorken sizin durumda bununla aynı. Düşünmemeye çalışın ve doktora görünün.

siz neden her konuya çok sert azarlar gibi yorumlar yapıyorsunuz az once bır konu okuyordum ordada gordum profılınızı ve yorumlarınızı bence sivrilmek hoş değil teşekkürler
Bak benide takıntı haline getirmişsin gördün mü dr şart ;) durumun dr luk biz burdan ne yardım yapacağız sana

Bak benide takıntı haline getirmişsin gördün mü dr şart :KK66: durumun dr luk biz burdan ne yardım yapacağız sana
ya bi gidermisin sen? senın gibilerin ahmakça tavırları cok can sıkıcı...ben gayet kendım gibi aynı rahatsızlıgı yasayan bırını buldum ızın verırsen onunla ve onun gibi yardım edebılcek ınsanlarla konusacagım çekilebılırsın... konumu kirletme!

Psikolojik yahut tıbbi bir nedeni var.
Sonuçta sen bunun netliğini öğrenmeden rahatlayamayacak, üstelik psikolojini daha çok yıpratacaksın. Belki var olmayan sebepler doğuracaksın. Hem ciddi bir problem de yaşayabilirsin, psikolojik olsa dahi bu hafif bir neden olarak ele alınmaz. Sağlığın için en azından içini ferahlatmak için bir uzmana görünmende yarar var.

Psikolojik bir durum bence cünkü kalp rahatsiz oldumu birden baslayip takinti etmedigin zaman gitmez cok evham yaptigin icindir o panik yapmicaksin sadece .. Kahve cay türü gibi seylerdende uzak dur .

Ben de 10 yıl önce yaşamıştım, panik atak durumu hortlamış olabilir. Ama bunu anlamadan önce kalp vakfına gidip dopler, efor testi vs. yaptırmıştım. Baktım bi şey yok,iyi bir psikiyatr ile görüştüm, bi ilaçla bi kaç ayda düzeldi.

Ben de 10 yıl önce yaşamıştım, panik atak durumu hortlamış olabilir. Ama bunu anlamadan önce kalp vakfına gidip dopler, efor testi vs. yaptırmıştım. Baktım bi şey yok,iyi bir psikiyatr ile görüştüm, bi ilaçla bi kaç ayda düzeldi.
zaten panik atak bende her evre de değişik belirtiler göstermişti buda bu şekilde yansıması olabılır. cok tesekkurler... nefes teknıklerı varmıs deneyeceğim geçmez ise dr yolu gorundu

Back
X