• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birsorumva

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
18
Ablalar lütfen yardım edin 21.22 gün önce sürtünme gibi bi ilişkim oldu ama sürtünme bile denemez vajina dudağına değdi mi değmedi mi bilmiyorum emin değilim karşımda ki eminim diyor hem öğlen hem akşam test yaptım en son yaptığım testin markası nimo ilk yaptığım testin de aritmed ilk beş dakika ikinci çizgi yok ama sonrasında resimde ki gibi çıkıyor ne olur bana yardım edin yarın regl olmam lazım takvime göre ne olur gören yorum yapsın

Eklentiler

• 8368EB37-33C8-401D-A286-29DD113C5C22.webp
    8368EB37-33C8-401D-A286-29DD113C5C22.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 1C8CA421-ACC1-4DFF-B85F-94C7CD60A6C4.webp
    1C8CA421-ACC1-4DFF-B85F-94C7CD60A6C4.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 106
Ablalar lütfen yardım edin 21.22 gün önce sürtünme gibi bi ilişkim oldu ama sürtünme bile denemez vajina dudağına değdi mi değmedi mi bilmiyorum emin değilim karşımda ki eminim diyor hem öğlen hem akşam test yaptım en son yaptığım testin markası nimo ilk yaptığım testin de aritmed ilk beş dakika ikinci çizgi yok ama sonrasında resimde ki gibi çıkıyor ne olur bana yardım edin yarın regl olmam lazım takvime göre ne olur gören yorum yapsın
Hamile değilsin.

Gebelik yok önemli olan ilk 5 dk

Sonrasında hayalet gibi çizgi çıkıyor sanki
Cizgi otuz saniye bir dakika içinde çıkar.5 dakikada cıkan cizgi dogru yanıt değil.Zaten sürtünme vs ile hamile de kalamazsın.stresten adetin geçikebilir enidişelenme.

Bacım aylardır değil sürtünme direkt yumurtanın kapısına salıyoruz spermi ses seda yok senn bu şekilde kalmayı başardıysan endişelenmeyi bırak kendinle ve partnerinle gurur duy. Hiç mi fen bilimleri dersi almadınız ya.
Abla çok stresliyim ne olur ya var mi ihtimal

Sana yok demişler, hamile değilsin demişler hala lütfen ihtimal var mı diyorsun. Testlerin de negatif. Sonradan beliren çizgilere kuruma çizgisi deniyor. Bu kadar korkuyorsanız korunacaksınız. İnsanlar cevap veriyor siz dinlemiyorsunuz hala aynı şeyi soruyorsunuz ısrarla.

2024 ten beri (daha eskiye gitmeye üşendim) itina ile kk yı doğumhaneye çevirdin vallahi helal olsun. İnatla hamile kalıcam ben der gibi bir halin var.

Bu şekilde hamilelik olmaz ama şöyle eski konularına bir baktım hep hamile kalma korkusuyla alakalı. Cinsellik yaşayabilirsin senin hayatın çok normal ama ne şekilde olursa olsun korunması tavsiye ederim hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de hamilelikten. Partnerin ya da sen korunursan problem olmaz. Hem bu kadar stres yaşamamış olursun.

Bu şekilde hamilelik olmaz ama şöyle eski konularına bir baktım hep hamile kalma korkusuyla alakalı. Cinsellik yaşayabilirsin senin hayatın çok normal ama ne şekilde olursa olsun korunması tavsiye ederim hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem de hamilelikten. Partnerin ya da sen korunursan problem olmaz. Hem bu kadar stres yaşamamış olursun.
Sürekli süttür süttür nereye kadar ama değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X