Ne olur yardim edin

senturkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
46
19
34
Benim 4 aylık bebegik var artik meme emmiyor zsten zor tutturdum baş parmağini emiyor sürekli meme emmiyor asla sağarak veriyorum nerdeyse aç çocuğum .birgün saat 8 den 2 ya kadar bekledim acikir emer diye ama nafile sağdim kasila verdim . Parmagini emdigi icin mi emmiyor anlamiyorum cok caresizim eldoven gecirmeyi denedim onu yapma çok zarar dediler elleri ile ögreniyor dediler birakir dediler napicam ben ne edicem bilemiyorum.parmak emdigi icin kendini tok mu saniyor

4,5 ay cıvarı meme reddının yuksek oldugu donemdır. Dişleri olustugu için el agızda olur onla alakası yok. Memeyı verırken bn ayakta hopluyorudm sokuyırdum agzına koltukta zıplıyordum uyurken veriyordum bırsekılde ayarlıyordum. Sızde farklı yontemler deneyın. Olmadı sagıp bıberon ıle verın ama tavsıye etmem

Beslemeniz gereken saatte kundak yapın belki öyle içer açtır çünkü daha küçük. Evet elleriyle tanıyorlar eldiveni emer öyle ama siz yedirmeniz gerektiğinde kundak yapın bebeyi

Anlamadım ben durumu bugün mu emmiyor yoksa uzun süredir mi? Biberonla besleniyor mu ? Araba giderken deneyin . Şarkı söyleyin ayakta gezinirken vermeyi deneyin yada elektrik süpürgesi sesi pışpış sesi açıp deneyin. Boynunuza oyuncak asın kolye olabilir ilgi çekici öyle deneyin. Genel olarak 3-4 ay arası meme reddi olabiliyor ben böyle asmisdim. Fakat biberonla vermeyin sağdiginiz sütü. Biberon meme reddine neden olur. Küt uçlu silikon alıştırma bardağı yada kaşık biberonla besleyin.

4. Aya kadar emen bebeğim 4. Ayda ağlayarak memeyi almamaya başladı 2 hafta kucağımda ayağa kalkıp sallayarak emzirdim sonra düzeldi eski halimize döndük eğer sadece bu dönem olduysa belki geçici bir süreçtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…