Ne olur yardım edin

zelihanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
35
19
3
24
Partnerim ile ayın 10,11,12 ilişkiye girdik(uzak mesafeyiz?) ilk 10 dk Max 15 dk korunmasız ondan sonra full kondom ile korunduk kondoma boşaldı bende 13 nisan sabahı ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı aldım adetim geçikti ama bu yıl ikinci kez ertesi gün hapı almak zorunda kaldım sizce hamilemiyimdir çok gerginim de

hamile olma ihtimaliniz düşük ama ertesi gün hapı yüzünden hormonlarınız baya bozulmuş olabilir.

4 ayda 2 kere ertesi gun hapi kullandiginiz icin hormonlar çorba olmus. Madem korkuyorsunuz duzgun korunun yok 10 dk takmadi 3 dk takti 5 dk cikardi 7 dk icerdi ohooo.

Sürekli ertesi gün hapı almaktan dengede hormon kalmamıştır ki. Doğru dürüst korunmazsanız daha çok dengeniz şaşar

ertesi gün hapının koruyuculuğu ilk 24 saatte en çok etkili oluyor. yani 12sindeki ilişkinizde yüksek koruma sağlamıştır fakat 10 ve 11indeki ilişkiler için kesin konuşamayız yine de risk çok düşük fakat imkansız değildir diğer üyelerin dediği gibi hormonlarınızı etkilemiştir baya sadece

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…