ne olur yardım edin..Rahim ağzı yarası olanlar!!!

ayscha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
18
0
86
35
Konya
arkadaşlar benim rahim ağzı yaram varmış..bunu spiral taktırdıktan 3 ay sonra falan tesadüfen öğrendim..yani tam bir ihmalkarlık..şimdi bir kez yaktırdım..spirali çıkartmadı yakarken..fitil ve kremde verdi...yara çok büyükmüş..tahminen 1 yıllık mış en az..ama ben inanılmaz çook sancı çekiyorum..bir kez doğum yaptım ama yemin ederim doğumdan beter sancı çekiyorum..lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin benden..ne yapacam şaşırdım valla..hergün ağrı kesici içmekten bıktım:senağlama

yani ben spirali takarken bunugörmedimi dr.un merak ettim. görüp tedavi uygulasa sonra taksa olmazmıydı bende yaktırdım ama hiç ağrım sancım olmadı.... ne desek bo belkide başka bir dr görünmelisin....

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...
ama yarayı keşke dondurtsaydınız,daha sağlıklı ve daha emin olurdu...
ben kızım 9 aylıkken yara olduğunu öğrendim ve hemen dondurttum..
kızım 12 yaşında ve ben bu zaman zarfında
peryodik kontrollerime gittiğimde hiçbir doktor
anlayamadı,yara varmış ve dondurtmusunuz diye...
ve çok şükür bana bir zararı yok...
öncelikle yara olan rahime zaten spiral takmamaları gerek diye biliyorum...
bence doktorunuzu değiştirmenizde fayda var...
tekrar geçmiş olsun...
sevgiler...

canım öncelikle gecmis olsun.bence sen baska bi doktora daha görün yara varken spiral takması cok tuhaf iyice arastır ve tedavini gör bendede vardı (halada olabilir bilemiyorum ) dr yara kücük korkulacak bisey yok dedi ilac tedavisi verdi antibiyotik ve fitil kullandım simdi tekrar kontrole gidicem insallah kurtulmusumdur bu dertten

arkadaşlar dün doktora gittim..başka bi doktora bu sefer..bana sancımın sebebimin spiral yada yara değil yumurtalıkların aşırı iltihaplanması dedi..ilaç yazdı..ihmalkarlık diz boyu dedi..ama geçte olsa bu sefer kurtulacağım sanırım..yorumlarınıza ve ilginize çook teşekkür ederim arkadaşlarım..çok iyisiniz:1hug:

arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve dün yara başlangıcı olduğunu söylediler . hiç doğum yapmadığım için de yakma dondurma yapamıyoruz dedi doktor enfeksiyonum için de ilaç verdi. ne yapmalıyım yardım lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…