• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin hamilemiyim

altinkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
660
172
83
Kızlar 1 saat önce test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamlemizin yoksa benmi yanlış görüyorum sabah aç karnına tekrar yapıcam

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    792,7 KB · Görüntüleme: 198
tebrikler %95 hamilesiniz :) silik çıkma sebebi gebeliğinizin ilk günleri olmasından kaynaklanır.. yine de kesin sonuç için kan testi yaptırın :)

Kızlar 1 saat önce test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamlemizin yoksa benmi yanlış görüyorum sabah aç karnına tekrar yapıcam

Canim tebrik ederim. Benim bebegimi ogrendigim testte bu sekildeydi tavsiyem hemen gidip kan tahlili yaptirman.. :)) allah anali babali buyutsun. Sag saglim eli ayagi duzgun bi sekilde kucagina almak nasip etsin...

Canim tebrik ederim. Benim bebegimi ogrendigim testte bu sekildeydi tavsiyem hemen gidip kan tahlili yaptirman.. :)) allah anali babali buyutsun. Sag saglim eli ayagi duzgun bi sekilde kucagina almak nasip etsin...
tüm hayallerim yıkıldı sabah tekrar yaptım hiç birşey çıkmadı Kafayı yicem galiba nasıl oluyor ben anlamadım

ne olur banada yardım edin benim adetim 19 gün geçikti demin test yaptım fakat tek çizgi baya bekledikten sonra ve tam belirgin değildi normalde 2 dkka içinde gözükürdü dye biliyorum bişe çıkmadı ama en ufak kokudan midem bulanıyor bidahaki testi sabah mı yapsam acaba

Arkadaslar bende 28 kasım adet olmam lazımdı 27 akşamı test yaptım baya silik bi çizgi çıktıama dün sabah ve bu sabah yaptığım testler negatifti,markasıda önceki yaptıgım testten farklıydı son ikisinin. Hala adet olmadım umudum var gec döllenmedir inşallah. ?böyle bişey yaşayıpta ham,le oldugunu öğrenen var mı acaba cok sabırsızım :(

ne olur banada yardım edin benim adetim 19 gün geçikti demin test yaptım fakat tek çizgi baya bekledikten sonra ve tam belirgin değildi normalde 2 dkka içinde gözükürdü dye biliyorum bişe çıkmadı ama en ufak kokudan midem bulanıyor bidahaki testi sabah mı yapsam acaba

kan testi yaptır canım sen

Canim.bu hcg değil ki FOB YAZiyor

bravo, ben orasına hiç dikkat etmemiştim

tüm hayallerim yıkıldı sabah tekrar yaptım hiç birşey çıkmadı Kafayı yicem galiba nasıl oluyor ben anlamadım

ikinci yaptığın neydi hcg miydi.. ( testin yan kenarında yazıyor )

ayrıca ne biçim hastane ki sana fob olan testi veriyor.. gidince bi çat onlara, kimse şefleri çık söyle, böyle dikkatsizlik mi olur :KK20:

Back