- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
- Konu Sahibi altinkaya35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 1 saat önce test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamlemizin yoksa benmi yanlış görüyorum sabah aç karnına tekrar yapıcam
tüm hayallerim yıkıldı sabah tekrar yaptım hiç birşey çıkmadı Kafayı yicem galiba nasıl oluyor ben anlamadımCanim tebrik ederim. Benim bebegimi ogrendigim testte bu sekildeydi tavsiyem hemen gidip kan tahlili yaptirman.. :)) allah anali babali buyutsun. Sag saglim eli ayagi duzgun bi sekilde kucagina almak nasip etsin...
Kızlar 1 saat önce test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamlemizin yoksa benmi yanlış görüyorum sabah aç karnına tekrar yapıcam
O nedemk bana hastaneden verdilerCanim.bu hcg değil ki FOB YAZiyor
O nedemk bana hastaneden verdiler
Çok teşekkür ederim ve bunu bana hastaneden verdiler Yaşadığım şu durumun tarifi yok neyse sağlık olsunBak ben hastanede laborant bolumundeydim .
FOB dışkida kan tesbit etmek için bakılıyor.
sen yanlış yapmışsın.
HCG yazması gerek..
Çok teşekkür ederim ve bunu bana hastaneden verdiler Yaşadığım şu durumun tarifi yok neyse sağlık olsun
Öle oldu biraz teşekkürlerryanlış vermişler sende boşa umitlenmissin.
canım ya olsun herseyde Hayır var
Öle oldu biraz teşekkürlerr
ne olur banada yardım edin benim adetim 19 gün geçikti demin test yaptım fakat tek çizgi baya bekledikten sonra ve tam belirgin değildi normalde 2 dkka içinde gözükürdü dye biliyorum bişe çıkmadı ama en ufak kokudan midem bulanıyor bidahaki testi sabah mı yapsam acaba
Canim.bu hcg değil ki FOB YAZiyor
tüm hayallerim yıkıldı sabah tekrar yaptım hiç birşey çıkmadı Kafayı yicem galiba nasıl oluyor ben anlamadım