Ne olur yardım edin allah için

vuslat11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
78
7
Merhaba arkadaslar ben kızlık zarı dikimi olmak istiyorum antalyada yasıyorum iki doktor arasında kaldım biri funda yazıcı erol diğeri ayla üçkuyu birisi sadece bir kez kontrol ediyormus biriside düğün önceside cagırıyor kafam karıstı cogu insan düğün öncesi cagırana güvenme diyor ama funda yazıcı erol iyi ün salmıs bi doktor diğeride bi kere kontrol yeterli düğün öncesi cagırmam diyo gerek olmadığı sürece lütfen yardım edin lütfen yargılamayın 😞😢

Merhaba arkadaslar ben kızlık zarı dikimi olmak istiyorum antalyada yasıyorum iki doktor arasında kaldım biri funda yazıcı erol diğeri ayla üçkuyu birisi sadece bir kez kontrol ediyormus biriside düğün önceside cagırıyor kafam karıstı cogu insan düğün öncesi cagırana güvenme diyor ama funda yazıcı erol iyi ün salmıs bi doktor diğeride bi kere kontrol yeterli düğün öncesi cagırmam diyo gerek olmadığı sürece lütfen yardım edin lütfen yargılamayın 😞😢
Ee canim sende unlu olana git dugunden oncede digerine git kontrol amacli tedbiri elden birakma diye

• Beğen
Reactions: Jou
Ya orası öylede düğünden önce cagırıyor ondan süphelendim

Ya orası öylede düğünden önce cagırıyor ondan süphelendim
Canim yani unlu olan bir kere bakiyor dedigin gibi digeri cagiriyor unlu olana yaptir daha iyi bir doktor varsa da ikinci olarak oraya gidip kontrol amacli baktirabilirsin dugunden 1hafta once oyle yap

sorsaydınız düğün öncesine neden pekii ne farkı var diye
hiç başkalarına öyle dememişmi bitek sanamı dedii
Düğünden önce varmı bi sorun dşye tekrar bakıyormus gerek olursa güvenlik dikişi bir iki tane atıyormus

Canim yani unlu olan bir kere bakiyor dedigin gibi digeri cagiriyor unlu olana yaptir daha iyi bir doktor varsa da ikinci olarak oraya gidip kontrol amacli baktirabilirsin dugunden 1hafta once oyle yap
Yanlıs anlatmıs olabilirim ünlü olan düğünden önce cagırıyor digeri cagırmıyo düğünden önce bi kere tuttuysa devam et diyo yani

evett herşeyi kadınlar çekiyo maalesefff herşeyyy bigün çekmediği yokk zaten
senin neden bozuldu kötü şeylermi oldu :KK43:
Ben cinsel ilişki yasamadım sürtünmeden bozuldu 16 yasındaydım bu zamana kadar kendimi bakire sanıyordum kan gelmedi cünki merak ettim muayne için doktora gittigimde bana sadece saat 10 yönünden tek bir yırtık olduğunu söyledi

Ben cinsel ilişki yasamadım sürtünmeden bozuldu 16 yasındaydım bu zamana kadar kendimi bakire sanıyordum kan gelmedi cünki merak ettim muayne için doktora gittigimde bana sadece saat 10 yönünden tek bir yırtık olduğunu söyledi
ahhh canımm yaa okadar etki ettimi neolcak şindii kaç yaşındasınız

Sürtünmeden dolayı kızlık zarı bozulmaz. Herkeste kanama olmaz. Şaka gibisiniz ya. Zorla mı evlendiriyorlar sizi, niye bu kadar tutuştunuz?

Sürtünmeden dolayı kızlık zarı bozulmaz. Herkeste kanama olmaz. Şaka gibisiniz ya. Zorla mı evlendiriyorlar sizi, niye bu kadar tutuştunuz?
Sürtünmeden dolayı bozulurmuş bende öyle sanıyordum ama ne yazıkki doktor bakıp söyledi zaten orası hassas bir yer oldugu için azıcık bastırmada gidebilen bişi

X