Premature Bebekler ne olur dualarınızı eksik etmeyin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
merhaba arkadaşlar annem bugün kardeşimi görmeye gitti kalp ameliyatı için sıra bekliyorlar doktoru gelişimi çok iyi eger kalbindeki sorun çözülürse daha sağlıklı ve daha çabuk gelişim göstericek ama ameliyatı atlatırsa demiş anne sütüyle beslendi için kilo alımı gayet iyi şuanda kilosu 1.209 gr ne olur dua edin kardeşime bunuda atlata bilsin sizin dualarınıza çok inanıyorum çünkü çok içtenşimdiden teşekkür ederim allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

insan karnındayken beklemesi zor ama bu şekilde beklemesi daha da zor onu görmek kucaklayamamak çok zor allah en yakın zamanda minik yavrularınızı sağ salim kucaklamayı nasip eylesin inşallah:Saruboceq: yakında bu safyada mutlu yazılarıda okuruz allah meleklerinizin yar ve yardımcısı olsun sizlerede sabır ihsan eylesin dualarım sizinle :Saruboceq:

allahım hepimizin yardımcısı olsun senin kardeşine benim nazlıma ve ilnarın idiline güç versin

allah sizinde yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda mutlu haberlerinizi alırız inşallah :Saruboceq:

o kuvezdeki bebeği beklemeyi sadece yaşayanlar bilir. doğum yapıp etrafındaki anneler bebekleri kucağında giderken bomboş eve gitmek ne demek günlerce sabır dilemek allah kimseye yaşatmasın o durumdakilerede sabır versin minik meleklerimizin hepsinede acil şifalar versin inşallah.

Canım ya bende bebeğimi on gün küvez kapısında bekledim ama çok şükür ki sağlıklı bi şekilde kucağıma alabildim...inşallah anneciğinde kardeşini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alır..gerçekten çok zor bir bekleyiş..rabbim bebişin ve annenin yardımcısı olsun...dualarım sizlerle ..gelişmelrden mutlaka haberdar et...rabbim şifalar versin...

canım yaaa. Rabbim korusun inşallah..acil şifalar dilerim..ii haberlerini alırız inşallah canım..bebişimize güç kuvvet versin Allahım:Saruboceq:a.s.

ameliyatın iyi geçmesi için dualarımız minik mucizeyle .... allahım ona sevdikleriyle sağlıklı mutllu uzun bir ömür nasip etsin ...

şuan hala bekliyoruz dün kan lazım oldu ailede 6 kişinin kanı uyuyor ama kalıtsal hastalıkları oldugu için hiç biri kan veremiyor ne kadar zor hiç birşey yapamamak orda kalması hep sorun yaşaması hastaneden her aradıklarında korkarak açmak allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine o minik bedenleri sağ sağlim annelerine kavuştur yardıcıları ol :Saruboceq:

geçmiş olsun canım çok çok... dualarım ssizinle inanıyorum ki kardeşin ALLAHIN izniyle bunuda atlatacakk ...

Rabbim acil şifa versin sağlıkla kucaklayın inşallah. Sağlıklı, hayırlı, uzun ömrü olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…