• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler ne olur dua edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

memre56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
38
1
98
Siirt
arkadaşlar 28 haftalık doğan bebeğim 36 gün oldu hala solunum cihzına bağlı bir türlü düzelmedi pazartesi hacettepeye kulak burun boğaz doktoruna gösterecekler gerek görürseler ammeliyat edecekler ne olur dua edin cok yoruldum cok caresizim

canım Allah yardımcınız olsun.. söyleyecek pek fazla bişey bulamıyorum.. bütün kalbim, dualarım sizinle.. güzel haberler vermek nasip etsin Allahım..

Geçmiş olsun canım ümitsiz olma benim bebeğim 8 ay solunum cihazına bağlı kaldı şu anda oksijen dahi kullanmıyo...Bol bol dua ve sabır...Dualarım sizinle...

çok geçmiş olsun canım..çok zor bi süreçtesin seni çok iyi anlıyorum.. benim kızımda 28 haftalık doğdu..şu an 3 yaşında ama hala dün gibi o kuves günleri..bi gün arıyıyorum iyi bi gün arıyorum kötü bide dr.lar sürekli herşeye hazır olun herşey olabilir deyip insanı iyice yıpratmaları çok zor..Allah sabır versin yavruna güç kuvvet şifa nasip etsin..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. bol bol sütünü sağ bu çok önemli bebeşin iyi olucak Allahın izniyle..Allah yardımcınız olsun.........

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım allah şifalar versin inş en yakın zamanda sağlığına kavuşur kucağına alırsın dualarımız sizinle :nazar:

Allah acil şifalar versin, minik bebeğine güç kuvvet versin, sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşaallah...

arkadaşlar 28 haftalık doğan bebeğim 36 gün oldu hala solunum cihzına bağlı bir türlü düzelmedi pazartesi hacettepeye kulak burun boğaz doktoruna gösterecekler gerek görürseler ammeliyat edecekler ne olur dua edin cok yoruldum cok caresizim

Allah şifalar versin canım benim dualrımız seninle inan benimde aynen burda yazan arkadaslar gibi kalbim derinden acıdı, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah, bol bol dua et efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine duam kabul olsun diye eklemek senide rahatlatır duanda çok makbul olur Allah(c.c) katında , Yüce Yaratıcı minik yavrunuzu size sağlıkla sıhhhatle bağışlasın, çektiğiniz tek sıkıntılar bunlarla kalsın inşAllah.

dularımız senin bebeğin ve tüm bebeklere cnm alahın izniyle o cihazdan çıkacak hiç kokma onlar birer kahraman yaşama öyle sıkı tutunuyolarki mucize bebekler inş tez zamanda sağlığına kavuşur bağrına basarsın yavrunu

canım cok gecmıs olsun ....benım bebeklerım uç ay kaldı cok zor beklemek ve ı ancak bı bucuk ay sonra ıyıye gıdıyo dedı hemsıreler bekle canım ve sen cok guclu ol moralın ıyı olsun kı oda guc bulsun annesı ıyı olucak ınş bol dua et senın duan cok onemlı bızımde dualarımız senınle ınş bu gunelr gececekk ınş sende alacaksın nazlı kusunu

nefesim durmuş nefes alamıyorum bundan büyük acı bilmiyorum acaba ne olacak bebeğim yaşayacak mı yaşasa sağlıklı olacakmı

bende bebegini aylarca küvez camindan izlemek zorunda kalan annelerden biriyim .. bizi en iyi bizler anlariz ... seni coookk iyi anliyorum ,, cok zor bir sürec .. benim kizim 5,5 ay kaldi hastanede .. tam düzeldi dedigimiz heran bebegim tekar hasta oldu zaman uzadikca uzadi ve en son bebegim 3 ameliyat ve defalarca enfeksiyon gecirerek 5,5 ayin sonunda sagligina kavúsup evimize geldi ..sende cok güclü ol ,,, bebegin cok güclü buna inan ,, bol bol dua et ,, bebisne rabbime emanet dularim da olcaksiniz .. cabucak gecer biter ve yavruna kavusursun insallah ....

cnm korkma insanın başına korktuğu gelir derler sen bol dua et bizlerde ediyoruz yavruna kavuşacaksın inşallah hepimiz bu süreçten geçtik sende sabırlı ol desemde çok zor ama insanın elinden bişey gelmiyo malesef bu yaşadğımız bi sınav sadece senin sütünü alıyormu bilmem ama alıyorsa bi an önce bağrına basacaksın alahın izniyle bismilllahi birsin ve billahi nursun yetmişikibin ayetel ayetel kürsi çevre etrafınızda dursun AMİN.( ben oğluma okumuştum inşallah bebeğine kabul eder rabbim )

daha yolun başındasın çok güçlü olmalısın bende 28 haftalık doğurdum ikizlerimi birini tam 120 gün bekledim solunum yapamadı kendi başına 4 kez yaşam fonsiyonları durdu tekrar döndü aylarca hiç beslemediler hep ilaç,iğne diğeri 49 gün kaldı ama oda rop(göz)ameliyatı oldu eve gelince aylarca net göremedi şimdi çok şükür ikiside iyi ve benimle
bebeğinin iyileşmesini gönülden istiyorum Allah acil şifalar versin artık tutunur hayata korkma
yiyecek ekmeği varsa taşla ezsende yaşar demişti bana hastanede bir çingene kadın çok haklıymış

çok geçmiş olsun allah sabır versin çok zor bi süreç inş. bebeğin kolaylıkla atlatır sağlııklı sıhatli kucağına alman dileğiyle....:16:

Back