Arkadaşlar öyle kötüyüm ki anlatamam. Kızımı 15 gündür midesinden sıvı gelmesi ve kaka yapamaması nedeniyle beslemiyorlardı. Bugün barsak pasaj grafisi çekilecekmiş.canım öyle çok acıyo ki ne yapıcağımı bilemiyorum.
canım öncelikle geçmiş olsun..
üzme kendini güçlü ol..
en azından çare arıyorflar..
pasaj grafisi sorunu öğrenmek için çekilecek sanırım
sonucu öğrenince mutlaka yaz ..
çok geçmiş olsun inş. bir sorun çıkmaz allahım yar ve yardımcınız olsun bu günler geçsin ve bebeğinizi kucağınıza aldığınız an bunları hatırlamayacaksınız bile emin olun.
Geçmiş olsun canım. ınşallah bebeğinin sorunu tespit edilip biran önce tedavisi uygulanır. Ve minik kuzucuk biran önce sağlıkla annesinin kucağına kavuşur.
insallah sonucu iyi cikar ve bir an once bebegin iyilesir ve sag saglam evinize donersiniz
benim bebegimde kuvezdeyken kakasini yapamiyordu kac defa cocuk cerrahisini cagirdilar kac defa uyari yapildi hatta bazen uyariya ragmen cikamiyordu ama allaha sukur hic bir sey cikmiyordu icini ferah tut canim
ALLAH şifasını versin oda iyileşip gelecek aramıza annesi sende yazacaksın aldım eve getirdim diye inş dualarımız o ve onun gibi hastanede yatan bütün kuzularımızla çok çokkkkkk geçmiş olsun
bebegımın yarın ameliyat olup olmayacagı belli olacak ve çok riskli bi ameliyat. Bir mucize olsun Allah'ım ve ameliyata gerek kalmasın. Dualarınıza çok ihtiyacımız var.