• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler ne olur dua edin 35 haftalık dogdu bebeğim akciğer enfeksiyonu geçiriyor küvezde

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
elbette o sizin kahramanınız olacak aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin,inşallah kısa zamanda toparlayacak. aynı sıkıntıları bizde yaşadık,üstelik bebeğim 1 kilo civarındaydı bunlar olurken..

Işık canım diğer hikayeni biliyorum ama bu sefer Meleğinin kardeşini sağlıkla kucağına alacaksın İnşallah.benim ikizlerimde 3 hafta kaldılar küvözde üstelik sadece 1500 gr.dılar.birinin ciğerleri hiç gelişmemişti,1 hafta makineye bağlı solunum yapabildi.hatta doğuma giderken onu kesin kaybettik gözüyle balktı doktorlar.doğumdan sonrada 48 saat verdiler,eğer 48 saati atlatırsa yaşar dediler.biz dakikaları saydık..ama bugün tam 9 aylık oldular..Allah sabrını da veriyor inan.sen inancını yitirme ve hep dua et..canım arkadaşım dualarımız seninle ve bebeğinle..güzel haberlerini bekliyoruz İnşallah..

canım gittim hastaneye gördüm oğlumu dokundum ona küvezden elimi sokturdular çok heyecanlandım allahım kalbim duracaktı sanki çok mutluyum durumu aynı diyolar ama konutum onunla sohbet ettim sen güçlü bi çocuksun dedim duymuşturn beni dimi çok mutluyum tenine dokundum yaaaaaaaaaaa iyileşsin allahım nolur iyileşsin yavrum sezeryan 2.600 doğdu en büyük şansınız kilosu diolar

canımmm ne güzel ona dokunmuşsun ben inanıyorum oğluşun hayata sıkı sıkı tutunacak hiç endişelenme merakla güzel haberlerini bekliyoruz... kilosuda çok güzel onun için toparlanamsı daha kolay olacaktır..dualarımız seninle inş kucağına alıp evine giterdiğin güzel günleride bizimle paylaşacaksın....

allah hepinizden razı olsun biraz önce aradık durumunda bi değişiklik yok diyolar ne olur dua edin hepinizden allah razı olsun okuyorum o duaları o iyi olsun tek....ah ah ilk bebeğimin acısını dindirmeye geldi benim oğlum kahramanım olacak o benim yaşam kaynağım olacak dimi ....

olucak tabi o senin herşeyin olucak yeterki umudunu kaybetme ne olur bian kendimi senin yerine bıraktım çok zor bir durum ama dua etmekten başka çaren yok sadaka ver yetim çocukları sevindir ve bu duayı ağzından sakın düşürme (la havlevela kuvveti illa billahil aliyül azim) ne olur bir kağıda yaz ve sürekli oku................

inşallah atlatacak. sandığımızdan çok güçlü onlar... Allah şifa versin inşallah.

arkadaşlar beni hatırlarsınız daha önce 35 hafalık doğan kızımı kaybetmiştim şimdi oğlum da 35 haftalık doğdu bugün 3. günü ama hastanede yaşam mücadelesi veriyor akciğper enfeksiyonundan yatıyor ne olur dua edin ben sizin dualarınızla toparlayıp kendimi tekrar hamile kalmıştım ne olur dualarınıza ihtiyacım var oğlum gatada yatıyor allah bizim durumumuzda olanlara yardım etsin.... allahım bize 2. kez bu acıyı yaşatma yarabbim bebeğime şifa ver yarabbim ne olur sizler de dua edin bebeği akciğer enfeksiyonu geç,iren anneler bana yazın ne olur kurtulabilir mi yavrum içim yanıyo.... içim yanıyoooooo

allah yardımcınız olsun arkadaşım rabbim evladını sana bağışlasın dua ederim tabiki canım :nazar:benim arkadaşım altı buçuk aylık doğum yaptı doktorlar hiç ümit vermedi o zamanlar akciğerleri gelişmemişti kalbi delikti ama şimdi ilk okula gidiyo gayet sağlıklı inşallah senin yavrunda iyileşecek umudunu kaybetme iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

rabbim evladını sana bağışlasın.dularımız minik kahramanınla.ALLAH YAR VE YARDMCIN OLSUN...

dualarımız seninle allah şifasını verir inş benimde oğlum küvezdeydi enfeksiyondan 8 gün antibiyotik tedavisi gördü rabbim yavrumu bana bağışladı inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

canım çok geçmiş olsn bol bol dua edelim inşallah bebişin 10 gün içinde kollarında olur buna inan dua et ve bu süreçte sadaka ver iyi olacağına inan her gün ona daha yakın olmaya çalış daha iy hissedeceksin sende bende hastanede oğlumla birlikte kalırken 2 çocuk hastaneye akciğer enfeksiyonundan yatmışlardı haftaları ve kiloları iydi 10 gün civarında antibiyotik türü tedavi yapılayolardı ve ikiside sağlıklı bi şekilde taburcu olmuştu canım inşallah bizde senin güzel haberlerini alıcaz buradan Allah yardımcınız olsun aman bu arda sütünü koru moralini hep iy tutmaya çalış güzel günleri düşün

cnm allah yardımcınız olsun.ltfen iyi düşün iyi olsun.bende ilk bebeğimi cennete uğurladım senin gibi ama sonra bebeğim cennetten kardeşini yolladı.bizde doğumdan sonra 1 hafta hastanede kaldık ikinci bebeğimle.ama şükürler olsun şimdi 3 yaşında ve çok iyi.senin bebeğinde iyi olucak annesi.maşallah kilosuda çok iyi :nazar:dualarımız seninle.allah'ım yardımcınız olsun.

oğlun umaarım en kısa zamanda iyileşir ve onu sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

slm kardeşim öncelikle allah sana sabır bebeyinede şifa versin hiç moralini bozma sabırlı ol. benim 33haftalık oldu yüksek tansiyondan 1 ay küvejde kaldık izmir ege ünts.şükür 2 ay oldu çıktık seni anlıyorum kolay deyil sabır et allah bebeyini sana bağışlasın.

slm kardeşim hiç canını sıkma sabırlı ol allah yardımcınız olsun alacaksın kucağına.ben 33 haftalık doğum yaptım yüksek tansiyondan ve aniden verilen bir kararla bebeyim alındı benim doktora sorduğum tek soru bebeyim dedim oda şuan siz risk altındasınız ne bebeyi dedi yaşarsa küveze alınacak dedi.şükürler olsun rabbime 1 ay kuvezde kaldık çok kötü günler geçirdim sabır ettim ve şuan kızım 3 aylık oldu teyzesi hiç üzülme benim ne arkadaşlarım erken doğum ve riskli doğum yaptı.inşallah bebeyine kavuşursun.

cok gecmis olsun canim ,,, ayni yolardan gectik hepimiz senin yasadiklarini yasadik ama bizim bebkelrimiz cok güclü ,, sen bebebgine güven o seni birakmicak ... dularimizda olcaksin ,, rabbim bebegnin yardimcisi olsun ...

Back