Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gittim hastaneye gördüm oğlumu dokundum ona küvezden elimi sokturdular çok heyecanlandım allahım kalbim duracaktı sanki çok mutluyum durumu aynı diyolar ama konutum onunla sohbet ettim sen güçlü bi çocuksun dedim duymuşturn beni dimi çok mutluyum tenine dokundum yaaaaaaaaaaa iyileşsin allahım nolur iyileşsin yavrum sezeryan 2.600 doğdu en büyük şansınız kilosu diolar
allah hepinizden razı olsun biraz önce aradık durumunda bi değişiklik yok diyolar ne olur dua edin hepinizden allah razı olsun okuyorum o duaları o iyi olsun tek....ah ah ilk bebeğimin acısını dindirmeye geldi benim oğlum kahramanım olacak o benim yaşam kaynağım olacak dimi ....
arkadaşlar beni hatırlarsınız daha önce 35 hafalık doğan kızımı kaybetmiştim şimdi oğlum da 35 haftalık doğdu bugün 3. günü ama hastanede yaşam mücadelesi veriyor akciğper enfeksiyonundan yatıyor ne olur dua edin ben sizin dualarınızla toparlayıp kendimi tekrar hamile kalmıştım ne olur dualarınıza ihtiyacım var oğlum gatada yatıyor allah bizim durumumuzda olanlara yardım etsin.... allahım bize 2. kez bu acıyı yaşatma yarabbim bebeğime şifa ver yarabbim ne olur sizler de dua edin bebeği akciğer enfeksiyonu geç,iren anneler bana yazın ne olur kurtulabilir mi yavrum içim yanıyo.... içim yanıyoooooo