Premature Bebekler ne olur dua edin 35 haftalık dogdu bebeğim akciğer enfeksiyonu geçiriyor küvezde

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ISIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
63
1
96
arkadaşlar beni hatırlarsınız daha önce 35 hafalık doğan kızımı kaybetmiştim şimdi oğlum da 35 haftalık doğdu bugün 3. günü ama hastanede yaşam mücadelesi veriyor akciğper enfeksiyonundan yatıyor ne olur dua edin ben sizin dualarınızla toparlayıp kendimi tekrar hamile kalmıştım ne olur dualarınıza ihtiyacım var oğlum gatada yatıyor allah bizim durumumuzda olanlara yardım etsin.... allahım bize 2. kez bu acıyı yaşatma yarabbim bebeğime şifa ver yarabbim ne olur sizler de dua edin bebeği akciğer enfeksiyonu geç,iren anneler bana yazın ne olur kurtulabilir mi yavrum içim yanıyo.... içim yanıyoooooo

allah en kısazamnda acill şifalarr versinn canımm
EL HAYY:
Ya Hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Kalbi tevhid nuru ile nurlanır. Hastaysa şifaya kavuşur.

Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini birlikte 184 defa zikredenin her muradı gerçekleşir.

Ya Allah Ya Hayy Ya Kayyum isimlerini birlikte zikreden Allah yolundan ayrılmaz.
amin

Canım Allah yardımcınız olsun inş en kısa sürede toparlanır.Dularım seninle ve bebeğinle...

Allah bebeğine şifa versin. Namazdan sonra Yasin-i Şerif okuyacam. Hayırlı haberlerini almak dileğiyle.

Allah yardımcısı olsun minik kuzun için dua edeceğim.inşallah sağlığına kavuşacak.

canim Rabbim bebgini sana bagislasin insallh.benim oglum akciger enfeksyonu gecirmedi ama cigerlerinde sutoplanmasi oldu 20 gun boyunca doktorlar hic iyi bisey demedi olum kalim savasi verdi bebegim mutlu son ooldu cok sukur ki bu hastalik cok nadir gorulen bisey simdi bucuk aylik masaalh nazar degmesin sagliklili bi cocuk.uzulme sakin umidini kaybetme Allaha bol bol du et.bebegini gormene yanina girmene izin veriyolarsa sacini oksa beni birakma dee.cokk gecmis olsun dualarim sennle.bir an once mutlu gunlere erisirsiniz insalah

Çok geçmiş olsun.Rabbim bebeğini sağlıcakla sana kavuştursun.Dualarımız sizinle.Acil şifalar,umudunu hiç kaybetme yavrun İnşallah iyileşecek.Allah yardımcınız olsun...

ALLAH yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle nolur ümidini kaybetme canım herşey düzelir inşallah

allah hepinizden razı olsun biraz önce aradık durumunda bi değişiklik yok diyolar ne olur dua edin hepinizden allah razı olsun okuyorum o duaları o iyi olsun tek....ah ah ilk bebeğimin acısını dindirmeye geldi benim oğlum kahramanım olacak o benim yaşam kaynağım olacak dimi ....

rabbim şifa versin inşallah.yanına gelecek inşallah annesi.onu koklayacaksın hiç merak etme.

çok geçmiş olsun canım allahım şifasını versin inş. kaç kg doğmuştu normalmi olldu sezeryanmı?

canım allah şifasını versin bebğinin. çok üzücü bişe anlıyorum seni aynı şeyleri bende yaşadım.inş.senin sonunda güzel olur canım

çok geçmiş olsun canım allahım şifasını versin inş. kaç kg doğmuştu normalmi olldu sezeryanmı?

canım gittim hastaneye gördüm oğlumu dokundum ona küvezden elimi sokturdular çok heyecanlandım allahım kalbim duracaktı sanki çok mutluyum durumu aynı diyolar ama konutum onunla sohbet ettim sen güçlü bi çocuksun dedim duymuşturn beni dimi çok mutluyum tenine dokundum yaaaaaaaaaaa iyileşsin allahım nolur iyileşsin yavrum sezeryan 2.600 doğdu en büyük şansınız kilosu diolar

Merhaba canım öncelikle büyük geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin.Korkma en fazla akciğerden çeken benim kızım 25 haftalık doğdu 8 ay boyunca solunum cihazına bağlıydı ve devamlı akciğer enfeksiyonu geçiriyodu.CRP değerleri nasıl çok mu yüksek yani vücüttaki enfeksiyon oranı?Solunum cihazına bağlımı yoksa sadece oksijen mi alıyo ve beslenmesi nasıl?Sormak istediğin bi şey varsa herzaman yardımcı olurum ama benim minik kızım defalarca atlattıysa seninki daha çabuk atlatır.Dualarım sizinle allah bütün annalere sabır ve evlatlarına şifa versin çok zor...

Canm Allah yardmcın olsun insallah atlatır ve annesinin sıcacık koynuna gelir dualarm seninle guzel haberlwrini bekliyoruz yavrunun

ışık içini ferah tut Allah şifasını verir meleğinin
ben ikizlerimi 28 haftalık doğurdum biri 49 gün kaldı ameliyat oldu diğeri 120 gün kaldı ve kronik akciğer hastasıydı kendi başına solunum yapamıyordu kalbide delikti küvez virüsüde kaptı 4 kez yaşam desteğe bAğlandı gitti geldi ama şimdi evde ikiside iyi
senin oğlunda iyi olacak hem haftası daha büyük olduğu için güçlü olur çabuk toparlar bir talihsizlik yaşadın diye hep aynısı olacak değil ALLAH KORUSUN İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN

Allah şifa versin insllh cok üzüldüm Allah yardım etsin..

benim bebeğim akciğerinden müdahale gördü yaşamının 2. gününde. enfeksiyon crp 28 e çıktı. çok şükür atlattı. çok dua edin bize Allahtan başka kimse yardım edemez. ona sığının. Allahım tez vakitte sağlıkla kavuştursun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…