- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.854
- 73
- 32
yok bizim ilgi alanımız keyfi çağırılan ambulanslar ,Nadir bir iki üye gelir gerisi zaten ilgi alanı değil konunuz, malum eltu görümce kaynana evli adamlara sarkanlar merak uyandırıcı
Umarım bilen biri gelir
Şu yazdığınızı okuyan da bütün üyeler onkoloji uzmanı da keyfi başka konularda geziyor sanacak. Hanımefendi sağlık söz konusu diğer basit konular gibi önüne gelen yazıp fikir mi versin?Nadir bir iki üye gelir gerisi zaten ilgi alanı değil konunuz, malum eltu görümce kaynana evli adamlara sarkanlar merak uyandırıcı
Umarım bilen biri gelir
Annem meme kanseri oldu biyopsi sonucuna gore saat 4 hizasinda idi ama radyolog o hizada goremedi ve saat 8 hizasinda telleme isareti yapti ve annem ameliyat oldu bir yanlislik yapildi diye cok korkuyorum
Allah razi olsun kimsesizim ben bu dunyada kimsem yok bir tek annem var ona bisey olursa ben de olmam olamam yasayamamYanlış yerin ameliyat yapılma olasılığı yoktur
ameliyat şartlarını bilmiyorsunuz o yüzden bu korkunuz , rahat olun bunu yapan insanlar 11 yıl eğitim aldılar 316446 ameliyat yaptılar kalkıp yanlış yerde kitle aramazlar.
Bırakın da üyenin konusuna bari atlamayın yahuyok bizim ilgi alanımız keyfi çağırılan ambulanslar ,
gerçi pardon o sizin ilgi alanınızdı
Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.Allah razi olsun kimsesizim ben bu dunyada kimsem yok bir tek annem var ona bisey olursa ben de olmam olamam yasayamam
Ates düştüğü yeri yakar etrafinda akraban dostun arkadasin yoksa konusmak istedigin birileri ararsin bebu benim gibi olanlar bilirŞu yazdığınızı okuyan da bütün üyeler onkoloji uzmanı da keyfi başka konularda geziyor sanacak. Hanımefendi sağlık söz konusu diğer basit konular gibi önüne gelen yazıp fikir mi versin?
Ben ne demişim dikkatli okursanızŞu yazdığınızı okuyan da bütün üyeler onkoloji uzmanı da keyfi başka konularda geziyor sanacak. Hanımefendi sağlık söz konusu diğer basit konular gibi önüne gelen yazıp fikir mi versin?
Ben de ilk gördüm konunuzu ama hiçbir fikrim olmadığı için yazmadım.Ates düştüğü yeri yakar etrafinda akraban dostun arkadasin yoksa konusmak istedigin birileri ararsin bebu benim gibi olanlar bilir
Hıı hı aynen çok zorBen ne demişim dikkatli okursanız
Ama yooook o zor olan demi
Beni kinamayin saglik konusunu buradan aciyorum diye ama benim birileriyle konusmaya ihtiyacim var kusura bakmayin olur muAnnem meme kanseri oldu biyopsi sonucuna gore saat 4 hizasinda idi ama radyolog o hizada goremedi ve saat 8 hizasinda telleme isareti yapti ve annem ameliyat oldu bir yanlislik yapildi diye cok korkuyorum
Sagolun Allah razi olsun cevap yazmaniz bile yeterliBen de ilk gördüm konunuzu ama hiçbir fikrim olmadığı için yazmadım.
Ates düştüğü yeri yakar etrafinda akraban dostun arkadasin yoksa konusmak istedigin birileri ararsin bebu benim gibi olanlar bilir
Neyse gereken cevabı size vermişHıı hı aynen çok zor
Çok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulur inşallah.Annem meme kanseri oldu biyopsi sonucuna gore saat 4 hizasinda idi ama radyolog o hizada goremedi ve saat 8 hizasinda telleme isareti yapti ve annem ameliyat oldu bir yanlislik yapildi diye cok korkuyorum
Allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulur inşallah.
Konuyu anlayamadım, anne ameliyata sonra mı alındı? Pekala olabilir, ameliyathanede sıra oluyor, önceki işler uzamış olabilir sıra ne zaman gelince o zaman yapılıyor. Yanlış bir şey yapılma olasılığı çok çok az
Sorunlu musunuz? Geçmiş olsun ama bir bilgim yok dedim. Yine de geçmiç olsun dileklerimi sunmak istedim. Bunun nesini beğenmediniz? Gelmiş herkese sallayıp konuyu sabote ediyorsunuz.Neyse gereken cevabı size vermiş
Konuyu anlayamadım, anne ameliyata sonra mı alındı? Pekala olabilir, ameliyathanede sıra oluyor, önceki işler uzamış olabilir sıra ne zaman gelince o zaman yapılıyor. Yanlış bir şey yapılma olasılığı çok çok az
Sanırım 4-8 derken saat yönünden bahsediyor üye. Ameliyat öncesi Kitlenin olduğu yer saat 4 yönünde işaretlenmişti ama operasyon saat 8 yönünde yapıldı yanlış bir yerde mi operasyon yapıldı gibi. Sağlıkçı değilim ama bende bu şekilde anladım.Bende öyle anladim. Ameliyatlarin arkaya kaymasi normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?