• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur bilgisi olan cevaplasin

olumune seven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
57
2
98
40
Hollanda
ben 6 senedir evliyim ve cocugum olmuyor.sut hormonlarim yuksek ciktigi icin,nasil dusurebilirim.doktorun verdigi haplarda etkili olmuyo,benim gibi olanlar lutfen yardim etsin .yeni yilda bi cocugum olsun

ben 6 senedir evliyim ve cocugum olmuyor.sut hormonlarim yuksek ciktigi icin,nasil dusurebilirim.doktorun verdigi haplarda etkili olmuyo,benim gibi olanlar lutfen yardim etsin .yeni yilda bi cocugum olsun

Canım gecmiş olsun bence kulaktan dolma bılgıler arama burda ünlü bır doktor var tv de ızledınmı bılmıyorum onun sitesini incele bır bence ibrahim adnan saraçoğlu zahidenın ptogramına katıldı sanırım bırcok kadın bu konuda yardım ıstedı ve bırseyler onerdı hatta bazıları kullanıp ıyı olduklarını soyledıler bence bır dene mutlaka onun kürlerını ama mutlaka sitesını ıncele numarasıda var istersen ararsın

canım eşinde muayene oldumu benim kardesimede süt hormonların yüksek kist var dediler 3 yıl boyunca olmadı eşi hiç muayene olmamıştı sonra bi tüp bebek merkezine gittiler eşiyle birlikte muayene oldular kardeşimin bütün herşeyi normal çıktı eşinin sperm sayısı düşük çıktı meğerse çocuk ondan olmuyo muş ii bi doktora eşinle birlikte git bence

hersey norma lcanim butun gerekli testleri yaptirdik ve sonuc olarak sut hormonlarim yuksek oldugu icin olmuyormus dediler.o doktorada mail attim canim haber bekliyorum

tam adresine denk gelmişsin canımm,benimde bir kızım var ve evlendiğim hafta tek korunmasız ilişki ile kalmıştım..aradan 3-4 yıl geçti ikinciyi istedik çalışmalara başladık 8 ay boyunca olmadı.bu arada adetim düzensizleşti miktarında azalmalar oldu,göğsümden de süt geliyordu dokt.gittim.. belki kist filan vardır nie böyle oldum die,kendimden o kadar emindim ki ilk çocuğuma hemen kaldığım için :50:
sonra dokt. gittim kan tahlili istedi prolaktinimi ölçmek için anaaam normali 2 ila20 arasındayken benim 30 çıktı. prolaktin yani beyindeki hipofiz bezi (süt bezi)nin tümör oluşması sonucu oluyormuş ve bebeğe de engelmiş :( doktorum bana sen şuanda emziren anne gibisn ve bu yüzden 8 aydır çocuğun olmuyo sütün seni korumuş dedi. gelde üzülme
sonra dostinex diye bir hap verdi nokta büyüklüğünde ve çok etkili üstelik kutuda iki tane var ve küçük olmasına rağmen yarısını atıyorsun..düşün etkisini yani. iki hafta kadar kullandım tabi bu arada stres yok, sinir yok bunlar yükseltiyo prolaktini. 2 hafta snra tekrar tahlil verdim değerlerim 1'e düştü dokt. bu ay kalabilirsin artık dedi.. daha adetime 3 gün var bilemiyorum oldu mu olmadı mı umarım yardımcı oldum. sormak istediğin varsa cevaplayabilrimm

belki bazıları için saçma gelebilir yada daha önce denediğin birşyedir bilmiyorum ama hayıt tohumunu denemeni öneririm eminim işe yarayacaktır

Dostinex isimli ilaç çok etkilidir. Kutuda 2 adet var, 1 tanesinin yarısını 1 hafta arayla içiyorsun ..Anında düşürür, Ama doktoruna sormadan sakın kullanma.. Geçmiş olsun canım..

evet o ilaci bende duydum ve nette biraz arastirdim.ben almanyadayim,burda ilaclar degisik oluyor.doktorum da bazi haplar verdi ama dusmedi.bu hapi bilirlermi yoksa bana verdikleri hap bumu bilmiyom,adi farkli cunku

Back