• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bi yardım edin paranoyadan öleceğim

siyahpencere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
7
1
1
28
Resmen konu açmayı bile beceremedim buraya yazdığım için affedin beni ama acilen yardımınıza ihtiyacım var,açık açık anlattığıma bakmayın utançtan pişmanlıktan rabbimin karşısında nefsime yenik düşmüşlüğün verdiği aşağılıklık duygusundan ölüyorum,ne aileme anlatabiliyorum ne de yerimde durabiliyorum,
ben erkek arkadaşımla 9 ocakta sürtünmeye dayalı bi ilişki yaşadım,ikimiz de tamamen çıplaktık,o önce prezervatif kullandı ve bi boşalma yaşadı sonra temizlenip tekrar korunmadan devam ettik,bekaretimi bozacak bir şey olmadı,bi boşalma daha olmadı ama ben zevk suyu gelip gelmediğinden yeterince temizlenip temizlenmediğinden emin olamadım,benim yumurtalık kisti hastalığım yüzünden ilaç kullanarak regl oluyorum,ilacım bittikten en fazla 2 hafta sonra regl oluyorum,şimdi 1 hafta geçti ilacım biteli ve henüz regl olmadım ama baya az bi kanamam oldu,bunun hamilelikte yerleşme kanaması olmasından çok korkuyorum,20 25 gün geçtikten sonra bir gebelik testi yaptım ama negatif çıktı,bulantım falan yok,baş dönmesi de dikkatimi çekecek derecede olmadı,sizce kan testi yaptırmalı mıyım,o ön kanama beni çok korkuttu çünkü daha önce hiç olamıştı ve bana hamileymişim gibi geliyor,yarın tekrar gebelik testi alıcam doğruluk derecesi ne olur sizce

Konu hakkinda bir fikrim yok ama surtunurken kıvılcım çıktı mı,alev almadiniz mi tarzı sorulara ve namus bekcilerinin taslamalarina hazır ol. Allah yar ve yardimcin olsun :KK45:

Eşim erkek boşaldıktan sonra şeyinden sperm çıkmaya devam ediyo diyo kende görüyorum ıslaklık devam ediyo.Sen açık yazdıysan bizde yazarız güzel arkadaşım.

Rabbim beni kaldıramayacağım bi yükten korusun,hamilelik olmasın tek duam bu,evet madem böyle pişman olacaktın niye yaptın demeyin ne olur

peki bu tarihte yapacağım gebelik testi ne derece doğruluk gösterir,malum hala regl olmadım ama bu benim genel rahatsızlığımdan kaynaklı gecikmem de olabilir

Inşallah öyle birşey yoktur. Rabbim yardimcin olsun. tövbe et bir daha yapma. git yarin kan testi yaptır. muhtemelen doğru sonuç verir. Rabbim yardimcin olsun

Resmen konu açmayı bile beceremedim buraya yazdığım için affedin beni ama acilen yardımınıza ihtiyacım var,açık açık anlattığıma bakmayın utançtan pişmanlıktan rabbimin karşısında nefsime yenik düşmüşlüğün verdiği aşağılıklık duygusundan ölüyorum,ne aileme anlatabiliyorum ne de yerimde durabiliyorum,
ben erkek arkadaşımla 9 ocakta sürtünmeye dayalı bi ilişki yaşadım,ikimiz de tamamen çıplaktık,o önce prezervatif kullandı ve bi boşalma yaşadı sonra temizlenip tekrar korunmadan devam ettik,bekaretimi bozacak bir şey olmadı,bi boşalma daha olmadı ama ben zevk suyu gelip gelmediğinden yeterince temizlenip temizlenmediğinden emin olamadım,benim yumurtalık kisti hastalığım yüzünden ilaç kullanarak regl oluyorum,ilacım bittikten en fazla 2 hafta sonra regl oluyorum,şimdi 1 hafta geçti ilacım biteli ve henüz regl olmadım ama baya az bi kanamam oldu,bunun hamilelikte yerleşme kanaması olmasından çok korkuyorum,20 25 gün geçtikten sonra bir gebelik testi yaptım ama negatif çıktı,bulantım falan yok,baş dönmesi de dikkatimi çekecek derecede olmadı,sizce kan testi yaptırmalı mıyım,o ön kanama beni çok korkuttu çünkü daha önce hiç olamıştı ve bana hamileymişim gibi geliyor,yarın tekrar gebelik testi alıcam doğruluk derecesi ne olur sizce
Hic bilemiyorum dediklerini ama hamile degilsindir büyük ihtimal
Lütfen bir daha pisman olacagın bir sey yapıp kendini üzme olan oldu icinde süphe varsa testlerini yaptır.
Allah yardımcın olsun.

Yok canim büyük ihtimalle hamile degilsindir.yarin son bi gebelik testi daha al bakalim.psikolojik olarak etkilenmissin o yuzden kendini hamile saniyosun icini rahat tut ve dikkatli ol ;)

Konu hakkinda bir fikrim yok ama surtunurken kıvılcım çıktı mı,alev almadiniz mi tarzı sorulara ve namus bekcilerinin taslamalarina hazır ol. Allah yar ve yardimcin olsun :KK45:

Kimsenin namus bekçisi değilim kendi kaşınmış pardon sürtünmüş bilmam neresinin suyu akmış ..bu hikmetli sözü , söylemeden geçemeyeceğim EDEB YAHU !!

Son düzenleme:
Ya konu ile alakası yok ama prezervatif ile sürtüşme ne be?? Sürtüşme kıyafetler üzerinde iken olmuyor muydu.. hadi çıplak kaldık diyelim ilişkiye girmeyeceksek neden prezervatif var?? Yeni mi çıktı bu fantezi??

Bakireyken hamile kalma imkansız. . . Yumurtlama günü tutacakta, zevk suyunda sperm olacakta, prezervatif ten cikacakta, siz Bakireyken sizi hamile bırakacak. Eğer durum sadece bu kadarsa hamilelik oluşma şansı yoktur.

Back