- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
ben 24 mayıs 12 annesiyim.......öğretmenim.... evime uzak ve zor koşullarda bulunan bir okuldaydım düne kadar.... ve niyetim yaza kadar ücretsiz izin almaktı tüm şartlarımı zorlayarak... malum maddiyat!!!------------------taki dün akşam tayinim çıkana kadar.... evime 50km bir okula tayinim çıktı ve muhtemelen haftada sadece 3gün çalışacağım....... müdür yardımcım çok anlayışlı ders programımı ona göre hazırlayacak.... böylece 4gün kızımla olabileceğim çalıştığım günlerdede evden 7.30-15.30 arası uzak kalacağım....ama sadece 3 gün... bütün bunların yanısıra bakıcım yengem :) çok şeker biri (annem ve kayınvalidemde aynı şehirde bizimle fakat işin aslı yengeme daha çok güveniyorum) çok severim onu ve kızıma gözü gibi bakacağına eminim... tabiii annem ve kayınvalidemde sürekli yavrumun yanına gidip gelebilirler (evleride çok yakın).....yani bakıcı konusunda sıkıntım yok aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum... kızıma ihanet ediyormuşum gibi, onu terkediyormuşum gibi,, dünden beri düşündükçe ağlıyorum..... kızımı bakıcaya bırakmak için çok mu erken sizce? maddiyatı ve önümdeki 1yıl çalışma zorunluluğumu düşününce çalışmam gerek çalışacağım diyorum üstelik haftada sadece 3gün.... ama kızımı düşününce akan sular duruyor!:18::18::18: ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana 24eylülde 4. ayımız bitecek... yerimde olsaydınız ne yapardınız?