Ne Olur Bana Yardim Edin Berbatim

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yagmur02

Ziyaretçi
NE OLUR BANA YARDIM EDIN YALVARIRIM COK KÖTÜ BUNALIMDAYIM VE ALMANYADA YASADIGIM ICIN TÜRK PSIKOLOG BULAMIYORUM ARTIK MÜCADELE EDEMIYORUM ÖLMEK ISTIYORUM BENIMLE KONUSURSANIZU SEVINIRIM:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım dur bakalım bi anlat daha bu yaşta ölmek ne demek .aaaaaaaaa bak kızcam.nedir bakim anlat derdini

Bende acaip şekilde bunalıma giriorum.Yemek yemek istemıyorum geceleri uyumuorum.agresif oluyorum.Sonra bir ara geçiyor çok mutlu oluyorum.Sonra yine kötü oluorum.Kendimi boşlukta hissediyorum.

NE OLUR BANA YARDIM EDIN YALVARIRIM COK KÖTÜ BUNALIMDAYIM VE ALMANYADA YASADIGIM ICIN TÜRK PSIKOLOG BULAMIYORUM ARTIK MÜCADELE EDEMIYORUM ÖLMEK ISTIYORUM BENIMLE KONUSURSANIZU SEVINIRIM:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaşadığın yer istanbul yazıyor profilinde ama almanya demişsin,birde neden gülüyorsun onu anlamadım :uhm:

yaşadığın yer istanbul yazıyor profilinde ama almanya demişsin,birde neden gülüyorsun onu anlamadım :uhm:

katılıyorum sana arkadasım çunku bende anlamadım neden guldugunu ve profilindeki yazıyı aklı sıra saka yaptı heraldekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…