evet ıslakken uzuyor benimde uçları baya yıprattım anlıcagınYa ben 6 ay kınalı yapıncak gibi gezdim saçlarımı kendim kesip bu kadar kafama takmadımsen bilirsin tabi ama sarı bir dönem kullanmıştım , işlemden sonra ıslakken ucunu ellediğimde avuçla elimde kalıyordu kırılanlar, peşpeşe iki işlemde ne olur tahmin edemedim. saçların çok güzel duruyor yazık olmasın dedim...
ah biraz moral oldu cok tesekkurler baskasının gözüyle bakmak biraz içimi rahatlattı col tesekkurlerGüzel duran bir renk değil ama anlattığınız gibi kötü de durmamış. Orta karar bence. Bu rengi yaptırıp mutlu mutlu gezinen bir sürü kişi var. Bu kadar üzmeyin kendinizi. Birden yüklenip saçınızı da yıpratmayın; iyi bir kuaföre danışıp yavaş yavaş açın istiyorsanız.
bende bakır renkten bu hale geldim uzun süreler bakır kullanmısım ondan zorlanıyorum dediğiniz dogrıu birkaç boyama koyu tonlar kullansam belki istediğim renge dönerim ama nası sabredicem cok zor saçlarım kötü iken kendimi cok ama cok mutsuz hissedıyorum cok tesekkurler fikirleriniz içinKızıldan döndüğümde saçım aynı bu şekle gelmişti. Sürekli rengi iğrenç bir şekilde açılıyordu. En sonunda her şeyi göze aldım ve gittim, kendi saç rengimin daha koyusuna boyadılar. Zamanla açıldı ve tam istediğim gibi oldu. Kumral saç rengim var siyaha yakın boyanmıştı, yıkandıkça kumrala döndü. Kızıldan döndüm diyorum tekrar altını çizeyim. İşlemlerin kralını gördü ama saçım zarar görmedi. Yani az da olsa kestirmeye göz yummak zorundasınız.
çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım doğrusuBence çok kötü durmuyor saçların çok volümlü durduğu için renk sırıtmamış . Zaten bir kaç yıkamada bu renk kalmaz açılır iyice . Dert edilecek bir şey yok .
peki yüzde 12 lik volum alsam en yuksegınden daha iyi sonuc elde edermiyim acaba? begenmenize çok sevındım moral oldu teşekkürlerEvde kullanılan açıcılar düşük volümlü saçın yanmaması için. O yüzden yeterince açılmamış. Renk de gayet güzel geldi bana öyle berbat falan değil yani. Önerim üst üste palette 10.1 küllü açık sarıya boya 15 gün arayla baya açılır rengi
mavi sampuanmı mor sampuan mı ? ikisi aynı seymi acaba? tam bilemıyorumMavi sampuan kullanin. Kullu rengi o sekilde yapiyorlar
peki yüzde 12 lik volum alsam en yuksegınden daha iyi sonuc elde edermiyim acaba? begenmenize çok sevındım moral oldu teşekkürler️
Ne demek, ben gördüğümü söyledim :)ah biraz moral oldu cok tesekkurler baskasının gözüyle bakmak biraz içimi rahatlattı col tesekkurler
mavi sampuanmı mor sampuan mı ? ikisi aynı seymi acaba? tam bilemıyorum
evet cok tutmadım aslında 30 dakıka tuttum.bir daha acıcıya cesaret edemıyorum cunku ıslakken uzamaya basladı saç uçlarım baya yıprandı. ama platin sarı boya alıp volumunu en yüksekten alsam sizce biraz olsun kırarmı bu bakırımsılığıAciciyi ac tutmussunuz biraz daha tutucaktiniz ,birde normal toz ve solusyon olan aciciyi alip tekrar alin ,% 40 olani alabilirsiniz ,sac platine doner iyice ondan sonra ne begenirseniz boyarsiniz ,
Bende kumralim sariyi direkt vurduk sacima tutuyor ,sorun yok ,keske acmadan bir deneseydiniz
tam istediğim gibi olmus uçları cok tesekkurler nerede varmıs arastıracagım
Bakın hata üstüne hata yapıyorsunuz.evet cok tutmadım aslında 30 dakıka tuttum.bir daha acıcıya cesaret edemıyorum cunku ıslakken uzamaya basladı saç uçlarım baya yıprandı. ama platin sarı boya alıp volumunu en yüksekten alsam sizce biraz olsun kırarmı bu bakırımsılığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?