canım biliyorum çok zor bir durum...ama vajinal muayenede 6. hafta itibariyle kalp atışını görebiliyorsun..doktorun sana bu muayeneyi yapmış ama atışı görememiş...bir de erken dönemde bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlara şunu söylemek istiyorum, doktorlar bu durumu allahın mucizesi olarak kabul ediyorlar biliyormusunuz???? çünkü erken dönemde ( ilk 12 haftada) kaybedilen bebeklerin neredeyse tamamı bir anomaliye sahip....yani doğa aslında normal olmayan bir canlıyı dışarı atıyor...allah normal olmayan bir bebeğin doğmasına izin vermiyor...allahın bu mucizesine aslında şükran duymalıyız...çünkü hangi anne adayı anomali sahibi bir bebek dünyaya getirmek ister...düşünün ki 3-5 sene uğraşıyorsunuz ve sonra kucağınıza alacağınız bebek aslında ömrü boyunca size bağımlı yaşayacak / normal olmayan bir canlı...biliyorum acısını yaşarken bunları düşünmek çok zor...ama ben hep böyle durumlarda allaha şükretmek gerektiğine inanıyorum....lütfen tevekkül içinde olun...kurban olduğum allah vaktini / zamanını bilir...karınca kız bence de bir doktora daha görünebiliyorsan görün ve aynı teşhis konduğu takdirde lütfen ilacı kes....doğaya karşı koyma..allah sabrını verecektir....