ne olur bakın

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
26
42
kızlar 19 haziran sat ve 06 temmuz transfer yapıldı tam 8 hafta oldu sata göre hala bebegimin kalbi atmadı dr kanama var diyor kese etrafında ilacı bırak diyor içim yavrumdan ayrılmaya elvermiyor kuzumun resmini görüp kokladım 3 gündür şimdi atmaz artık diyor kalbi atmaz mı yavrumun kalbi

biraz önce geldim dr dan istanuldaki dr da bırak dedi ilacı progestanı bırakırsam düşecekmiş kuzum düşmezse kürtaj olacakmışım sizide böyle oldumu yavrum bırkıyor beni içim yanıyor allahım ne olur sabır ver yarabbim

canım benim,başka bir doktordan randevu alıp birde onun görüşünü alsan...Allahtan umut kesilmez.Sen kendine işkence yapma ...Lütfen Eğer olmayacağı varsada hayırlısı de arkadaşım.Yeniden denersin.Ama dur bakalım.Bakhepimiz aynı umudun peşindeyiz.Dur bu kadr kendini bırakma.Allah sana ve bebeğine hayırlısını nasip etsin.Biliyorum şuan bunları duymak zor.Ama güçlü ol,Bak formları oku ne durumda olanlar var.Eğer kısmet değilse olmuyor birtanem....Senin için dua edeceğim....

ayyy canım inan çok üzüldüm.yazdıklarını okudukça ağlamaya başladım.benim bebişlerden birinin de kalbi atmıyor.diğeri de bir kaç gün geç büyüyor.Allah yardımcımız olsun...

ayyy canım inan çok üzüldüm.yazdıklarını okudukça ağlamaya başladım.benim bebişlerden birinin de kalbi atmıyor.diğeri de bir kaç gün geç büyüyor.Allah yardımcımız olsun...

benimkide hep yavaş büyüdü ama sonunda kses etrafında kanama ardından bu inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamzsın arkadaşım atmazmı kalbi yavrumun allah benim canımdan alsa ona verseydi

Sana üzülme desemde bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum.Bende pazar gün testte hamile oldugumu görüp sevinçten çıldırırken dün düştüğünü öğrendim.Hergün elimi karnıma koyup nolr beni bırakma sana çok ihtiyacım var bebegim dedim ama kısmet değilmiş.
Allahtan sabır dile eminim rabbim bu acının sabrını verecektir sana.Benim şuan yanımda annem kalıyor,tansiyon hastası oldugu için yanında ağlayamıyorum bile.Hiç üzülmemiş gibi davranmaya çalışırken yüregim kan ağlıyor sanki.Biliyorumki rabbim kullarına kaldıramayacağı kadar dert vermez.Şöyle düşün; bebegin dogsaydı ve sağlıklı olmasaydı eminim daha kötü olurdu.Bir evladın annesinin gözü önünde erimesi kadar zor bişey yok .Allah daha büyük acılar yasatmasın.İnşallah en kısa zamanda yeniden bebegin olur.:teselli:

canım geçmiş olsun, ne denir bilmiyorum ki .gerçekten çok zor bir durum. ama dr.un öyle dediyse elden gelende birşey yok sanırım. belki yapabileceğin başka bir dr.a daha görünmek olabilir. geciktirmeden git bence eğer bebeğe birşey olduysa sana da zarar verebilir. dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun.

canım geçmiş olsun, ne denir bilmiyorum ki .gerçekten çok zor bir durum. ama dr.un öyle dediyse elden gelende birşey yok sanırım. belki yapabileceğin başka bir dr.a daha görünmek olabilir. geciktirmeden git bence eğer bebeğe birşey olduysa sana da zarar verebilir. dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun.

canım senin bebeginin kalbi ne zaman attı

çok üzüldüm nergiscim ben daha önce 2 defa yaşadim ilaca devm etsende etmesende gidiyor gerçekten birden bire kalbi duruyor birinde kürtajla aldilar 2.de kiyamadim evde kendim aciyla düşük yaptim her halükarda gidiyor yani ilaçlari birak sahiden de çok sen raharsizlanacaksin.rabbim cennetinde kavuştursun unutma kalsaydi engelli olcakti çünki vücut içinde rahatsiz olan hiç birşeyi barindirmiyor.biz daha sonra bu klap durmalarinin nedeninin eşimdeki genetik translokasyon probleminden kaynaklandiğini öğrendik inş olmaz ama tekrar olursa da genetik test yaptirmayi unutmayin çünki biz 5 yil sonra problemimizi öğrendik

benimkide hep yavaş büyüdü ama sonunda kses etrafında kanama ardından bu inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamzsın arkadaşım atmazmı kalbi yavrumun allah benim canımdan alsa ona verseydi

canım böyle söyleme nolur içim parçalandı.iki dr a gittim diyorsun.onlar daha iyi bilir. ben de endişeliyim inan.dilim varmıyor ama belki böylesi daha hayırlıdır.Allah sabır versin arkadaşım.kendini bırakma nolur....senağlama

çok üzüldüm nergiscim ben daha önce 2 defa yaşadim ilaca devm etsende etmesende gidiyor gerçekten birden bire kalbi duruyor birinde kürtajla aldilar 2.de kiyamadim evde kendim aciyla düşük yaptim her halükarda gidiyor yani ilaçlari birak sahiden de çok sen raharsizlanacaksin.rabbim cennetinde kavuştursun unutma kalsaydi engelli olcakti çünki vücut içinde rahatsiz olan hiç birşeyi barindirmiyor.biz daha sonra bu klap durmalarinin nedeninin eşimdeki genetik translokasyon probleminden kaynaklandiğini öğrendik inş olmaz ama tekrar olursa da genetik test yaptirmayi unutmayin çünki biz 5 yil sonra problemimizi öğrendik

hohanyeh bebegimin kalbi hiç atmadı yani atıp sonra durmadı demek bırakın diyorsunuz ilacı bebegimin gittiğini görünce nasıl dayanırım ben ne emekler verdi eşim her gün iğnenin acısıyla yattım ama şimdiki acı herşeyden fazla

canım seni çok iyi anlıyorum o ilacı bırakmak sana bebeğini bırakmak gibi geliyor ama tatlım rabbim böyle yazmışsa yapacak bişey yok malesef. benim ilk bebeğimi babası istememişti aldır diyordu bende direndim sonunda zorlada olsa kabul ettirmiştim ama bebeğimin 8. haftada kalbi durdu... düşmedi... bırakmıyordum izin vermiyordum gitmesine... ve sonrası daha kötü oldu kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. inanki kürtaj düşükten çok çok daha acı ve yıpratıcı

allah razı olsun hepinizden kime sorar kimden destek alırdım allahtan tek dileğim sabır ben bu bu sınavı verecem kızlar rabbim beni bununla imtihan ediyor ve ben sabrederek dua ederek bu sınavı verecegim

bişey sorabilirmiyim ultrasyona alttan mı baktı benim arkadaşımında 2 ayına kadar kalp atışı gözükmüyordu dkr değiştirdi oda alttan ultrasyonla baktı ve kalp atışı gözüktü işallah seninde gözükür canım

bişey sorabilirmiyim ultrasyona alttan mı baktı benim arkadaşımında 2 ayına kadar kalp atışı gözükmüyordu dkr değiştirdi oda alttan ultrasyonla baktı ve kalp atışı gözüktü işallah seninde gözükür canım

melek karından bakınca hemen keseyi görüyordu dr karından baktı kese yok ben anladım kötü bir şey oldugunu hemen vajinal muayene yaptı vajinalde keseyi gördük bebegimide gördüm bebegim derken inan içim acıyor fakat kalp atışı yok dedi minimal dedigi kanama kese etrafına yayılmış ve büyümüş dedi inanmak istemiyorum ama dr umada pek güvenmiyorum ama erzincan gibi bir yerde buranın en iyi dr bu infertilite konusunda pek bilgisi yok senin arkadaşın tam sekizinci haftasındamı gördü kalp atışlarını benim bu gün tam sekiz haftalık

canım biliyorum çok zor bir durum...ama vajinal muayenede 6. hafta itibariyle kalp atışını görebiliyorsun..doktorun sana bu muayeneyi yapmış ama atışı görememiş...bir de erken dönemde bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlara şunu söylemek istiyorum, doktorlar bu durumu allahın mucizesi olarak kabul ediyorlar biliyormusunuz???? çünkü erken dönemde ( ilk 12 haftada) kaybedilen bebeklerin neredeyse tamamı bir anomaliye sahip....yani doğa aslında normal olmayan bir canlıyı dışarı atıyor...allah normal olmayan bir bebeğin doğmasına izin vermiyor...allahın bu mucizesine aslında şükran duymalıyız...çünkü hangi anne adayı anomali sahibi bir bebek dünyaya getirmek ister...düşünün ki 3-5 sene uğraşıyorsunuz ve sonra kucağınıza alacağınız bebek aslında ömrü boyunca size bağımlı yaşayacak / normal olmayan bir canlı...biliyorum acısını yaşarken bunları düşünmek çok zor...ama ben hep böyle durumlarda allaha şükretmek gerektiğine inanıyorum....lütfen tevekkül içinde olun...kurban olduğum allah vaktini / zamanını bilir...karınca kız bence de bir doktora daha görünebiliyorsan görün ve aynı teşhis konduğu takdirde lütfen ilacı kes....doğaya karşı koyma..allah sabrını verecektir....

canım biliyorum çok zor bir durum...ama vajinal muayenede 6. hafta itibariyle kalp atışını görebiliyorsun..doktorun sana bu muayeneyi yapmış ama atışı görememiş...bir de erken dönemde bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlara şunu söylemek istiyorum, doktorlar bu durumu allahın mucizesi olarak kabul ediyorlar biliyormusunuz???? çünkü erken dönemde ( ilk 12 haftada) kaybedilen bebeklerin neredeyse tamamı bir anomaliye sahip....yani doğa aslında normal olmayan bir canlıyı dışarı atıyor...allah normal olmayan bir bebeğin doğmasına izin vermiyor...allahın bu mucizesine aslında şükran duymalıyız...çünkü hangi anne adayı anomali sahibi bir bebek dünyaya getirmek ister...düşünün ki 3-5 sene uğraşıyorsunuz ve sonra kucağınıza alacağınız bebek aslında ömrü boyunca size bağımlı yaşayacak / normal olmayan bir canlı...biliyorum acısını yaşarken bunları düşünmek çok zor...ama ben hep böyle durumlarda allaha şükretmek gerektiğine inanıyorum....lütfen tevekkül içinde olun...kurban olduğum allah vaktini / zamanını bilir...karınca kız bence de bir doktora daha görünebiliyorsan görün ve aynı teşhis konduğu takdirde lütfen ilacı kes....doğaya karşı koyma..allah sabrını verecektir....
nestle canım tüp bebegi yaptırdım ve istanbuldan uçakla erzincana gelecegim karşımda bir anne bebegini seviyor daha minnacık belli 2 ay ya var ya yok allahım ne olur banada nasip et dedim sonra havaalanında tam 3 tane özürlü kız rastladım 3 üde etrafımdaydı üstelik sonra rabbime yarabbi sen ne verirsen ben razıyım bana özürlü bir çocuk nasip edeceksen oda senin kulun ben onada razıyım beni zorluklarla sınama yarabbi dedim zor dedim ugraşması demekki hayırlısı buymuş

nestle canım tüp bebegi yaptırdım ve istanbuldan uçakla erzincana gelecegim karşımda bir anne bebegini seviyor daha minnacık belli 2 ay ya var ya yok allahım ne olur banada nasip et dedim sonra havaalanında tam 3 tane özürlü kız rastladım 3 üde etrafımdaydı üstelik sonra rabbime yarabbi sen ne verirsen ben razıyım bana özürlü bir çocuk nasip edeceksen oda senin kulun ben onada razıyım beni zorluklarla sınama yarabbi dedim zor dedim ugraşması demekki hayırlısı buymuş

evet canım çok zor özürlü bir çocuğun bakımı...allah herşeyin iyisini bilir...bugün şermiş gibi görünen aslında ilerisi için hayırdır...sen verdin sen aldın diyip bağrına taş bas karıncacım...inşallah sağlıklı bebişleri kucağına almayı nasip etsin allahım....

Canım benim çoook üzüldüm ya. Zor tabi harcanan onca emekten sonra. Sana birşey anlatacağım bak: Başka bir siteden 1 yıldır tanıdığım bir arkadaş da benzer bir durum yaşadı. Sanırım 2-3 aylıkken kalbi durmuş bebeğin. Kürtaj için gün vermiş doktor. O gün geldiğinde hazırlıklar yapılmış ve doktor son bir kez ultrasonda bakalım demiş. Bir de ne görsünler. Bebişin kalbi atıyor. Şimdi 5 aylık oldu. Dilerim sende böyle bir mucize yaşarsın canım.

rabbim hakkinda hayirlisini versin kardesim benimkide ilk ögrendigimde 7 haftalikti kalbi kipir kipir atiyordu yanlislik yoktur iki dr. göründünse.rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah rabbimden hep hairlisini dile yüzünü güldürür rabbim sen ve tüm bebek isteyen annelerin insallah canim.

X