• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur allahııım

yosun2003

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar slam .
Ben 6 yıllık evliyim ve bir kızım var 5 yaşında
ikinci bi bebeğe niyetlendik fakat nedense olmuyor
bu ay çok ümitliyim..
çünki. Bu ay çok düzenli ilişkiye girdik.
Klomen tedavisi gördüm bununla birlikte düzenli ilişki luncada çok ümidim var dua edin arkadaşlar inşallah vardır.
Ayın 18 inde adet olcam umarım hamileyimdir

canım benım ınşallah hamılesındır sen 2.yi istiyorsun bak benım daha 1 tane bıle yok darısı başıma

SaĞol canım ınŞallah senınde olur allah hepımızın gÖnlÜne gre versın
hayır neye yanıyorum bılıyormusun mıllet ıstemez hamıle olur ya aldırır yada doĞunca atar bı kÖŞeye bız ıstıyoruz olmuyo rabbım yardımcımız olsun

allah şükret bizbirinide bulamıyoruz bende 5senelik evliyim hala tık yok kılomenle olsaydı benim şimdiye olurdu ben kılomedi çok kullandım iğnesinide vuruldum ama inşallah senin tut muştur

canım benim inşallah nasip eder de olur valla benim daha ilki yok ama yine de tabiki üzülüyorsundur. ama bir bebeğin olmus bi sorun olacağını sanmam sadece yumurtlama gününe denk gelmemiş yada sitresten olmamış olabilir . sonucta bebeğin oluşumunu da beyin emrediyor o yüzden her hastalıkta olduğu gibi gebelikte de sitres çok önemli nasıl olsa bir bebeğin var ve acelen yok neden sitres yapacaksın bebeğin olduunu sağlıklı olduğunu da biliyorsun

neden olmuyor diye takıntı yapma bence bak bir tane varmış allah bağışlasın ikincide gelir inş. biz bir tane olsun diye senelerdir uğraşıyoruz. mevlam isteyen herkesin kucağını doldursun.

amin arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin eylülcüm yumuttlama zamanı dedin ama bu ayda çok dikkatli davrandık nasip inşallah bu ay vardır

hayırlısı ....
2. si de olur kurtaj dıs gebelık gecırenlere bıle dr endıselenme rahat bırak kendını olur dıyor kı senın hamılelık sonlanmıs ve bebıs dogmus 2. sını ıstıyorsun
benım dr uzun sure korununcada kısırlık olabılcegınden 1 sene korunmadan beklenılmesınden bahsetmıstı hele hap falan kullandıysan hapı bırak 1 sene gecsın kımı vucutta 1 senede etkısı atılırmıs gecmıs olsun

iyide hayatım kesin iki senedir herhangi bişi kullanmıyorum korunmak adına. ama hala niye olmuyo bilmiyorum

hayatım tamamda ben zaten yaklaşık 2 yıldır korunmuyorum yinede neden olmuyor bilmiyorum hayırlısı allah hepimize nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah amin

Back
X