Çok haklısınnOoooo hem de yalancı bir de!!!
Bebe neden yaptınız ki böyle bir adamdan?
Kınamak istemiyorum da kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.
Artık yapacak pek bir iş kalmamış maalesef.
Susup oturun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınnOoooo hem de yalancı bir de!!!
Susup oturun.
Çok haklısınOoooo hem de yalancı bir de!!!
Susup oturun.
Çok denedim konuştum olmuyorr kadıköyde dayalı döşeli evleri var be onlar gidiyo nede bnm girmeme izin veriyolarayrı eve çıkın.
eşin mi kayınvalidenler mi izin vermiyor?Çok denedim konuştum olmuyorr kadıköyde dayalı döşeli evleri var be onlar gidiyo nede bnm girmeme izin veriyolar
Peki kaynanama ve eşime nasıl davranmalıyım sizcee
Evet çok mantıklıı bunu denemeliyimyapabilecegin sey, eger imkaniniz varsa bi tatile felan cikin yanliz bi yerlere gidin
belki ayri olunca, evleride ayirmaya farkli bakar
Eş
eşim istediği için tabi ben bilmiyordumm nikahımız kıyıldı aonra kaynanam si geçinemezsinşz demişş bnm kocada oarayı seviyo elimizi cebimize sokturmuyolar rahat o yüzden
Yakın bi arkadaşın yok mu? Ama seni kışkırtmayacak rahatlatacak şekilde konuşan seni dinleyen birisi.Allah razı olsunn anlatacak kimsemm yokkk yapa yalnızım aileme anlattığımda üzülüyoşar ağlıyorlar bende kıyamıyorumm onlara
ayır yok maalesrf çok uzaktalarYakın bi arkadaşın yok mu? Ama seni kışkırtmayacak rahatlatacak şekilde konuşan seni dinleyen birisi.
Bende aynı evde yaşadım tek tavsiyem en güzel gececek yıllarınızı orada heba etmeyin insallah ayrılma durumunuz vardırda ayrılırsınız kendi evinize cıkarsnz eşini al karşına konuş ben senin ailenle aynı evde yasoyorm onlara hiç bu zamana kadar yalnışım oldumu ama benm aileme karşı neden böyle ne diyecek baklm
hayır salak gibi ben kaynanam oğlundan ayrılmak istemiyor demekki offf sesine bile tahammul edemiyorumev ayırmaktan başka bir yol yok gibi görünüyor
çevrenizde de herkes böyle mi kv ile mi oturuyor?