• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu çözemedim. Yardım..

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
bilgisayarı açtığım zaman

Serviis Yöneticisii
run-time error '70':
Permission denied

iletisi ekrana çıkıyor.. her seferinde kapatıyorum ama bunun ne olduğu hakkında bir fikrim yok.. bunu ortadan kaldırmam gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

çalışma zamanı hatası '70 ':
ızin verilmedi

Neden
Bu sorun bilgisayarınıza SubSeven Truva virüsü bulaşmışsa oluşabilir.

Sırasıyla ; Başlat / Çalıştır "services.msc" (tırnakları yazma) yaz enterla "machine debug manager" bul başlangıcını manuel yap ardından denetim masası internet seçeneklerine gel gelişmiş sekmesini tıkla ordanda kod hata ayıklamayı devre dışı bırak var orayı işaretle Tamam de bilgisayara reset at

çalışma zamanı hatası '70 ':
İzin verilmedi

Neden
Bu sorun bilgisayarınıza SubSeven Truva virüsü bulaşmışsa oluşabilir.

çok teşekkür ederim.
avast kullanıyorum.. daha dün virüs taraması yaptım.. peki bu virüs için ne yapacağımı biliyormusun?

Sırasıyla ; Başlat / Çalıştır "services.msc" (tırnakları yazma) yaz enterla "machine debug manager" bul başlangıcını manuel yap ardından denetim masası internet seçeneklerine gel gelişmiş sekmesini tıkla ordanda kod hata ayıklamayı devre dışı bırak var orayı işaretle Tamam de bilgisayara reset at

daha ben soramadan yazmışsın.. çok teşekkür ederim...

çok oldum farkındayım ..
dediğini yaptım ama machine debug manager listede yoktu...

bu arada vista kullanıyorum..

benim pc vista olmadığından senin sorununu sana özel mesajdan göndereceğim link ismini vericem oraya danış canım

bunun da çözümünü dün gece buldum.. bilgisayarın başlangıç programlarından adı geçen başlığı iptal ettiğim zaman sorun halloldu...

Back