How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ne oldugunu bilmiyorum !!!

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
Arkadaslar 1 aya yakindir ara ara saydam bi akinti geliyo ama degisik bisey daha once beyaz akinti gelmisti ama bu ilk defa oluyo hemde cok fazla geliyo ama surekli degil arada bir bunun ne oldugunu bilmiyorum tabi neden oldugunuda bilen daha once yasayan vasrsa bana yardimci olabilir mi ?

Arkadaslar 1 aya yakindir ara ara saydam bi akinti geliyo ama degisik bisey daha once beyaz akinti gelmisti ama bu ilk defa oluyo hemde cok fazla geliyo ama surekli degil arada bir bunun ne oldugunu bilmiyorum tabi neden oldugunuda bilen daha once yasayan vasrsa bana yardimci olabilir mi ?

yumurtlama akıntısı saydam veya beyaz uzayan bir akıntı olur ama.. :26::26:

Son düzenleme:
Hmm bunu bilmiyodum ben zaten hastaligimda duzensz yeni doktora gtmeye basladim yani bu akinti yumurtla oldugunu gosteriyo dogru anlamismiyim :s

canım bende ilk beyaz geliyor sonra da biraz saydam geliyor.. bende düzensizim pkoluyum ama bana sorarsan bu yumurtlama akıntısıdır.. iki hafta içinde adet olmazsan eğer o zaman başka bir şeydir ama tekrar dediğim gibi yumurtlama akıntısı..

Back