aslında çok basit şeyler " düğün meseleleri" unutamıyorum bir türlü ozaman yaşadıklarımızı çok özel çok abartı birşeyde yok ama içimde kaldı işte birşeyler bunları anlattığım zaman ya dalga geçer yada kızar bağırır çağırır. anlayışla karşılasa bile ben anlamadığından o kadar eminim ki... destek almak da sorun değil ancak eşim buna da karşı
çünkü bunuda önerdim ona
benim esas merka ettiğimn şey şu: eskilerin tekrar tekrar su yüzüne çıkması normal mi? ozaman sineye çektirklerimin şimdi beni öfkelendirmesi normal mi?
özrü dilerim,kulak misafiri gibi oluyorum ama,,,
bişiy dikkatimi çekti benim..yazılarınızı okudum da,,bu geçmişteki
ufak tefek önemsiz diye sürekli vurgulayıp durduğunuz şeyleri
hep üstü kapalı geçiyorsunuz,,,,sorun burdan başlıyor bence,,,,aslında o şeyler o kadar dev şeyler ki,başa çıkamadığınız için önemsizleştirme psikolojisi içindesiniz gibi geliyor bana düşününce,,,,,bişiylerin tam adını ve içeriğini koymaktan kaçar gibisiniz....daha net olursanız,eminim burdaki pek çok kişi sizi daha iyi analr ve konu hakkında tecrübeleri avrsa daha fazla yardımcı olabilir....unutmayın kendinize dahi isim vererek itiraf edemediğiniz bişiyleri,siz ne akdar çırpınsanızda burda başkalrına anlatamazsınız net olarak ve bu yolla kimse sizi anlayamadığından,yardımcı da olamaz....ayrıca genelde evlenen kadınalrın büyük bir yüzdesi evliliklerinin ilk 2 senesi içinde böyle mutsuzluğa benzer ama tam adı mutsuzluk olmayan tatminsizlikler yaşıyorlar.....benim çevremde çok oldu böyle arkadaşlarım...sorsanız ortada hiçbişiy yok,dert yok,gerekçeli bir mutsuzluk yok,kocaları iyi amaaaaa.....nedens ehep neşesiz ve depresifler......demmeki sizler bişiylerin üstünü örtüyorsunuz bilinçsiz olarak.....o nedenle,,,,, şapkayı çıkarıp,asıl meselenin adını koymakta yarar görüyorum.....tabiki asıl meseleyi bilmediğimden umarım ki alakasız bişiyler yazmamışımdır size,,,,