yaşadığım, içinde bulunduğum durumun ne olduğunu bilemiyorum.... eğer siz biliyorsanız lütfen yardım edin. yaklaşık bir yıllık evliyim, büyük bir aşkla (kendimce ) evlendik çok sabrettik çok bekledik mutlu olmayı. ama ben mutlu hissedemiyorum kendimi, hep mutsuz huzursuz hissediyorum kendimi. eşimden yakınırdım esas sorunun bende olduğunu farkettim. geçmişe çok bağlı kalmışım ve kurtulamıyorum bundan yani 1 sene önce 2-3 sene önce yaşadıklarımı hatırlıyor dolayısıyla eşime öfkeleniyorum halbuki ortada hiçbirşey yok sonra bana cevap verdiği zaman eşim ağlama krizlerine giriyorum. aklımın içinde kavgalar tartışmalar ama kimsenin haberi yok bunlardan. ağlarken hep yaşamak istemiyorum hayattan nefret ediyorum gibi düşünceler doluyor aklıma ancak başka zamanlarda olmuo bunlar. ne yapacağımı şaşırdım!!! kendimi dizginleyemiyorum artık susup içime atamıyorum okadar birikmişim ki en ufak bir şeyde patlıyorum. aklımdakileri çevremdekileri üzmeden nasıl boşaltıcam? ben nasıl tekrar mutlu hissedicem? ama hiç bir sorunun olmadığını biliyorum üf ne bilim yaaa öle işte...